Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 598
  • 744
  •   1
Отговори
# 105

Честит празник на всички, днес е Ден на християнското семейство!!!
Пожелавам на всички здраве и щастливи мигове със семейството!!!

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 19:01 от Bulechka™

# 106
Здравейте  Simple Smile
май всички вече задълженията ни налегнаха и все по малко време можем да отделим да седнем на скокойствие пред компа и да се мотаме из форума  Rolling Eyes
Сега на бързо да кажа че пу-пу ние сме добре. Сани от сряда тръгна на ясла, а  четвъртък и петък  остана и да спи там. За сега сутрин все още реве, но май имам малък напредък. Взе да разбира че мама трябва да ходи на работа като тати и по-леско прие в петък раздялата, а като отидох да го взема като ме видя на вратата само ми махна за здрасти и отиде пак да играе  Laughing Laughing та лелята трябваше да го гони за да ми го доведе Simple Smile Доволна съм че в яслата според лелките си изяжда всичко,  а и днес сутринта пред учудения ми поглед изяде сам цяла купичка с кус кус със сирене:) 
Говорите за увлеченията на малките мъже Simple Smile При нас мания са трактори, багери и камиони  ooooh! И с коли си играе, но багера е друго нещо  Mr. Green Миналата седмица се отчетохме с подаръци за РД със закъснение - строител и 2 багера. Вечер нама търпение да се приберем и веднага скача в стаята си на играчките Simple Smile По късно или утре ще кача снимки Simple Smile
За говоренето - аз съм в ролята на преводач, че никой не му разбира Simple Smile  започнах да ги записвам по-усърдно думичките му Simple Smile ето малка част от тях Simple Smile "пати" - лопатка; толи - отвори; тра - трактор, бота - работа; толи - отвори и т.н.  На светлинни години сме от Коско нс Булечка и гругите сладури които рецитират стихчета Simple Smile Да не говорим че от яслата за нова година са им дали да учат стихчета  hahaha

За коледното парти - аз много много искам да се съберем, само дано да сме здрави  Praynig че на поледък все нямам късмета да се видим Sad

Елчо - и аз много я харесвам книгата, както казах вече Simple Smile Много ми помогна  Peace

Наденце - да нацелуваш Алекс от нас Simple Smile За яденето не се коси ще почне да хапва  Peace За говоренето - нали знаеш че генийчетата проговарят към 3 Simple Smile Нищо чудно Алекс да ни смае с перфектен говор скоро Simple Smile Брат ми до 3 годинки гък не казваше. Майка много се беше притеснила и обиколиха доста доктори, докато един ден брат ми не извика на майка ми която се опитваше да го натъпче с кюфте - "Не иска кюфте "  Laughing Laughing Laughing много сме се смяли с него след това.

Джидже Hug липсвахте ни  Hug хайде по-често да се разписваш Simple Smile Крис и той голяма терца с тоя "тильо лельо"  hahaha hahaha hahaha hahaha hahahaпопиках се от смях Simple Smile Добре че хората не разбират какво казва Simple Smile

Мишонка - и Сани беше в началото катотръгна на ясла ужасен. Явно е период. Сеха е сравнително послушен. Много рано украсяваш Simple Smile Аз към 15-ти декември правя тая гимнастика че да не ни писва:)

Ох айде аз ви оставям, че съм на театър и след това на кръчма по женски тая вечер, а милото и Сани ще се гледат   Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 107
Ехооооо, къде сте всички? Никакв ви няма днес?
Как сте?

Хайде утре да се разпишете, лека и спокойна вечер от нас!!!

# 108
Ей ма на и мене, в късни доби да се разпиша,чак сега сядам,тук е 22 ч.Цял ден се занимавах с домашни задължения,правих кифлички рогчета и за капак нямахме вода.А най-големия капак е,че Мила пак е болна,сополи текат като чешми,очите й сълзят зачервени и подути и има Т.Писна ми вече,точно преди 2 седмици беше със същите симпотми само ,че без Т.Мъжо каза,че ако това е от детската спираме да я водим ooooh! ShockedНа мене не ми се иска много ,но ако така вървят все нещата може и да се съглася с него,щото и без това плащаме не малко пари ,отделно през 2 седм ако трябва да плащам лекар и лекарства,де Илия на кирия,отделно безсънните нощи и притесненията.Уф не знам,я кажете си мнението.Отивам да спя вече,до утре Hug

# 109
Минавам на бързо че тръгваме за яслата, за да пожелая на Мила бързо да оздравява  Hug Hug Hug

Ето и снимките които обещах http://www.facebook.com/DimitrinaSivova?ref=profile#/album.php?a … amp;id=1639345394

Дано като се върна да имам четиво за кафето Simple Smile))))))))))))
Приятен слънчев и усмихнат ден пожелавам на всички и спорна и лека седмица   bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Здравейте слънчица  Hug

Набързо да се оплача...едното ни зъбче от тия въпросните, ударените умря! Сега трябва да се лекува, за да предотвратим загниването, че трябва да остане като местопазител там. ПРедставете си как ще удържа двегодишно дете на зъболекарския стол с машинка в устата и то процедурата трябвало да се прави 3-4 пъти, не веднъж!!! Много ми е притеснено. Като го направим ще ви пиша...стискайте палци..

Прегръщам ви всички и изчезвам, че работата ме зове.. Hug Hug Hug

# 111
Преслава стискам палци всичко да мине благопулучно при малкия Аз ходих с Бобо на зъболекар когато беше на 6 месеца да му резнат ципичката на езичето и умирах от страх Стискам палци
Пожелавам на Мила да оздравява бързо
 Mpulle аз нещо не мога да видя снимките newsm78
Заминавам да се записвам на борсата, трябва да търся гледачка на Бобо а никой не иска да го гледа  ooooh!за полвин час докато свърша работа Sad

# 112
Добро утроооооо на всички!!!

mishonka95, ако имаш възможност да си я гледаш Мила, по-добре я спри от градина, ако е болна през 2 седмици, лично мнение Wink
Mpulle, много е сладък Сани Heart Eyes
Преслава, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно с Дени!!! Praynig
Мечтание, и за теб Praynig

Хайде по едно кафе и пожелания за прекрасен ден от нас!!!

# 113
  • София
Мишонка, спри Мила сега от градина и я пусни след да речем два месеца без боледуване, може да е лошо стечение на обстоятелствата, може и да настива там.
Преслава - милинка, стискам пълци, ще е голяма борба, но ако не го боли само първия път ще  трудно. Толкова ми стана мъчно, къде ще го водите, при кого, това също е важно, да има подход зъбаря.
Мпуле, още не съм разглеждала снимките, бързам да се запиша, че мъжо ме юрка да ходим на разходка, тук едно прекрасно време.
Альонка, изпуснах те, сега се ядосвам, абе имаш ми телефона, звънкай да се видим като идваш.
Булечка да нацелуваш Косьо.
Мечтание, няма не искам, за какво са бабите а? Офф аз пък съм обратното работа не искам да си я давам, а я гледат перфектно.
Елчо, ти почна ли бачкане?

Отиваме на Хоризонт да поиграе Кари, ако някоя Варненка има време да звънка.

Джиджеее липсваш бе моме, попиках се от смях с говоренето на малкия.
Поне що не се обаждате събота и неделя.

Азалея, давай снимки и  разказ за Барселона, еххх че гот.

Мимоза ,ще ги гледаме пак заедно вторите явно  Mr. Green

Изкарахме си готино на моя РД, подарък ами какво да кажа - един букет и ходене да си избера нещо от магазините, абе мъжка му работа, но пък аз преди седмица забърсах едни страхотни ботушки, та това го считам за подаръка, а принцепно и апарата ми беше за РД-то и за нова година и за 14-ти февруари и за осми март  Joy Joy Joy Joy

Кари вчера откраднала от някъде от магазините един лак за нокти.  Heart Eyes и то готин цвят, абе малка крадла, но пък може и да е на една колежка, която я гледаше докато купувах нещо за ядене.

Като казах ядене - е писна ми, това моето пази диета, два дни хапва нормално, три дни стачка  Sick #Crazy Още сме си с памперс, явно ще сме от последните, ама какво да направя като ми е блондинка детето. И не само то де, вчера вика вечерта мамооо ако, ако мамоо, а аз и се карам, я да не ме лъжеш да лягаш, е изака се в памперса, а предишната вечер седя час на гърнето по собственно желание, а сега де как да разбера кога ме лъже...

# 114
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
МегиJoy така е, и ние го минахме този период, и аз сменях памперси като не вярвам и съм стояла до нея по половин час да я чакам на гърнето  Sick. Единствения съвет който мога да ти дам е да я слагаш на гърне преди лягане /ако може да я накараш да седне разбира се/. В началото ме пробваше, после взе да прекалява/ и то не само с това, а и други неща само и само да не спи/ и после изведнъж спря с лъжите. Като кажа, че си лягаме първо мрънка, че не иска да си ляга, но после сама си иска да спи.
Мечтание, дано да си намерш гледачка и да се грижи добре за детето.
Преслава, стискам палци всичко да мине добре  baby_neutral
Мишонка, на вас бързо оздравяване  baby_neutral, ако можеш остави си я малко вкъщи да се позакрепи, сигурно боледува от яслата като Христина. Аз я пуснах днес да видим колко ще издържи този път, за два месеца е спала там само три дни , а вече идва време да тръгвам на работа Rolling Eyes И Христина беше ужасна като тръгна на ясли, постоянно мрънкаше и беше недоволна, сега вече епо-малко.
Mpulle, и аз почнах да обяснявам, че ще ходя на работа, но още не ме разбира. Всеки дзен я питам ще ходи ли на ясли, а тя - не. Не обичам да лъжа, но днес я заведох в яслите без да и кажа , че ще я водя. Не беше ходила 2 седмици и падна голям рев, а утре очаквам да е по-зле  Sad.
Не само момчетата обичат да си играят с камиони, багери и т.н. Христина много се впечатлява от багери, самолети и въртолети. Много харесва и кранове. За Коледа не съм мислила още за подаръци. Ще събирам идеи от вас  Mr. Green
Ние не сме имали много неловки ситуации, единсвеното, което се случва често е да каже на някоя леля баба  Embarassed, но това е защото неможе да казва леля.
За говоренето- наистина има голям напредък откакто ходи на ясли, говори много повече неща, но казва само някои срички от тях, аз превеждам Wink Вече се храни съвсем сама, много ми е смешна, надига си купичката за да може да загребе , но понякога се улива. Заиграва се сама за по-дълго време.
Alyona, пожелавам ти да си намериш по-хубава и платена работа  Wink
elcho27, а тази книга има ли я в нета?

Оставям ви и  Hug

# 115
Ха привет и от мен!
Мимоза ,ще ги гледаме пак заедно вторите явно  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Ако е рекъл Господ Hug

Мишонка, спри Мила сега от градина и я пусни след да речем два месеца без боледуване, може да е лошо стечение на обстоятелствата, може и да настива там.
Преслава - милинка, стискам пълци, ще е голяма борба, но ако не го боли само първия път ще  трудно. Толкова ми стана мъчно, къде ще го водите, при кого, това също е важно, да има подход зъбаря.

Подкрепям Меги Peace Успех Преславче Hug Мишонка, дано не боледува често Мила Praynig

Мечтание, а бабите къде са? Стискам палци всичко да свърши успешно! Peace

# 116
Да драсна два реда преди да се прибера! Hug

Мишонка, бързо да се оправя Мила , много неприятно , че така често боледува , но така е с повечето деца като тръгнат на ясла. И при нас беше така - за два месеца ходене в ясла в началото , два пъти пи АБ, но пък след това "да чукна на дърво" не беше боледувал поне 5 месеца до преместването му в новата. Тръгна в държавната ясла и на 3-тия ден беше болен , та две седмици се влачихме така. Сега 5 седмица е на линия , та ще видим как ще изкараме зимата. Уж имунитет така си изграждали.... Thinking
Преслава , много гуш на Денис от мен Hug. Дано мине процедурата безболезнено и бързо. Praynig
Азалеа, разкажи как е по Испания? Как се чувстваш ти ? Расте ли коремчето? Heart Eyes

При нас нищо интересно....сиво ежедневие. Успяхме да забегнем с Васил за събота и неделя до Рибарица , та малко въздух да си поемем, че този нашия хубавец е голямо дяволче , сили не ни остави. Случайно в едно крайпътно кафенце се засякохме със семейството на Snejanka , страхотна е Мария и много говори и бате Влади също много послушно дете ми се видя /всички ги сравнявам с моя/... Heart Eyes Оставихме Румен при майка ми , но вече и там не слушал. Rolling Eyes С памперса сме на приливи и отливи и най-странното е , че в яслата не се напикава , а само в къщи. Разбрах обаче , че и там не си казвал , просто ги слагат през определено време и явно е свикнал на този режим, а в къщи аз чакам да ми каже ...Повтаря всичко , но не му се разбира добре , трябва превод. В яслата раздавал правосъдие без някой да му го е искал, викат му "шефчето" и "тарторче". С една дума - срамя се там и това е ...
Мечтание, и при нас няма желаещи , но аз просто се обаждам и ги информирам , че ще имат гост с нощувка примерно и точка, да си правят плановете навреме. Laughing
Айде лека вечер от мен и целувки на всички дечица! Hug

# 117
Ударих му един сън от 2.30 часа (да ми е жив и здрав мъжо  Heart Eyes ) и сега преди следващия, да се разпиша  Laughing
Мишонка, и ние като Румбата - в началото много боледуваше, седмица най-много издържа на ясла и после 2 седмици в къщи. Около 2 месеца така и сега се позакрепиха нещата. Но така или иначе е факт, че в яслата пускат и болни деца, тъй като родителите им идват с бележки, а лелките няма как да ги върнат в този случай. Сега с грипа контрола е по голям и нещата определено се оправят. Но вие си преценявате  Peace Целувки на сладката бонбонка  Heart Eyes
Меги, точно бях видяла поста на Alyona и наминавах да видя дали ще се разпишете за срещичка през уикенда, че и времето беше бонбон. Но нищо, ще се уговорим нещо, дори ако не е хубаво времето, ще ни дойдете на гости, много ще се радваме, а малкия ще фърчи от кеф  Laughing
А за говоренето е голяма скица, че си ги и насосва едни...ако направи нещо и го питаме кой го направи, обвинява редовно някоя играчка. Абе....много се забавляваме, и е един артистичен и постоянно прави муцуни и гледа да забавлява народа  Heart Eyes Ех, може и да се отърве от този негов келешлък (Харманлийски  Twisted Evil ) и да стане човек  Laughing
Преслава, стискам палци всичко да мине безпроблемно и Денис да понесе процедурите възможно най-спокойно  Peace
Мечтание, може пък така да е по добре  Wink
венерка, ти ще се връщаш ли на работа? Какви са ти плановете? Велински е порастнал много  Heart Eyes
Mpulle, иска име и парола.

