ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 909
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
лунния пясък и на мен ми допада,но и каката ще иска ,а не искам да купувам 2 комплекта....ще ги разгледам в той таун да видя стават ли двете да играят с едно....

В той таун има хубав, голям, в пластмасово куфарче, става да играят двете.

Аз харесах вчера телескоп и микроскоп, русалката Ариел, малка кухня с истински звуци и едни електронни книжки на Фишър прайс.
И доста други неща.. Но ще се огранича, защото като знам, че имаме подаръци от мниналата Коледа, които не са сглобени...  Laughing

# 451
  • Варна
ние сме болни  Sad само аз още се държа  Rolling Eyes

# 452
Всички ли ? и Кайо???? офффф,къде го пипнахте ??? Дано бързо да го "хванете" вируса!!!и да му приложите смъртоносна хватка...
 Hug Peace  ОПА  ...ДНЕС КАЙО СТАВА НА 5 МЕСЕЦА !!!! честито!!!!!!!!1  bouquet

аз търся и хубав чичо доктор....в хиполенд има за 15 лева,но от брошурата не се разбира дали е хубав....трбва око и ръка... Mr. Green

# 453
  • Варна
Здравейте Simple Smile 10 дни бях без интернет и направо откачих.Явно съм пристрастена Simple Smile
Ние сме на вълна "ясла". Пускахме изследвания и т.н. Ще видим как ще стане работата. Предвиждам много сълзи и драми...

Вержи, бързо да се оправяте! И ти да се държиш, че ако се дадеш много лошо ще стане...

# 454
Мери ред,най добре я попитай какво иска да и донесе дядо Коледа,аз така направих,и малкия си каза ,че иска бус и мионче (автобус и камионче) Flutter

# 455
Как сте момичета  bouquet
Гледам коледният дух вече  hahahaвитае в темичката ни.
Още не съм решила какъв подарък ще купувам на "мало и голямо"
 ОБАЧЕ
ХАЙДЕ ДА СЕ РАЗМЕЧТАЕМ :КОЯ КАКЪВ ПОДАРЪК СИ ПОЖЕЛАВА.... hahahaОТ "ДЯДО КОЛЕДА",ОТ МАЛКИТЕ ДЖУДЖЕТА ОТ ЧИЧКО/ТАТКО ПАРИЧКО И Т.Н......

ЕТО ЕДНО ЗАГЛАВИЕ КАТО ЗА КОЛЕДА-"ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!! Heart Eyes"[/color]

сега отивам да мисля в рими и цифри какво ми се иска за коледа и после ще споделя Hug

# 456
Аз мога ли да запитам,защо Данинка няма да идва на купона?

# 457
  • Варна
да бе всички са болни - найден с остър бронхит, лора с наченки на настинка и кошмари ooooh! , а калоян сополив, та едва диша и суче Sad
излишно е да споменавам че почти не спя  Tired - един през друг се събуждат  Cry
не знам какво стана и от къде дойде тая "радост" ....

и аз търся Чичо доктор  Laughing щото Лора се заглежда по онова болно куче по Дисни , и се надявам да си спестя 80лв така Joy
иначе ще получи един слон, дето духа пеперуди и се ловят с кепче, за РД  Mr. Green мисля и разни пластелинови истории да и взема...леля е подготвила една дървена къща за кукли Flutter иначе все по скъпи играчки се заглежда момата , прости били,не разбирали  Wink

а аз си мечтая за сушилня и миялна машина....и парцалки  Flutter

# 458
  • Canada
Върджи, много кофти сте се скопосали. Дано по-бързо ви отминават вирусите - ама и ти пък, какво е за мъжа ти един бронхит? Много го жалиш...

# 459
Вержи да се оправяте бързо  Praynig Големият си получи подаръка предварително. За моят рожден ден получих нов телефон LG Cookie, но се оказа че не е за мен.Нали съм блонди Wink Сега съм без телефон, но се надявам Дядо Коледа/ съкровището де/ да се сети за мен Mr. Green
Ще празнуваме по домашно му, само ние четиримата.

# 460
и ние ще заложим на домашния уют и за коледа и за НГ....не искам да товаря нашите и да им оставям децата ,а ние с мъжо да забягваме...така 4е..ще шетаме!
а какво искам за подарък ли?? хммм..да си кажа честно - предпочитам една екскурзия до италия,но през лятото...за дрехи и обувки - няма да отварям тема - за една жена никога не са достатъчни...бижута не искам,виж може парфюм,4е Джей Ло-то ми свърши...то и за мъжо мога да поръчам...ама няма да е Джей Ло определено.. Crazy Laughing

кога ще пазарувате ??? #Crazy

# 461
Mery_red ако имаш в предвид подаръци кога-ами тая седмица всичко смятам да свърша.По магазините за играчки е някакъв ужас Rolling Eyes

# 462
Купих на дребосъка от батко му за рождения ден влакче с разглобяеми части, надявам се да му допадне Grinning За Коледа си получиха подаръците предварително, така че Mr. Green Е пак ще им взема по нещо да не са без подарък, ама от тези реклами направо smile3511 От всичко искат и по много. Големият ми син е подлудял по този лунен пясък #Crazy Целува се с гаджето/ Ходи на рожден ден преди седмица, играли на шише и нашият се възползвал от намалението Mr. Green Wink /а иска пясък за три годишни #Crazy

# 463
# 464

Общи условия

Активация на акаунт