ИДЕ КОЛЕДНАТА СВЯТА НОЩ -ВАРНА ТЪНЕ В РАЗКОШ!!!!!!!

• 28 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Bluebell O'Smallheaven, Камелия имат детско меню, в смисъл различни сандвичи, хамбургери, хапки и т.н. направени като патета, клоуни, лодки и пр. Аз лично харесвам повечето неща, но все пак е въпрос на вкус. Освен това до сега никога не са ме издънвали с доставката.
Хубав кетъринг имат и ресторант Оле, но съм го използвала само за възрастни и не знам дали имат подходящи детски форми.

# 406
  • Варна
flower и аз искам да знам за залата  Flutter че време не остана а съм на никъде с организацията ooooh!

# 407
Добър ден ,дами  bouquet
Отдавна не съм надничала тук .
Няколко дни бях в процес на офис-бизнес -преместване така да се каже Mr. Greenи нямах време да навестявам темичката ни.
Сега отивам назад да прочета кой/какво/къде/кога!!!!

# 408
Някой да знае дали има развитие по въпроса с лотарията и детските ясли?

# 409
Bluebell O'Smallheaven явно доста места си видяла, които стават за парти. Ако се пропуснала погледни и Невеляшка, ако все още не си се отказала от парти навън.

flower
Цитат
Някой да знае дали има развитие по въпроса с лотарията и детските ясли?
Тази лотария няма ли да е януари? И на мен ми е интересна темата с детските ясли и градини. Пиши ако имаш новини по темата.

# 410
Данинка,ти се появи Party

# 411
Днес рових в сайта на общината да видя дали не са публикували нещо за приема в яслите, ама още нищо няма .... Директорката в нашето /или по-скоро надяваме се да е нашето/ ОДЗ казала на мъжа ми, че се подготвяли нови изисквания за предимства, промени в пакета документи, които ще се приемат, така че да не бързаме с подготовката. Чудно ми е само, кога да тръгна да подготвям документи, като вече е декември и предстоят доста почивни дни ...!? И кога в крайна сметка ще се разбере какво точно ще се иска, че не ми се блъска по опашки в последната минута за бележки за данъци и други измишльотини!

# 412
Мами да ви питам-предстои ни Рожден ден.../Живот и здраве/ и смятаме да занесем почерпка в яслата и там малкия да го отпразнува с другите мишоци Laughing
Да ми кажете някой от вас правил ли е такова нещо и какво е носил в яслата за почерпка освен тортата и соковете. Днес от там ми казаха, че тортата трябвало да бъде със сертификат на производителя и със сметанов крем или най-добре плодова. Чудя се обаче какво друго е подходящо. newsm78
Дайте конкретни идеи  bouquet  bouquet

# 413
  • Варна
Danu-Ani, благодаря ти за идеята, но... Невеляшка ми отпадна отдавна като вариант. Предубедена съм нещо към този клуб и това е...Както вървят нещата при мен, не домашно, ами май на бабешко парти ми намирисва работата...От сега има сърдити, как така ще празнувам само с майки и деца, ами като е тясно в нас и не мога да събера всички? Миналата година давах цяла седмица приеми, тази година - не мисля. Като им тегля една на всички и си изхарча парите за РД само за детето, ще видят те!

# 414
Мами да ви питам-предстои ни Рожден ден.../Живот и здраве/ и смятаме да занесем почерпка в яслата и там малкия да го отпразнува с другите мишоци Laughing
Да ми кажете някой от вас правил ли е такова нещо и какво е носил в яслата за почерпка освен тортата и соковете. Днес от там ми казаха, че тортата трябвало да бъде със сертификат на производителя и със сметанов крем или най-добре плодова. Чудя се обаче какво друго е подходящо. newsm78
Дайте конкретни идеи  bouquet  bouquet

Някои носят пакетирани соленки и дребни сладки, кексчета, бисквити, мини вафличка, данонино или други подобни кремчета и ги дават на учителките за да ги сервират на следобедната закуска или към 10 ч.

# 415
  • Варна
Дайте конкретни идеи  bouquet  bouquet

На 30.11 беше нашия рожден ден . Бяхме във вашата ясла . Аз освен тортата и сокчетата занесох само солети . Според мен няма смисъл от повече . Празненството го правят предиобяд , към 10.30 - 11 ч и гледат да не развалят обяда на децата . Ти можеш да занесеш какво и колкото искаш , никой нищо няма да ти каже , но няма да им го дадат всичкото на веднъж. От снимките видях , че дават на децата по няколко солети в ръката . Останалото го прибират го и го дават в други дни когато децата не харесат следобедната закуска или не им е била достатъчна . Поне в нашата група така правеха ! Peace

# 416
Подарявам тапицерия на Чиполино Pooky.  Количката ми се счупи и ще я изхвърлям, А тапицерията е в много добро състояние и може да свърши хубава работа на някой
http://www.facebook.com/album.php?aid=2023055&id=1240476446& … amp;id=1240476446

# 417
                              Честит именник на ДЗ

# 418
Благодаря  Hug Да ви е сладко
Ние излизаме на разходка,няма да готвя -на гости сме довечера  Mr. Green

# 419
Да ти е жив и здрав Ники ,Дилянка!! Да те слуша ,и теб и тати и да си носи името с гордост!!  bouquet
 Hug Peace  bouquet  bouquet

На всички останали именници,моряци и банкери - да сте живи и здрави!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт