Лени само да споделя.. Влади говори, но като на циганче му е словореда и граматиката. Например казва Мамо виж едно голям слонче... А като е превъзбуден емоционално въобще изобщо започва да си говори на негов си език или тотално спира да общува с всички. И понеже в детската градина го набедиха за различен, той там отказва да говори с всички, включително и учителките /защото една го набеди, че е алтуист/. По този повод ходих в Александровска болница, за да го види детски психолог и детски психиатър, защото искам да докажа на учителката в градината, че детето ми няма проблем, просто на тях им е по-лесно да го изолират като проблемен. Също така не разпознава цветовете и речта му е доста бедна за неговата възраст. Това е.. Има проблем, но не е нещо сериозно ако сега започнем занимания при логопед, ако закъснеем обаче проблемът може и да се окаже сериозен. Това е... Днес прекарахме с дребните два часа в детската университетска болница, защото през нощта и двамата се разкашляха сериозно, но за щастие всичко е под контрол. Аз обаче съм на антибиотик..

от седем вечерта до десет смених 6 броя анцузи. Идва след като се е напишкала и вика ако, ако, седи на гърнето или тоалетната и нищо на прави, а чака да се обуят гащите. Отделно като пишка не застава поне на едно място, а прави диря до мен, абе куче по-лесно се учи.
Така се омешах, че отказвам да чета повече, то ясно че всяко бебе си е различно.. абе какво бебе ме гони. Срязах една пелена и я сложих под памперса, та да не се допира до дупарата, сега неспя за да я пазя и да сменям пелената, че не трябва да седи мокра.

. Правят си май някакви проучвания без да е наличе съответното работно място. Уф дано мине скоро тая криза, че вече ми се работи!
Аз когато Крис ми изцепи нещо подобно не съм на себе си толкова щастлива се чувствам незнам защо, просто се сещам какво малко бебче беше и сега какви ми ги говори

А за промените...знаеш, че всяко тяхно решение е предпоследно. Пък дано и сега стане така, защото ако го направят така както миналата година, незнам как ще смогвате.

Алекс е супер смешен като види деца пък и случайно минаващи покрай нас. Започва да подскача и ги кани да играят с него Започва да се смее на глас и дори пресилено за да направи впечатление 
Аз сигурно по 100 пъти на ден повтарям "Млъкни малко"