Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
Какво е името на предаването, което преобразява до неузнаваемост къщи?
Как да предпазя малка роза от замръзване през зимата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
-
Какво е името на предаването, което преобразява до неузнаваемост къщи?
-
Как да предпазя малка роза от замръзване през зимата?
-
Как да обясня на детската градина за подсичането на детето?
-
Какво да правя, ако мъжът ми стиска зъби насън?
ама обадете се моля ви на "другарката" по литература че тя ми писа 3ки за срока 3 години подред в гимназията, понеже написах съчиниение - фантасмагория и тя го обобщи с рецензията " Пиша слаб 2, понеже това не може да съществува"
abe i az imah edna u4itelka po matematika deto si ima6e lubimci "genii" v klasa i ostanalite u4enici ne gi zabeliazva6e, ama posle se razbra koy kolko struva6e pri kandidatstvaneto v matemati4eska, ezikova i t.n. i kak "geniite" mai ne izklasiha

.......Раздадоха им чашите за мляко (вода) и тя нашта като се нахвърли на каничката, погледнах виновно учителката пък тя ме бутна и вика "Остави я, виж каква е оправна" и с поглед ми посочи пак онази стаичка
От тогава до края не ме е търсила, аз надничах на няколко пъти през прозорчето, но тя вече спокойно си играеше и пееше с другите деца.