Полин, дано да е както казваш
. Христина вече направи 2 месеца в ходене на ясла и боледуване, два пъти АБ и два пъти без АБ, и се надявам вече да е придобила някакъв имунитет и да се случва по-рядко. За напикаването в яслите наистина имат някакъв режим и ги слагат често на гърнето, но и освен това си мисля, че им дават по-малко вода отколкото пият вкъщи, незнам но поне аз доста я наливам с течности /основно чайчета/.Така като гледам май само аз продължавам да давам вечер АМ. Иска ми се да го махна, но все отлагам. Първо защото тръгна на ясли и да не я подлагам на допълнителен тормоз, после като беше болна това и беше основното хранене и не искаше друго.
За гърнето съм казвала, че го ползваме отдавна, а напоследък нямаме и пропуск
, но този резултат го постигнахме за около 4-5 месеца.За спането - все още се събужда нощем и си иска мляко, но аз не и давам
, давам чай, а тя не протестира.Джиджа, Крис много е пораснал
Акси, ще чакаме снимки следващия път

И на Ники любимата думичка е "мерси" както на Марти на Акси 

и аз съм била в такова. С деца е още по-трудно. Не се отказвайте, мислете позитивно. Навсякъде казвайте , че си търсите работа. Понякога предложението идва от най-невероятни места. Стискам палци.

). Много са интересни сега децата, те откриват света, а аз покрай Ванеса така се забалявам. 
А иначе е страхотно да си има батко, със сигурност ти е голяма отмяна в игрите 

някого.. Никой не ми беше пипнал грам от нещата ,които правя..
Мъжа ми хем се засмя, тя така сериозно му го заяви и дори му посочи къде да седне, хем 10 мин седяхме там и тя не мърда, повтаря му къде има свободно място и това е .
Даже се по притесних сега
Но, няма кой да ме вземе, всичките се плашат като чуят , че има малко дете.