Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Меги, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  Heart Eyes

Всички мечти да ти се сбъдват, може тривиално да звучи, но е от сърце  Hug

Целувки, наздраве и хубаво изкарване довечера   Gift Tada  ura dazzler1

# 91
Мегиииии,честит рожден ден мила.Да си жива и здрава,много любов и радости .Всичко най хубаво ти желая!

Бързам да водя Мила на детската за туй съм кратка,после пак ида.

# 92
Честит рожден ден сладка Меги!
От сърце пожелавам да си винаги толкова усмихната и позитивна и много обичана!
За форум нямам никакво време, и за скайп дори  Sad  Задължения бол и времето тече неусетно. Днес съм почивка и използвам докато съм го метнала да спи да ви навестя.
Чета и се радвам на всички пораснали бъбриви малчугани. ние за съжаление не сме от тях.
Със спането също имаме проблем и се чудя защо така се получава  Rolling Eyes
И ние като Бобо на Мечтание не говорим, не се храним - освен хляб, гърнето служи за шапка но не и по предназначение  Naughty Ако уж случайно пишне в тоалетната чиния, изпадам в поредната заблуда че имаме напредък  ooooh!
Еми не може старанията да са все от моя страна!Побъркахме детето значи! Като почивам го мъча цял ден и го подканям и за пишкане и за храна и от време на време включи! Обаче когато съм на работа нашият татю зор не си дава хич  #Cussing out Рано било, да не съм мъчила детето , ама снощи беше цопнал дрехи със дрисано във ваната и мен ме чакаха  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Това е от нас положението у дома!
Иначе да ви кажа много се забавихме с Пентаксима и се чудя има ли смисъл да се ваксинираме дори!Споделете моля!

За коледен подарък още не съм мислила, той освен с коли с друго не играе изобщо! Затъпяваме бавно, неусетно почти  Rolling Eyes
Вниманието трудно си задържа в друга занимавка освен коли  Rolling Eyes
Вечер пием вече повече от месец кисело мляко и не мисля да го отказвам за сега.
Спи кога при нас, кога в неговият креват но редовно се приспиваме гушнати на спалнята и после го пренасям.
На обяд заспиването става все по-трудно и редовно прескача обеден сън!

За коледно парти съм навита но не мога от сега да знам дали ще почивам на деня!Ако имам късмет, ще се радвам много!

Вече имам много малко време за Алекс и ми е много мъчно  Confused

Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 14:31 от Надя 73

# 93
Честит рожден ден, Меги!
Бъди жива и здрава, пожелавам ти повече усмивки и скоро да запланувате русо и синеоко братче на Кари!

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 16:49 от Thomasito

# 94
Меги , Честит рожден ден! Пожелавам ти здраве, много мир и любов в семейството и сбъдване на всичките ти мечти!!!Весел празник!
Ще пиша друг ден, че много задачки ме чакат.
Целувки от нас! Hug Hug Hug

# 95
Привет  Hug
Виждам,че Меги е главната виновница да попишете малко повече.. И аз да се включа към пожеланията
 smile3525 newsm51Меги, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и много щастливи моменти с любимия мъж и любимата малка принцеса Кари! newsm51 smile3525
Сега и за да понапиша това онова за развитието на Мария. Тя е добре. Всъщност откакто тръгна на ясла доста се промени. И в положителна, и в отрицателна посока към навици и привички. Говори, даже повече от брат си. Много е претенциозна към всичко и постоянно се пазарим какво да облече и обуе. За памперса - на приливи и отливи сме. За акана си казва, но за пикане, ако не я подсещам се изпуска. В яслата я слагат на гърне и там има повече напредък. Най-добре е като я гледа дядо й, защото при него си казва и за двете си нужди.
За новогодишно парти и аз съм навита, тъй като миналогодишното го пропуснахме по здравословни причини. А таз годишното рожденническото - поради това че майка й няма време за интернет и форуми. Тези два дни съм си отпуск вкъщи и имам малко време и за четене, и за писане
 Hug лека

# 96
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЕГИ!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ!

Целувки от нас! Heart Eyes

Наденце
, аз също изостанах доста с ваксините, август им сложих ваксината за шарките, която се слага на 13 м., а малко след като навършиха 2 и последния Пентаксим, не мисля че си изостанала  Heart Eyes

# 97
  • София
Пак ви благодаря момичета  Hug Hug Hug Hug
Писах, писах и всичко затрих, та утре пак.
ЛЕни, ти навремето казваше как да си върнеш написаното, я кажи пак. АЗ съм с мозилата и затворих прозореца без да искам. Няма как да дам ънду, а пък от хисторито се зарежда страницата, но естественно без това което съм писала.
Томасито Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes звъня ви и не ми вдигате. Веско чакал да дойде 2011, че един колега му правил хороскоп и тогава било времето за момче  Joy Joy Joy
Ди и Ро, и ти зачезна.
Ивон - хитова раплика, ех това късно захранване ни изяде главите...
Наде - писах ти ферман в скайпа - като се случим заедно онлайн трябва да го получиш, няма сили пак да пиша, а да знаеш че ти пращам много целувки.
Венера какво пи Крис като АБ и да те питам дадоха ли нещо превантивно срещу гибички?
Танини гледах наскоро снимки  - уникални дечица имаш, каката е сатнала още по-красива, а малките дяволчета са страхотни, направо ти се възхищавам, аз ако разбера че ще имам две  сега ще се метна от балкона - е изказах се аз пак, на първи етаж сме.
Ериси - да се оправяте, пращам магийка.
Айде до утре -
Прегръщам ви всичкитееееее.

# 98
  • София
Ясно, чакате да си допиша.
Първо да  кажа - Танини, Сани е станала още по-красива, гледах снимките ви преди малко. Много са различни на външен вид момчетата, ама какво сладури...

Мишонка - ти къде водиш Мила бре - цял ден те няма..

# 99
Томасито Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes звъня ви и не ми вдигате. Веско чакал да дойде 2011, че един колега му правил хороскоп и тогава било времето за момче  Joy Joy Joy
И моят мъж това чака Joy Joy Joy И на нас така излиза за момче hahaha

Наде,  Hug Hug Hug

Хайде да действаме за коледно парти!!!

# 100
Меги, честит рожден ден и от мен на патерица! Ама късмет, че все пак успях да видя що годе навреме за хубавото събитие Simple Smile Пожелавам ти от всичко и по много, но най вече здраве!

Ех, нямам никакво време за форума.  Confused Както виждам сте добре, мъниците растат и хубвеят  Heart Eyes  Някои дори толкова са се променили, че не мога да ги позная Crazy
Аз бачкам, малкото шмати ходи на ясла и общо взето нещата се подреждат. Свикна най - накрая там. Доста боледуваше (последните седмици поне не е), надявам се това да е бил периода с болестите, за който всеки ме подготвяше и повече да не боледува. Иначе в яслата ги занимават доста, гледа от другите деца, много бързо започна да научава нови думи, дори вече сме на етап да го поправяме как е правилно да ги казва. Луд фен е на влаковете, през почти цялото време докато е в нас гледа или филма за влака или играят с баща си (а и дори с мен  Laughing) на Midtown Madness  ooooh! Ужасно е, момичета - почивните ставаме и лягаме с "танка", "абуфа" (автобуса), "колита" (количка), "мампата" (рампа) и "тъбите" (стълбите). Всичко в нас се превръща в рампи и стълби и коли и автобуси, които се блъскат и скачат от тях и се чупят  Sick Исках да кача клип, в който да видите колко екзалтиран е докато играят с баща си на играта, ама нета ми скапан. Пробвах се и да кача на няколко пъти снимки на Крис, но не мога да се оправям с новия облик на "снимка.бг", много го натруфиха този сайт.  Crossing Arms
За попиването на думички - имате ли някакви смешн ситуации, в които сте попадали или пък неловки? Щото ние имаме, разбира се.  Laughing
Имаме един ел. техник, който се казва Чичо Жельо. Човека е плешив. И сега Крис на всеки плешив мъж вика "тильо лельо" (чичо жельо)  Laughing
Вчера пък мъж ми разправя някакъв виц, на улицата сме и споменава думата "педал". И малкия кат почна да вика "педал, педал", по едно време минават хора и ой почна "педали, педалииии", ама с цяло гърло. Просто умрях  Laughing
А в нас, пак вчера мъжо казва "баси" и дребното пак баси, баси, след което баси камунга (камиона), баси колита, и продължава наред  Joy Joy Как ги мажем после, сякаш не е чул добре, не е истина.  Laughing

# 101
Здравейте момичета   bouquet 
Вече не съм на работа и ще се постарая да бъда по редовна (аз май само обещая  Embarassed)  Съкратиха ме, но аз и без туй исках да напускам  Confused .  Дими си ходи на ясла и само се моля да не се разболява  Praynig
Всъшност сега влязох набързо за да кажа , че утре сме във Варна на гезме  Mr. Green   Така че момичета можем да се видим  Hug 
Меги нали си във Варна още  newsm78 , Коки - пк съм запиляла номера ти  Rolling Eyes , Галя , Джиджа, Венерчеееее много искам да се видим! Айде Варненки който може да се видим  Grinning 

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 17:49 от Alyona

# 102
Оппаа,гледам стари дружки са се разписалиии,ха добре дошли ,Джидже,Альонка Hug
Джидже,пробвай пак да качиш снимките,не е много трудно и аз гледах като теле първия път ма са опраих.Айде ,че ми домъчня за вас.Голям сях с тез педали,попивателни са.Тя и Мила тука повтаря коньо,а то значи мамка му. Laughing
Альонка-пусни и ти снимки де,от ког ане сме ви виждали,Димка оправи ли се от падането,белези има ли?
Меги-как къде я водя Мила ,ми на детска ,ама е само до обяд и аз докато се завъртя и то станало обяд,много бързо ми минава времето до обяд.Не ми стига за нищо.Как изкара рождения ден,подаръци туй онуй ,ала бала?
Аз да се оплача малко,Мила е станала ужасна,реве за най-малкото нещо,пищи,удря.Май откакто е на детска се промени.Много е лоша,с баща си вчера с аходили на магазина и го е направила на Митко Палаузов.
Иначе свикна на детската,ходи си с мерак,седи пред вратата и вика айде айде,аз докато се облека голям скандал ми вдига.
Айде туй от мен за сега.Отивам д апочивам,че днес слагах елхи мелхи,украси за Коледа и да са опна малко викам.

# 103
МЕГИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! С ГОЛЯМО ЗАКЪСНЕНИЕ И АЗ ДА ТИ КАЖА, ЧЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ДА СИ МНОООГО ЩАСТЛИВА, ТОВА ЕСТЕСТВЕНО ВКЛЮЧВА И ВСИЧКИ ТВОИ ЛЮБИМИ ХОРА:)
Аз да се похваля, че днес в ранните часове се върнахме от седмица в Барселона. Мнооого, много хубав град, хубави хора, оф, изобщооо в какво живеем и как, не ми се мисли. Сега съм още много под влиянието на емоциите. Ще пиша пак по-късно.

# 104
Здравейте и от нас  Wink

Меги , честито с огромно закъснение . ..  bouquet

И аз чета от време на време , но време да пиша нямам ...

Ние също сме в детски пубертет и да съм чела вече три пъти книгата " Изкуството да бъдеш родител " пак поне веднъж се ядосвам на ден на малката с вечното "не " и дългите обяснения да направим нещо елементарно ...
Тя много говори и всеки път трябва да защтавам десертация пред нея , за да я сложа да яде , да седне на гърнето и т.н.
На настроения сме , понякога се разбираме идеално Simple Smile

Целувки на всички пубертетчета и спокойствие на мамите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт