Пожелавам на всички здраве и щастливи мигове със семейството!!!

Доволна съм че в яслата според лелките си изяжда всичко, а и днес сутринта пред учудения ми поглед изяде сам цяла купичка с кус кус със сирене:)
При нас мания са трактори, багери и камиони
И с коли си играе, но багера е друго нещо
По късно или утре ще кача снимки 
започнах да ги записвам по-усърдно думичките му
ето малка част от тях
"пати" - лопатка; толи - отвори; тра - трактор, бота - работа; толи - отвори и т.н. На светлинни години сме от Коско нс Булечка и гругите сладури които рецитират стихчета
Да не говорим че от яслата за нова година са им дали да учат стихчета 
че на поледък все нямам късмета да се видим 
Много ми помогна 
За яденето не се коси ще почне да хапва
За говоренето - нали знаеш че генийчетата проговарят към 3
Нищо чудно Алекс да ни смае с перфектен говор скоро
Брат ми до 3 годинки гък не казваше. Майка много се беше притеснила и обиколиха доста доктори, докато един ден брат ми не извика на майка ми която се опитваше да го натъпче с кюфте - "Не иска кюфте "
липсвахте ни
хайде по-често да се разписваш
Крис и той голяма терца с тоя "тильо лельо"
попиках се от смях
Добре че хората не разбират какво казва 
Аз към 15-ти декември правя тая гимнастика че да не ни писва:)

))))))))))))

за полвин час докато свърша работа

и то готин цвят, абе малка крадла, но пък може и да е на една колежка, която я гледаше докато купувах нещо за ядене.
Още сме си с памперс, явно ще сме от последните, ама какво да направя като ми е блондинка детето. И не само то де, вчера вика вечерта мамооо ако, ако мамоо, а аз и се карам, я да не ме лъжеш да лягаш, е изака се в памперса, а предишната вечер седя час на гърнето по собственно желание, а сега де как да разбера кога ме лъже...
така е, и ние го минахме този период, и аз сменях памперси като не вярвам и съм стояла до нея по половин час да я чакам на гърнето
. Единствения съвет който мога да ти дам е да я слагаш на гърне преди лягане /ако може да я накараш да седне разбира се/. В началото ме пробваше, после взе да прекалява/ и то не само с това, а и други неща само и само да не спи/ и после изведнъж спря с лъжите. Като кажа, че си лягаме първо мрънка, че не иска да си ляга, но после сама си иска да спи.
, ако можеш остави си я малко вкъщи да се позакрепи, сигурно боледува от яслата като Христина. Аз я пуснах днес да видим колко ще издържи този път, за два месеца е спала там само три дни , а вече идва време да тръгвам на работа
.
Вече се храни съвсем сама, много ми е смешна, надига си купичката за да може да загребе , но понякога се улива. Заиграва се сама за по-дълго време.
Ако е рекъл Господ 
Успех Преславче
Мишонка, дано не боледува често Мила 

. Дано мине процедурата безболезнено и бързо. 

Оставихме Румен при майка ми , но вече и там не слушал.
) и сега преди следващия, да се разпиша
Целувки на сладката бонбонка 
Ех, може и да се отърве от този негов келешлък (Харманлийски 

Кисело мляко обича , но не да го пие , а с кексче или със сандвич. Прясно мляко аз лично не съм му давала , не знам защо...
, в яслата обаче ми казват , че им дават , но не знам дали той го пие.
Нашата масичка със столчета много прилича на вашата , само , където нашите са за ремонт и няма да му бъдат показани по-рано от 1 година. 

Много поводи за празници, честито на всички!