Снежинки навън заваляха и мами с бебоци от Карлово и Сопот на топло се свряха!

• 32 401
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Мики и ние вчера бяхме така .Днес обаче тръгнахме с една чанта играчки,които ги предвидих да ги оставям там в групичката.Добре направих.Влезна  смело да им ги покаже .Без да плаче дне сса успяли да го сложат да спи,но кошарата му беше изнесена извън спалното .Заспал към 12 без нещо на аларма  преди другите и в 1 и нещоо се е събудил с рев и ми с еобадиха да го взема. инък се е заигравал.За ядене и дума да не става камоли за гърне Simple Smile)) Даже и пижамата не са успяли да му облечат.Аз му занесах шишето с млекото Simple Smile) и с него се е излъгалл да се  Winkкротне .Ти що не си оставиш цицата??????

# 721
Мики,Петюфка,честити ви ученици!Ще свикнат те милите,нямат избор.За сега обаче никой не ни е подобрил рекорда-3 месеца с рев и ходене на половин ден Sick
Ани и на мен ми се гледа Аватар  на 3д но няма кога да се иде,така че ще си го гледам на компа Whistling

# 722
Относно "Аватар" можем да се съберем и да отскочим до Мола  Wink
Микки, Петюфке   Hug
Едно съобщение ...... Който има желание може да се изследва безплатно за хепатит В и С в лабораторията на болницата . Това важи до края на тази седмица всеки ден от 9.00 часа до 15.00 часа. Лекарите препоръчват, защото разбираш за пустата болест когато може и да е късно т.е. няма симптоми .
Момчетата се преземиха благополучно и сега се наваксва с компа и ТВ  Laughing

# 723
tutti вчера най-скоро съм сваляла. Нямаше проблем.
Оооох, и аз планирам да дам Стефания на градина, когато навърши 3, но още от сега съм притеснена, че нищо няма да стане. Ужасно е привързана към мене и ще е голямо изтерясване  Mr. Green а, може пък и да ме изненада... Grinning

# 724
Мики,Пете честито на малките юнаци.Ама ние сигурно също ще си търсим шишето.А за съня три часа приспиване 20мин. сън. Joy Joy JoyПете а  smile3504
Мии честито бебче stork-boy.Пожелавам ти много радост и търпение  при грижите за малкия човек.И скоро топло време за  1stroller
Днес нашия тати го изненадали на работата да ходи на курс по рано, а тя колата тъкмо днес се скапа.Та отива да взима Лъчко и му подвиква ,,Бързо,бързо,бързо,,а той отговаря:,,Е добре  ко толкова бързаш,,Той човека имал парти за рожден ден в градинката и рано му било да си ходи. Laughing

# 725
  • Карлово
ВАЖНО!

На този сайт http://mestazaigra.bg/register бягайте да се регистрирате и разпространявайте сред познати. До края на  януари тече състезание и градовете с най-много гласове ще спечелят по една детска площадка. Прочетете за подробности в самия сайт. Пратих съобщение на Щерев тв, някой може да свирне и на Балкан нюз. Утре мисля да принтирам малки съобщенийца и да ги раздам на госпожите по групи в яслата и нашата градина да дават на родителите. Може поне да се пробваме, нищо не губим.

# 726
микки готово!

# 727
  • Карлово
Благодаря Ви за милите пожелания майчета Simple Smile аз вече като гледам рядко ще влизам в нета защото по цял ден ми омръзват тези комп. в пощата  Sad но ще се опитвам максимално да наваксвам.
Бебешорче Simple Smile разбрах че си вече поостаряла и помъдряла  Simple Smile ами да си ни жива и здравя и все така весела и отзивчива.
За Петюфка разбрах една клюка но не зная дали е вярна тя ще каже най-добре...клюката е че ще си отваря собствен козметичен салон,но къде не зная и за това предположих че изчезна,но сега разбирам че не само това е била причината.
Мии честита ти рожбичка   bouquet да сте живи и здрави и ти и бебчо да ти носи само радост и по - малко тревоги ти желая с него
Любе странно как си се заблудила,но спокойно стават тези работи

# 728
Готово и аз се регестрирах!
Любе,твоите истории и премеждия с юнаците ,спокойно може да се издаде книжка с вицове WinkТака ги пишеш все едно е виц Laughing Забавно е!
Нотова,абе не сьм пьрва младост Winkама сега май беше ред на Бимба да остарява и помьдрява Winkаз кьм лятото се падам...

# 729
  • Карлово
Нотова, съдествай по-бързо да ни пристигат колетите от ЛаРедута, нещо по линия на дружбата между българските и френските пощи  Hug

# 730
Любе биба не ползваме вече Simple Smile)) изяде четри и аз реших ,че нова пета няма да види и той дъвка скъсаната и накрая почна да заспива без нея Simple Smile)
Лошо няма ама скрито -покрито в този град май няма Simple Smile)))))))) Да отварям салон ,но не се знае кога ще е .То от дертове немога да стигна до ремонта му.Салона се намира срещу Централна кооперативна банка( бивша сладкарница Пилев) до аптеката сградата на втория етаж Simple Smile)))))))ГОЛЯМА РЕКЛАМА СИ НАПРАВИХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НОТОВА  Embarassed

ДА ВИ КАЖА ЗА ГИ-ДНЕС Е ГЕРОЙ СПАЛ Е Simple Smile)))))) ИНЪК С РЕВ СИ ВЛЕЗНА ,НЕ Е ЯЛ И С РЕВ ГО ВЗЕХ В 3 И 30.ЗАВАРИХ ГО В КУХНЯТА ПРИ ЛЕЛЯТА ДА РЕВЕ ЗА НЕЯ ДА МУ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ Simple Smile)))))))))))

# 731
Мики вчера като оставих Стела ,Ачко го чух отдалеч миличкия  Confused HugАма ще свикне не се тормози той си е глезанчо нали сме от една порода водолейска  bouquet

Петя честит ученик и на тебе мила  bouquet
Цитат
Относно "Аватар" можем да се съберем и да отскочим до Мола 
оппалянкаааааааааа аз съм за Hug
Гласувах за площадката

# 732
Първо честито за "новичкото " бебче!!!
Да е живо и здраво и мнооого да си се радва на детството:)))!!!

И аз се регистрирах!!!
Трябва ми напомняне, за да звънна на момчетата от
Балкан нюз. Много добри познати сме!

А относно "Аватар"!!! smile3518
Мноооого ви завиждам.( Благородно, де!!!)
Кой знае дали още ще го дават из кината за 3D  филми,
когато престанем само да цокаме!!!

# 733
Сестра ми си го тегли от нета и го гледаха ,но нашия комп.го свали на 80% и блокира.Занесе го и на работата ,но го качваха на флашка.

Бебешорче ,то нашия живот ежедневно е един голям виц.
Тръгнеш да вземеш дърва и след теб се проточват големи обувки,малки и едни пантофки.
Решиш да се къпеш ,то все някой е източил водата от боилера,а като се заточим из банята   grinning012 Toiletи тоалетната Joy Joy Joy
Толкова често сменям т.х.,че #Crazy.А като започна да wash hang 1ironing hang пера чаршафи,хавлии,якета,дънки,и работни дрехи в края на седмицата и пералнята #Crazy.
Чинии и тенжери пък те са си ежедневие и са в изобилие.
Чудно как ми остава време да седна на   typeuu
И за да завърша този дълъг монолог ще ви разкажа как се къпах вчера.
Влизат Боби и Лъчо да се къпят  newsm37и аз им викам да оставят за едно дупе вода в боилера ,да не чакам да се топли.
Като излязаха  ги питам оставихте ли ми вода и те и двамата викат,, ДА,,.
Влизам в банята, пускам водата    bathи потича топла, но само колкото да се намокря наполовина преди да стане ледена.И настръхнала крещя ,а те ми казват ,че те са оставили вода за едно дупе ,но не са уточнили за  колко голямо. Shocked
Така де не са виновни децата ,че то дупето ми е толкова голямо. Joy Joy Joy

# 734
оххххххххххххххх,Любе голям смях Simple Smile)))))))))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт