Платеното майчинство- 9 месеца,а не 12?

• 4 226
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Те си ги изплащат тези болнични,след това ти издават друг болничен лист от болницата като родиш за 42 дни,след това личният лекар ти издава още един болничен за 35 дни.

# 16
Нашият личен лекар или този, който сме избрали за бебето  Blush ?

# 17
 На мен ми го даде педиатъра

# 18
Обобщено : 45 дни преди термина - от гинеколога следящ бременността
                    42 дни след раждането - от болницата
                    35 дни продължение - от педиатъра

# 19
и накрая се попълва в нои или от счетоводителя ви един документ за останалия период.

# 20
А аз като раждам със секцио в средата или края на декември искам да попитам от раждането ли започва да чете платеното майчинство или от термина?И още нещо тези болнични - 45 дни преди термин не се губят в този случай, пак си ги изплащат нали?
Май4инството се смята от болни4ния 45 дни преди термин и пак си ги изплащат  Peace.И се смята общо 365 дни платено май4инсвто.

# 21
@lex, нещо си с грешка...братовчедка ми има дете , което юли навърши година плащали са й една година от раждането-т.е. 12 м + излизането по майчинство-т.е. още 45 дена-СЪС СИГУРНОСТ

# 22
  • София, Бургас
Майчинството започва с първия болничен 45 дни преди термина..общо се получават 410 дни..  Peace

# 23
Не съм чула за такава промяна... Tired

# 24
Майчинството започва с първия болничен 45 дни преди термина..общо се получават 410 дни..  Peace
Peace да, точно така- а не 365,това е от началото на годината, когато смениха закона

# 25
Точно така е.
Аз също не съм чула ,че що го намалят.

# 26
  • Варна
Дано не е вярно това с тия 9 месеца, инъче лошо. Мисля че ако имаше нещо такова, медиите щяха до го отразят...

# 27
Дано не е вярно това с тия 9 месеца, инъче лошо. Мисля че ако имаше нещо такова, медиите щяха до го отразят...
и аз така мился..нали трябва да се оплюе новия министър и правителството...
А знаете ли дали все още ако рродиш втори път ти дават по-високото майчинство,т.е. ако първия път си вземал повече ти дават нег??

# 28
Не ми се вярва да е вярно. Наистина ако имаше такова нещо медиите щяха доста да го раздухат.
Не мисля и че новото правителство ще рискува с такъв ход. Едната година майчинство беше единственото положително нещо което направи предходното управление. Та ако новото правителство го намали ще бъде жестоко оплюто и ще си пише още в началото на управлението черна точка.

# 29
Обобщено : 45 дни преди термина - от гинеколога следящ бременността
                    42 дни след раждането - от болницата
                    35 дни продължение - от педиатъра

Последния не е 35, нали трябва да станат 135, от тях 45 преди раждане, значи за последния остават 48. Това е при раждане на термин.

Общи условия

Активация на акаунт