ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Аз мога ли да запитам,защо Данинка няма да идва на купона?
ами заех се с нов екип-без на4алници  да работим-демек за себе си и о6те незнам дали 6те имам време за купона-а така ми се идва Tired но новото на4ало  изисква малко пове4е усилия...
Целувки
Вале  Hug

# 466
  • Варна
Карелия не го жаля него - жаля децата  Laughing той е наказан да спи на дивана в кухнята  Naughty при нас не припарва, и съответно не може да ми помага с дребните  ooooh! , та свеки е на гости Wink
и аз искам да приключа с подаръците тая седмица, тая година само Лора ще се облажи щото - Money

# 467
тая година само Лора ще се облажи щото - Money
Нали - цените са кошмарни devil А дребните само гледат реклами и искат.

smile3556 Аз от днес съм започнала - днес Християн е на купон на класа, утре е на рожден ден на приятелче, голямата племеница е на 13 - рожденничка, Братанчо е на 14 - ти, свекърва ми е на 17 - ти, племенниците  - близнаци са на 21 - ви, Коледа и Нова Година  smile3556 Вече давам на заето, а как ще съм след приключване на празниците не знам. Преди се справях но сега тази криза   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 468
Аз мога ли да запитам,защо Данинка няма да идва на купона?
ами заех се с нов екип-без на4алници  да работим-демек за себе си и о6те незнам дали 6те имам време за купона-а така ми се идва Tired но новото на4ало  изисква малко пове4е усилия...
Целувки
Вале  Hug

Hug

# 469
Мами я кажете няко добър кожен/дерматолог/ по ЗК, без Бакарджиев,Томов и Друмева/последните не работят по ЗК/? newsm78 newsm78 newsm78

# 470
Мами я кажете няко добър кожен/дерматолог/ по ЗК, без Бакарджиев,Томов и Друмева/последните не работят по ЗК/? newsm78 newsm78 newsm78
desinko, Томов поне до миналия месец работеше по здравна каса, защото ходих при него тогава в Кожната клиника.Не мисля, че за един месец ще е спрял. newsm10

# 471
Първа страница е с коледно оформление вече Peace

# 472
  • Варна
ДЗ, много е приятен Коледен дух си внесла   bouquet

Може ли някой да ме светне,относно карнавала - задължително ли е всички деца да са с костюми? И ако дойдем без кост`м ще ни върнат или какво???? Много ми се иска да заведа Калоян, но той си е диване и не мога да му сложа костюм посмъртно. Това че ще види другите деца, може пък да му помогне да иска след това и той...От някъде чух/прочетох, че само с костюми трябвало...

# 473
Честит втори рожден ден на Криско!!!

Десчо, нека малкия сладур расте здрав,послушен и щастлив и много да радва теб и татко си!!!

За мама:

# 474
Поспаланка   Няма да ви върнат естествено Hug

# 475
 Здравейте на всички Hug

Минавам да почерпя по случай двете годинки на моя дребосък

# 476
Да ти е жив и здрав   bouquet

# 477
  • Варна
Ей,Десчоооо, напрвихте ги и вие 2, а Simple Smile Да ви е жив и здрав малкия мъж! Много да ви радва и да се гордеете с него! Весел празник!

# 478
Десчо да ти е живо и здраво детенцето и само радост да ви носи!! newsm59  bigdance2 newsm38

# 479
Десчо,честит втори рожден ден на сладура Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт