ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
[]
Весело прекарване на празника и както е казала Бела УМНАТА, ако не РУСАТА Laughing

ако ли  пък не русата ,то поне-онази под прикритие Mr. Green
ЧЕСТИТ 8-МИ ДЕКЕМВРИ

# 436
Бомба ли е паднало тук,никой не пише Crazy

# 437
 Whistling аз лично събирам сили за купона bowuu

# 438
  • Варна
Ами да пиша, ама ми пуши главата...
Поне bela и Вержи да пишат как върви организацията по РД на децата, намерихте ли свястно заведение, защото аз вдигам ръце и ще правя домашно парти...

# 439
http://iv4ok.snimka.bg/baby/nikola-2009.344689.16308425
Ето го моят рожденик!
Да е жива и здрава баба му! smile3501

# 440
Честит Рожденик! Да ти е здравичък и да лудува на воля  Hug

# 441
Честит ти рожденик iv4ok !Много е сладък да ти е жив и здрав голям да порасне и добър човек да стане Hug

# 442
Честит ти рожденик iv4ok да ти е жив и здрав  bouquet Heart Eyes

# 443
Добро утро!

За всички ранобудници Simple Smile

# 444
aaaaДОБРУТРОО!
благодаря за кафето...тамън на място...много добре!!
ох,днес съм до обед вкъщи с малкото....но не успях да се наспя,защото изпращам каката с тати в 8.00 и преди това се събуждаме,обличаме и многооо мрънка...;-( РАК!!!
хайде пак да питам: КАКВО ЩЕ ПОДАРЯВАТЕ НА МЪНИЦИТЕ ЗА КОЛЕДА?? Голямата съм я "оправила " - ролерите й омаляха ,а тя забрави,4е лятото само за тях мрънкаше....но събирам съвети за хубави,качествени ролери и цени... Wink а за 3 годишната малка Ани - нямам идея.... newsm78

# 445
Малкия го оправих за коледа вече Rolling Eyes Инцидентно вчера купувах тезгях с инструменти та това му донесе добрия старец по раничко ама Rolling Eyes
Ако намеря разглобяем Маккуйн ще е за Коледа.Другото днес ще ходя книжка с пъзели да му вземам и още една образувателна със стикери за сега.Голям фен им стана и за 2 вечери я опаткахме една такава Crazy И ще видя още нещо дребно.От майка ми ще получи лунен пясък.

# 446
Честит имен ден на всички Анита Simple Smile да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet

Св. Анна се смята за покровителка на брака, семейството, майчинството, закрилница на девиците, вдовиците и бременните жени.

Mery_red да ти е жива и здрава именничката и много да те слуша  bouquet

# 447
ohoo мерси мерси...  bouquet
ама тя в Анджелина и празнуваме на Архангел Михаил...макар и тогава да не е точно,ама не знам...
лунния пясък и на мен ми допада,но и каката ще иска ,а не искам да купувам 2 комплекта....ще ги разгледам в той таун да видя стават ли двете да играят с едно....

# 448
ама тя в Анджелина и празнуваме на Архангел Михаил...макар и тогава да не е точно,ама не знам...
лунния пясък и на мен ми допада,но и каката ще иска ,а не искам да купувам 2 комплекта....ще ги разгледам в той таун да видя стават ли двете да играят с едно....

Щом има Ани в името си да празнува Laughing от празници глава не боли Laughing

# 449

Ако вземеш голям комплект от лунния пясък, ще има за всички  Wink

Общи условия

Активация на акаунт