Всички мечти да ти се сбъдват, може тривиално да звучи, но е от сърце

Целувки, наздраве и хубаво изкарване довечера
Задължения бол и времето тече неусетно. Днес съм почивка и използвам докато съм го метнала да спи да ви навестя.
Ако уж случайно пишне в тоалетната чиния, изпадам в поредната заблуда че имаме напредък
Рано било, да не съм мъчила детето , ама снощи беше цопнал дрехи със дрисано във ваната и мен ме чакаха

Меги, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и много щастливи моменти с любимия мъж и любимата малка принцеса Кари!

лека

звъня ви и не ми вдигате. Веско чакал да дойде 2011, че един колега му правил хороскоп и тогава било времето за момче

звъня ви и не ми вдигате. Веско чакал да дойде 2011, че един колега му правил хороскоп и тогава било времето за момче

И на нас така излиза за момче 

Пожелавам ти от всичко и по много, но най вече здраве!
Някои дори толкова са се променили, че не мога да ги позная 
Ужасно е, момичета - почивните ставаме и лягаме с "танка", "абуфа" (автобуса), "колита" (количка), "мампата" (рампа) и "тъбите" (стълбите). Всичко в нас се превръща в рампи и стълби и коли и автобуси, които се блъскат и скачат от тях и се чупят
Исках да кача клип, в който да видите колко екзалтиран е докато играят с баща си на играта, ама нета ми скапан. Пробвах се и да кача на няколко пъти снимки на Крис, но не мога да се оправям с новия облик на "снимка.бг", много го натруфиха този сайт. 
Как ги мажем после, сякаш не е чул добре, не е истина.
, Коки - пк съм запиляла номера ти