ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Мами да ви питам-предстои ни Рожден ден.../Живот и здраве/ и смятаме да занесем почерпка в яслата и там малкия да го отпразнува с другите мишоци Laughing
Да ми кажете някой от вас правил ли е такова нещо и какво е носил в яслата за почерпка освен тортата и соковете. Днес от там ми казаха, че тортата трябвало да бъде със сертификат на производителя и със сметанов крем или най-добре плодова. Чудя се обаче какво друго е подходящо. newsm78
Дайте конкретни идеи  bouquet  bouquet
аз мисля че и плодовите за ясла не са подходящи, тъй като има цитрусови плодове вътре.
Най добре бисквитена. Соленки различни също може да се носят, в Пикадили има насипни

Здравейте !! аз съм Hug нова във вашата тема

# 421
Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави!   bouquet
Специално за Ники на Дилянка и Ники на Герчето  Hug!

# 422
Благодаря на всички  Hug

# 423
  • Варна
Честит имен ден на всички именици! Да са живи и здрави!   bouquet
Специално за Ники на Дилянка и Ники на Герчето  Hug!
и за твоя младеж също така  bouquet

# 424
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 425
какво прочетох в статия в морето нет
относно "Инвестират 10 милиона лева във варненския район “Приморски”
"  Гуцанов. Той посочи, че местата в новите забавачки не стигат, тъй като родители от целия град сменяли адресите си, за да запишат децата си в нова градина. Освен това 30% от групите били незапълнени иначе проблемът не би изглеждал така остър.""
маправо съм... #Crazy #Crazy нашата група/ на Анито/ е 30 деца!!!!!! а трябва да са едва 15 според мен
наглост от страна на Гуцанов!!!! немем думи!! #2gunfire

# 426
  • Canada
Бая нагло изказване бих казала... #2gunfire

# 427
Проблема не бил така остър.....а какъв е тъп ли е  Thinking#2gunfire

Ако имаше ред, места и достатъчно градини, найстина нямаше родителите да си сменят адресите и да търсят детски градини по целия град. Кои иска детето му от Младост да ходи във Владиславово на градина или в центъра?! Или от центъра в Цветния квартал?!

Глупаци само се изказват, колкото да кажат нещо и парк ще ми правят къде?!  newsm78 на новия булевард може би........ Close

Незнам когато доиде нашият ред, какво ще бъде за детските градини.....просто не ми се мисли.... И после да имало деца, защото страната ставала пенсионерска....ами ще става като не се грижат за майките и децата кои ще ражда.... Много ми хареса една исказване в Станция Нова в Сблъсък - "България не е страна за майки с деца."

Люлия Добре дошла!  bouquet

# 428
За РД досега носех само плодове и в яслата и в градината, а за учителките нещо отделно бонбони и кола примерно. В градината тази година занесох плодова торта, вече номера с плодовете не беше достатъчен  Crazy

Добре дошла на Люлия Simple Smile

За градините по-добре да замълча, защото всичко останало не би имало смисъл  Rolling Eyes

# 429
Аз от сега се подготвям психически за резултатите от кандидатстването за ДГ - ние по адрес се водим към 1 ОДЗ,чиято карта на района не е осъвременява от времето на моето детство и въобще не се отчита,че към него освен старите блокове,вече има 1 камара грозни плюнки настроени,както и цяла вилна зона,пак така застроена #2gunfire Съответно места просто няма как да има ooooh! Докато прехвърлят децата от яслата и айдеее - места за другите деца в детската градина вече не останали Confused

# 430
Добро утро!
ДЗ, честит имен ден на Ники с малко закъснение!   bouquet Да ви е жив и здрав!

# 431
Благодаря на всички  Hug

# 432
И аз много благодаря, момичета!  Heart Eyes

# 433
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ! И умната

# 434
Аз от сега се подготвям психически за резултатите от кандидатстването за ДГ - ние по адрес се водим към 1 ОДЗ,чиято карта на района не е осъвременява от времето на моето детство и въобще не се отчита,че към него освен старите блокове,вече има 1 камара грозни плюнки настроени,както и цяла вилна зона,пак така застроена #2gunfire Съответно места просто няма как да има ooooh! Докато прехвърлят децата от яслата и айдеее - места за другите деца в детската градина вече не останали Confused

Май и аз трябва да се подготвям за подобна ситуация.....дано да имаме късмет и да влезем че иначе не знам какво ще правим, без баби, без шансове някои да го гледа в къщи....акъла не ми го побира къде ще го пращам за да се върна на работа.

Честит празник на всички студенти по документи и други аргументи,купонджии и до днес и днес !!!!
Весело прекарване на празника и както е казала Бела УМНАТА, ако не РУСАТА Laughing

Общи условия

Активация на акаунт