Ей, успях да кача снимки, мишонка ме мотивира  Mr. Green Ето:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

# 118
Олеее, много сте писали , бе хора, не мога да ви смогна! hahaha hahaha hahaha
Така , сега да си допиша от вчера .

За млякото- АМ не пие , откакто стана на 1,6години и то аз му го спрях, че много се издуваше вечер. Naughty Кисело мляко обича , но не да го пие , а с кексче или със сандвич. Прясно мляко аз лично не съм му давала , не знам защо... Thinking, в яслата обаче ми казват , че им дават , но не знам дали той го пие.
За спането- от 8-месечен е в неговата стая , но това не означава , че от тогава си спи там. Mr. Green Имаше дълъг период , в който ни идваше на гости през нощта, сега по-често си спи по цяла нощ без да се събужда. Буденето през нощта го свързвах със зъбите , сега и последните кътници са избили и за това може би е спокоен през нощта.
За коледен подарък- със сигурност няма да му купуваме голям подарък, има много играчки , с които изобщо не си играе. Повечето дори съм ги прибрала , за да ги позабрави и евентуално да прояви повече интерес, когато му ги дам отново , отделно пък от рождения му ден има още неразопаковани  , така че подаръкът му ще е скромен , но от сърце. Laughing

Джидже, страхотен голям мъж е станал Крис. Heart Eyes Нашата масичка със столчета много прилича на вашата , само , където нашите са за ремонт и няма да му бъдат показани по-рано от 1 година. Naughty

# 119
  • Банкя
Намерих и аз малко време, да се зачета тук, та и да се запиша в темичка. Simple Smile
От много ангажименти в работата, дълго пътуване от вкъщи до работата и обратно и няколкото часа вечер с малкия, просто не мога да стигна до вас. Rolling Eyes

Гледах страхотни снимки на порастнали хлапета. Hug Много поводи за празници, честито на всички! Grinning

Снимки на Мартин нямам качени Embarassed за да си платя глобата, затова ще разкажа по коментираните въпроси.

Гърнето го използваме от много време по предназначение, памперсът го махнахме преди 2-3 месеца. Сега слагам само нощен, но и той от 2 седмици е сух, така че ще купя някакво от тези чаршафчета и го пускам по слип да спи.
Говори доста, но само определени неща му се разбират, някои биват преведени от мен, за да ги разберат непознати. Любимата му думичка е "Мерси!". Mr. Green За всяко нещо, което му дадеш, я изполва. Дори когато иска нещо и му кажа да каже "Моля!", той се ухилва и вика "А-а, меси!". Grinning
Иначе си играе главно с коли, но също и с едни детски инструменти, човечетата на Little People, разглежда книжки и рисува/драска. Mr. Green Обича и да готви и най-вече да пие - дава ни по една импровизирана чашка (може и кубче конструктор) и се започва - "Надане!" (Наздраве!) и като дъртите пияници налива и пие. hahaha hahaha hahaha
Има илюбими филмчета, но не от ТВ-то, а на дискове. Едните са от поредицата на FP - Little People (беше бонус към подаръка му за рождения ден), а другите са от един диск за Крокодила Гена и Чебурашка (кукления оригинал).
С храненето нямаме никакъв проблем - като прахосмукачка е Mr. Green, всичко яде в огромни количества. Аз затова гледам да не му давам много сладки неща, а повече плодове и солети/обикновени бисквити между храненията (когато е навън). Но пък не стои на едно място и изразходва доста енергия.
Мляко АМ не пие от лятото. Сега яде главно кисело мляко вечер след основната вечеря.
За коледен подарък пак съм харесала едно летище на Fisher Price Mr. Green, но таткото нещо се дърпа и не ми дава засега. Едната баба е решила да му вземе шейна, но и тя не е решила, точно каква.

И ние не успяхме да дойдем на партито за рождения ден, затова ще сме много радостни, ако има коледно парти, за да присъстваме. Hug

Ще се опитам, мили мамчета, да съм по-редовна тук в темичката. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт