Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
И аз, и аз съм за парти Simple Smile

# 211
Mpulle,много лошо това! Аз с малкия наскоро го преживях с малкия преди 3 седмици ми направи такъв пристъп в 22ч. та го натоварих набързо в колата и в болницата биха му 2 инжекции урбазон и ни оставиха вечерта в болницата,на сутринта беше добре изписаха ни финистил и мукосолван и някакъв антибиотик,но аз него не го дадох! Казаха,че било двустранен фарингит,който се получавал основно при деца,но бързо минавал и рядко се получавали усложнения! Наистина бързо се оправи,само 2 пристъпа получи и както писах на сутринта беше добре! Дано и вие се разминете леко и бързо оздравяване Hug

# 212
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile
Плащам си глобата за дългото отсъствие с няколко снимки от яслите http://erisii.snimka.bg/?album;aid=401871;pid=16358279
Христина продължава да боледува през седмица  ooooh! една е на ясли, една вкъщи. Тази седмица реши да я замести батко и  Tired Последното, което пробвах от бабините рецепти за кашлица беше сок от лук с малко захар  Sick мирише отвратително, но Христина съвсем доброволно си го пиеше и ми обясняваше как щял да и излекува кашлицата. За сметка на това пък батко и не ще и да чуе за него, а кашля като разпран.
Иначе вече мога да кажа , че свикна да ходи на ясли. Малко хленчи сутрин, но после е много доволна.
Аз пък реших да отделя малко време и за себе си преди да се върна на работа и сега ходя на антицелулитни процедури  Grinning Надявам се да имат ефект, но и да нямат добре ми се отразяват   Wink
Mpulle, Тонито, бързо оздравяване на мъниците Flowers Four Leaf Clover
Лека нощ от нас  55

# 213
  • София

СТРАШНО СИЛНО ВАЛИ ПРИ НАС -ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГГГГГГ

За нашето коледно парти си имаме снягг, тамън вчера обяснявах, че Дядо Коледа идва когато дойде снегът...

НАПОМНЯМ ДНЕС ЧАКАМЕ ДЯДО КОЛЕДА В НЕВЕЛЯШКА В 1730

Мпуле, много мило предложение  Hug Hug Hug но от тук ще я вземем кухничката.
Как сте със Сани, с тази диагноза вашата, ти препоръчвам да си вземеш инхалаторче, помня Лени ползваше и беше страшно доволна.

Тонито  hahaha hahaha hahaha развеселих се аз с твоята кукла. При нас също се очиртава огромна любов с тати, но като се лепне за него направо го задушава - сега последно се научи да му се катери по главата докато седи на канапето и вчера така го настъпи там дето не трябва, че Веско даваше на заето поне 10 мин.  Crazy

Анелия - абе дай нормални снимки - тези с лупа пак не ги виждам  Mr. Green

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АНИТА да им е живо и здраво името. По този повод се сетих за УШО - я да се обадиш, да пуснеш малко снимки на анито.

Ериси - невороятна е малката кукла. Евала за антицелулитни процедури, повдигат самочувствието, аз пък се хванах да ходя на каланетика, е откъде ми хрумна тази идея, от две ходения и сега направо всяко мускулче ме боли, не подозирах колко мускули има по тялото ми. А тази рецепта за кашлица си я записвам.

red_girl Направо не знам как се спрявяш с двете - евала мацка.

Виодиди - и ние ревем та се късаме вечер, понякога направо ми иде да я шамаросам, та да има закакво да реве. Период е дано само мине скоро.

Сега влизам да се къпя, и после ще се опитам да направя малко снимки на зимната приказка при нас.

# 214
 Здравейте момичета!  И тук силно вали.
Меги как е дупето на Каи? Ех, кеф , вие се събирате  Hug  Така ми се иска и ние да сме с вас, но май няма да мога да навия мъжо сега да тръгнем за Варна. И и при вас сигурно резервирано вече. Ще чакаме снимки. 
 Моргана, за колелото май избързахме. Малък е още за него, но аз нямах търпение. Иначе се научи да играе няколко игри, но върти педали назад. Кофти , че е на английски, щеше да е хубаво ако беше н БГ защото има обучение на букви , думички, цифри. Но за по голямо детенце и англ е добре .
Наде и Дими избира храната, само поглежда в чиния и вика "Не", подавам друго - поглежда - "Не" и така докато не се развикам!  #Cussing out  Иска всеки път да яде супа , затова принудена съм все още да взимам кухня, за да има какво да яде като се прибере от ясла.
За приспиване долу горе удържам положение. По едно време се видяхме в чудо  ooooh! . Сега, 1 час преди сън гоня тати на "абота"(работа) отива на 3 етаж и седи там на компа докато не заспим. Иначе прави и двамата ни на маймуни .Ние в 9- 9,30 се мием, пижами и сядаме да учим букви и думички и така 3-4 пъти. После целуваме книжка , мечо и нани. Понякога заспива, понякога почва да пробва да реве. Но аз му се скарвам и заспива и аз докато чакам да заспи той , заспивам и аз снего  Mr. Green.
Да ви разкажа какъв скандал сме имали във ясла. Преди няколко ден отивам да взимам Дими от ясла и той веднага почва да ми се оплаква как леля го биела по ръцете. Аз почнах да го разпитвам и лелките сигурно са чули. Излиза една и почва да се оплаква , че Дими не слушал и разхвърлял там нещо и му се скарали. Аз казвам , че вече разбрах , че Дими ми казал вече и че го били по ръцете. Тя нищо не каза . Разказах всичко на мъже ми и познайте  Mr. Green побесня. На другия ден като заведохме Дими на ясла , мъже ми такива майни им тегли там, но бяха други на смяна.   Вечер , като го взимах от ясла, лелките ми бяха сърдити  Whistling  Питах ги за Дими и те един през друг почнали да се оплакват какъв е бил неуправляем и как не се спирал за едн секунда, как счупил един стол там (ние после купехме нов), как блъскал деца и сядал върху тях  ooooh! .   Той палав е, но не мисля , че те имат право да възпитават като ще бият по ръцете.

# 215
Здравейте момичета,как сте?
Мпулле-дано се оправи Сани скоро.Моя племенник лежа в болницата заради този ларингит.Беше на урбазон и инхалации.4 ден лежаха.Не можеше да диша и затова ги взеха,дано не се наложи при вас лежене в болницата.
Тонито-дано и Дианка бързо с еоправи.
Меги-искам снимки от партито с дядо Коледа,плийз Praynig
Ние пак бяхме в екшъна,баткто ни Мишо беше с малария.В къщи бяхме,слава Богу не се наложи болница,сравнително лека я изкара.В понеделник живот и здраве е на училище.Мила дивее,все по-млако памперси хабим.От сряда ще е ваканция.
Пускам малко снимки от нашето Коледно парти от яслата и малко от нашата скромна коледна украса.Целувки на всички.Пак ще пиша скоро.
[url]http://bebeoktomvri.snimka.bg/baby/mishonka95-beba-mila.175418.16311448/url]

# 216
Меги давай снимки от партито Hug
Боби вече си казва името БОИ  Joy Joy JoyМомичета моят син е левечар всичко прави с лявата ръчичка  newsm78Има ли и други като нас newsm78

# 217
  • София
АЛЬОНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!!!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА ТЕ СЛУШАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ В КЪЩИ!!!!

Купонът беше 6 точки, събрахме се 6 сладурчета, вилняха, смяха се, реваха, караха се и накарая си получиха подаръците, Кари цяла сутрин реже една пища, соли я и ми сервира  Mr. Green Нашия подарък е страхотен. Благодаря на Дядо Коледа.

Снимки  Embarassed от 200 стават само няколко към 30, другите или не са на фокус, или липсват крайници, глави  Embarassed Embarassed Лени трябва ми  явно курс, хич не ме бива.

сега ще ги кача.

Мишонка, направо се скапахте от боледувания, пращам аз магийка да няма повече боледявания. Това с маларията е гадно, добре че е минала леко.
Браво на Мила за памперса, и ние в къщи сме без  bowuu а и навън иска да ползва тоалетна, но аз нещо не се спрявам с издържането над чиния  Blush

Мечтание да нацелуваш БОИ  Joy от КАИ  Joy

# 218
Честит рожден ден Aльона,да си жива и здрава.Много щастлива ,да те слушат мъжете в къщи.

# 219
  • София
Честит рожден ден Альона, да си жива, здрава и много щастлива! Весело изкарване на празника!

Мимоза, "маминото училище" е в едно детско арт студио в Лозенец,"Ник" се казва  Simple Smile
Ще дописвам утре  Hug Hug Hug

# 220
Честит рожден ден, Альона! Много здраве и щастие! Весел празник!
Много се радвам, че се запознах и с теб и сладуркото Дими! Страхотни сте, че дойдохте на партито дори в това лошо време! Hug

Партито беше много хубаво и най-вече малките човечета бяха доволни Simple Smile. Нашият подарък китара е страхотен (специални благодарности за нашия "Дадо Колела")- Роската вчера е заспал с нея Laughing. надявам се Меги да пусне снимки, че аз нещо не се справям....

Mpulle
, много неприятно това с кашлицата...За съжаление нямам инхалатор. Роската беше така преди няколко седмици, но при нас беше много силна, задушаваща кашлица и чак повръщаше и това при всяко лягане за сън...Какво ли не пи, накрая се подобри с противоалергични капки. Дано бързо се оправи Сани!

Мечттание, как е Бои?. За левичарството се надявах поне един от двамката ми да е левичарче(понеже аз съм така), но уви не.

Браво на Мила и Кари за напредъка с отказването на пампите! Меги, горещо ти препоръчвам http://www.mothercare.com/Pottete-PLUS-Travel-Potty-Trainer/dp/B … 8041&mcb=core - много е компактно и удобно за навън, иначе и аз не мога да го държа( въпреки че момченцата са по-лесни Simple Smile)

mishonka95, дано баткото да е добре вече! Нещо не можах да разгледам вашите снимки..
erisii, Христинчето ти е голяма красавица! пу-пу! какви са душички милите, подреденички и хапват Heart Eyes.
geriing, това с маминито училище, звучи много добре. Жалко, че във Варна няма такова място...
 Момичета, коледните ви украси са страхотни! Ние май ще изчакаме още малко с укарасата, че ми се струва, че няма да оцелее дълго Laughing.
Сигурно пропускам някой, но като се включвам толкова рядко Embarassed

Болничките дечица да оздравяват!
Лека вечер!

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 23:08 от Di&Ro

# 221
Eeeee,чакам снимки от варненското парти обаче няма кой да пуснееее. #Cussing out
Ди Ро-радвам се,че се появи тук.Как е Роската?Благородно завиждам за партито.А снимките защо не можеш да ги видиш?Паролата е всеизвестната на Меги.Баткото ни е добре,утре е на училище.
Еризи забравих да кажа,че Христина е много сладка на снимките,много са милички как са насядали и си хапват и подаръка като й дават.
Альона-за детската ,най -добре е да им се казва на тия лели всичко в очите,д ане си мислят ,че всичко им е позволено.Браво на мъжа ти,аз ако бях аз лично щях да вдигна голяма патардия.
Айде разписвайте се де и снимки искааам.

# 222
  • София
Пускам, пускам - вчера ми окупираха компа, чистеха го от троянци, които аз бях качила с игрички ....
Та сега отивам да се мъча да качвам
ДиРо къде мога да намеря това чудо на природата във Варна?

# 223

В отбора на Бои и Каи се включва Диле  Joy Joy Joy
Макар че вече може да казва "В", още си вика така. А като я питаш как се кара тате казва сьс строг глас: "Ей, Диуетооо!"  Rolling Eyes

Вчера се прежалих - сложих елхата. Лелеее, такава радост не помня дали е проявявала някога. То беше скачане, бърборене... Залепи се до "аухата" и не мръдна от нея цяла вечер, да не вземе да изчезне Wink Постоянно повтаряше "Колко е хубауа", яде до нея и само посяга да я гали и да пита тая играчка каква е, оная каква е?  Tired

# 224
Di&R Много се радвам че се появи HugБои лудува не се спира JoyИ на нас левичарството ни е по раждение взел го е от тати Laughingи топката рита с лвия крак  Laughing
Иначе и Боби като Роската заспива редовно с подаръците снощи заспа с един  голям камион LaughingЕлхата и аз не съм правила още все ме е страх че няма да оцелее длго Joy
Последната ни беля разля една чаша с вода върху клавиатурата и тя сдаде багажа  ooooh!
viodidi да нацелуваш Диле много е чаровна :love
Много целувки и за нашия любимец Роската Heart Eyes
Mpulle ,Тонито оздравяха ли сладурите Hug

Общи условия

Активация на акаунт