Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 592
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Меги, радвам се, че кухнята ти харесва Simple Smile От Комсет я взехме, не е от скъпите (60лв), но аз не исках да вземаме кухня от 100 и повече лева, щото нашите момичета са все още малки и не им работи толкова въображението Blush Не знам точно с колко части е, ама така на бързо преброяване са около 35. Самата кухня е сгъваема и може да си я прибереш в куфара, на който се монтира. Разбира се ако искаш можеш да купиш допълнително части.
За решетката-аз отдавна я махнат защото я прескача и ме беше страх да не падне докато се опитва да я прескочи. Слагам едни пухове отпред за да не пада докато спи. Иначе като я оставя сама да заспива, разбира се че слиза от леглото, ама аз пак я връщам и така си играем и дебнем hahaha

Мечтание - за закуската  Peace Не са излъгали хората hahaha Joy

# 76
Привеееет на всички!!!
Страхотни снимки, много са ни сладки децата, това е!!!

С гърнето сме доста напред, майка ми му махна пампите и сега даже нощем не слагаме понякога, казва си и аз го дебна, има и понякой пропуск, но е поносимо!!! Даже обясни, че гърнето при баба го обива на дупето, а това в "Оча купъл е убуу" - Овча купел е хубаво!!! Simple Smile))
С говоренето е мнооого напред, разказва и си измисля приказаки, знае и познава някои числа, познава някои от цветовете, пее песнички, казва стихчета, много му се разбира какво говори, даже и майките от градинките му разбират без проблеми и си приказват с него! По цял ден не млъква, чакам да започне с въпросите "Защо?" и ще стане съвсем купон!!! Laughing Иначе избива рибата с думи като: "Мола" - моля, "Може и" - може ли, "Ако обичаш", "Ако може" Embarassed
Мляко пие (АМ на Нестле 2+) обикновено за закуска или вечеря, около 150 - 180 гр. и не всеки ден, сам си казва какво и кога иска!
Спането, вече спи в креватче и сам в стаята си, на обяд също спи за около 2 часа, но и да пропусне пак не заспива преди 22.00 вечер!!! Ама как да заспива по-рано като, когато бях бременна и аз не си лягах преди това време!!!
За подарък е казал, че иска "Чейено субау" - червено субару, та ще видим къде ще го намерим Crazy

Иначе сме ОК, бяхме 3 седмици при наще, вече сме си в къщи, много ми е хубаво!!!
Спокойна и лека нощ на всички!!!

По уважителни причини изпуснахме Рожденденското парти и сега питам ще има ли Новогодишно???

Толкова от нас и до скоро!!!! Hug

# 77
Привет и от нас!!!С гърнето сме да никъде,аз бях споменала че му купихме и тоалетна,но без резултат.
С ГОВОРЕНЕТО -не млъква,сега сме на фаза с въпроса ЧО/защо/,и ко това/на кой е това,какво е това/.Пита за абсолютно всичко,онзи ден сме седнали в кафе и звъни мобилен телефон на другата маса,естествено нашия не може да не разбере кой е.Отиде и попита човека ''кой бади''/кой се обади/
МЛЯКО-яде кисело мляко през деня
СПАНЕТО-спи на обяд от 12:00 да към15:00/15:30,вечер когато му се доспи казва си но около 21:30 гледам да го сложа.Спи си на неговото легло /с решетка/то при неговото въртене не мисля че ще я махна скоро Laughing
Засега това от нас !! Hug

# 78
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН! Гледам вече обсъждате новогодишните подаръци  newsm78 .Детската кухня е добра идея . Ние имаме една втора употреба от момиченце на наши приятели ...не е кой знае каква,но ще свърши работа . Мисля да й взема един комплект с чаши, чинийки, тенджерки  и т.н. тя още лятото редовно ми сервираше кафе ,сега храни куклите дава им чай . Най обича да ги приспива , слага им възглавничка и задължително ги завива/и главите/ с една две кърпи .Бих й взела и количка за кукли вече счупи 3 ама те бяха от тези  евтините  ,те са доста паянтави...много обича да вози бебето си  .  пея й песничката "Нани нани мило детенце ,спи да пораснеш голямо" тя пее "нани мило бебе" понеже неможе да каже "детенце" Laughing. Трудно й се разбира какво говори ,аз я разбирам ама др. не. Иначе доста бърбори и обяснава : Иси не болека-Криско не е болен  ,Ая тука ох тука не ох- Ая тука я боли тука не я боли ,  Као -чао , бока -бонбон и т.н. 
Мишонка  Joy  и Йоана  обича да бърка в к. мляко в кухнята е омазала и стената  #Cussing out  За играчките...нямам думи у нас извират,в неделя съм свалила в гаража 3 чувала ,като там  имаше още 2 кашона . Аз не купувам ,всичко са подаръци , Outta Joint всъщност взимам за нова година. Калоян си ги пази може би затова се трупат , малко са счупените - изхвърлените .
Пластелин съм й давала да играе, нооо после го срещах навсякъде и пракратих с него.Иначе й хареса особенно в началото ,когато й направих няколко животинчета.Меги за рецептата, може би се прави тесто  newsm78  от вода и брашно. Аз съм давала на Калоян когато меся нещо.

За спането-отдавна не спи в леглото си . Спи при нас Embarassed ,а ,когато е при баба си на спалнята им /следобяд/

Ползва гърнето и тоалетната ,без памперс е.

Млякото- не го е отказала.

Валентина стискам палци всичко да е наред Peace
Меги ,много пътувате Crazy. Кари хитруша тя, само дето се получава като при лъжливото овчарче :love .Като каза ,че иска да пишка само в памперса се сетих за една моя приятелка -нейното момченце пък до късно акаше само в памперс никъде другаде,ама го отучиха де  Simple Smile
Лека вечер и от мен

П.П. Меги щях да пускам снимки миналия път . Тръгнах да избирам и като се зазяяяпах... ,а на клипчетата така съм се смяла ,преди не са ми правили такова впечатление . Ти ме върна назад във времето  Hug. Ама ще пусна де ,сега стана пак късно. 

# 79
Ееее,а така ви искам бе Hug
Аз утре ще пиша,че сега ще отивам до бизнеса. Heart Eyes

# 80

МЕГИНЦЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКАВА ГОТИНА И УСМИХНАТА, КЪСМЕТ И УСПЕХ В РАБОТАТА! И НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЧАКАМЕ ОЩЕ ЕДНО СИНЕОКО МЪНИЧЕ  Hug МНОГО ЦЕЛУВКИ И ХУБАВ ПРАЗНИК! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 81
 Hug Hug Hug
 Много красиви пораснали дечица! Heart Eyes
Доста съм изпуснала...Гледам коледни подаръци обсъждате Simple Smile - мисля нещо с инструменти, работилнички или евентуално "кольо", думичката му за колело Laughing - но още не съм решила.
Внера, дано всичко е наред с изследванията на Крис!
Мишонка, значи вече имаш малка ученичка Hug. По колко часа е там? как ги занимават? колко деца са? Много ми се иска и тук да има някакви такива по-човешки ясли/градини, където да си оставиш детето и да си спокоен, че се съобразяват с него...а не да се чудя как са го третирали..само и само да има ред ( то не че има как да действат хората с 30 бебета и 2 учителки).
Меги, честито ви племенниче! Да ви е живо и здраво!

Hug на всички!

Мегииии, сега видях, че имаш рожден ден! Heart Eyes Да си здрава и много, много щастлива!  Страхотен човек си и голямо сърце! Весел празник! Hug

# 82
 добро утро Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МЕГИ !!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ВИНАГИ МНОГО ОБИЧАНА ,
 ЖЕЛАНА , УВАЖАВАНА ,ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА !!!

Благодаря ви за подкрепата момичета  Hug  bouquet

# 83
Меги, Честит Рожден Ден!!!
Бъди жива и здрава,
обичана и ценена,
щастлива и винаги усмихната!!!
Хубав и динамичен ден!!!

Момичета, хайде да се организираме за Коледно парти Peace

# 84
  • Пловдив
Меги, Честит Рожден Ден! Желая ти много късмет, да те слуша синеоката красавица Кари, а мъжа ти много да те глези!  nbirthday newsm59 nbirthday

За нас какво да ви кажа освен, че пак бяхме болни и вече ми писна  smile3511 Чакам тези дни да пробие и последния кътник и дано да е от тях и да няма повече болести  baby_neutral
 Hug

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 09:58 от erisii

# 85
  • София
МНОГОООООООООО ВИ ЦЕЛУВАМ И ВИ ПРЕГРЪЩАМ. Благодаря ви за милите пожелания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Марианчеееее, чакам аз първо вие да направите синеоко фъстъче   Mr. Green Mr. Green и обещавам веднага почваме работа по въпроса.

party023  party023  party023  party023  party023 малка почерпка

# 86
Меги Честит рожден ден желая ти Здраве, защото без него нищо останало няма значение!
Мечти, защото те ни тласкат по пътя напред!
Обич, защото тя дарява щастие на сърцето!

# 87
  • София
Меги, честит рожден ден!

Пожелавам ти здраве  и много хубави моменти с любимите ти хора !!!
Весело изкарване на празника  Hug

# 88

МЕГИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!! МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И УСМИВКИ!!!

# 89
Набрзо надничам през почивката Laughing
и няма как да не се включа

Меги, честит празник!
Да си все така лъчезарна, позитивна и да успяваш на всякъде и във всичко.   HugДа бъдеш много обичана и много "гледана' от мъжо и слушана от Кари. А тя да става КАКА ...... когато му дойде времето Laughing
НАздраве и весел празник! И да получиш желания подарък
!

Децата по снимките са големи сладури. Октонврийчетата са без конкуренция Mr. Green Целувки за всички Hug

Ние сме добре. Утре ще стане ясно  дали  и Криси е оздравял. Ще му правят комтролни изследвания. Той вече изпи антибиотика и няма оплаквания. Чувства се по-добре и нещата изглеждат по-добре, но утре ще видим. Много се надявам с това да се разминат болестите. Вече ходят и на училище.

Велин е голям цирк. Ходихме в Зоологическата и сега се е заел да имитира всички животни. Ходи на "4 крака' и мучи, ръмжи, вдига крак да пикае.
За всико пита "То кое е???" /това какво е/ е редовен въпрос. Като гледам май при всички е така. И иска всико да прави сам.
Постоянно ме пита за букви и цветове. Сега е на такава вълна. Запомнил е доста.

Мляко пие преди и след вечерния сън /150 мл/ Няма намерение да го отказва, ама и аз не настоявам.
За спането- с все още с нас , за сам и дума не може да тсава.

Това е , трябва да ставам, че задачите не чакат....На всики много Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт