Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • София
http://meggyv.snimka.bg/children/koleden-kupon-2009.453031

не ме питайте как съм ги качвала - една по една, нерви нямам за повече, ще се пробвам пак следобяд, и се чудя как да пиша на админите на сайта, че ми писнааааааааааа

# 226
Привет, аз още съм си вкъщи в болнични и вече се нервирам. Диана уж оздравя, гърлото е чисто, кашлици няма, обаче текат едни сополи все едно чешмата съм пуснала, чиста водица. Почвам да си мисля, че алергия ми направи някаква. Довечера сме на доктор, да чуем присъдата. Ходи ми се на работа и  ми писна да бърша нос-дупе-манджа от пода-нос-дупе-манджа от дрехите-вода по пода-нос-дупе (пауза за прахосмучене на натрошена бисквита откилима) - нос-дупе и прочее

Украсихме елха, изкуствена слава богу, играчките ми се оказаха пластмасови за огромна радост на всички. Няколкото стъклени вече заминаха към кофата и прахосмукачката. Елхичката е в момента висока горе-долу колкото Диана, тя ме курдисва на един стол до нея и с часове пренарежда играчките, като от време на време се чува "кубам топкити" (отскубвам топката от елхата) "слагам топкити", после "кубам масчиту" (отскубвам дядо мраз от елхата), "слагам масчиту" и така отново и отново, голяма радост пада, а аз виждам малко рахат. Лампичките съм ги сложила по корниза в кухнята, хем да светят, хем да са недостъпни, защото Диана вече сдъвка една при това докато светеше.

Сутринта от нямане какво да правя я премерих -91 см, нищо чудно, че дрехите за две годишни са й къси отвсякъде.

Меги, много хубави снимки, чудесно сте си изкарали!

Di&R, Мечтание, как познахте за лявата ръка? Диана си служи доста умело и с двете, а някъде бях чела, че на тази възраст е нормално да ползват и двете ръце без да предпочитат някоя.

Geriing, идеята за маминото училище е супер! Хем да научиш някоя нова занимавка, хем да се поразсее детето. Дано имат сайт да ги навестя в Интернет.

Мишонке, бързо да оздравява бате Мишо! Изпращаме магийка!

Alyona, честит рожден ден на патерици, мила! Бъди здрава и усмихната!
Съгласна съм с Мишонка, на лелите в яслата нищо не трябва да им се спестява. Един ден гледам на Диана коремчето подуто. Питам я ходи ли до тоалетна, а тя казва, че лелите й се карат като ходи в пампата. И само обикаля около гърнето и повтаря боли, боли и нищо не върши. Леле как им изскърцах със зъби в яслата, направо се строиха в редица. Нямало такова нещо и на тях им направило впечатление, че Диана не ходи по нужда. Казах им, че няма да тъпча детето с очистителни, за да могат те да си гледат спокойствието и да видиш как вече няма никакви проблеми.

Това ни е снимката от Коледния календар. Направиха я в яслата. Вижте колко е хубава щерката!

Последна редакция: пн, 14 дек 2009, 13:49 от Тонито

# 227
Цитат
Di&R, Мечтание, как познахте за лявата ръка? Диана си служи доста умело и с двете, а някъде бях чела, че на тази възраст е нормално да ползват и двете ръце без да предпочитат някоя.

Всичко прави с лявата ръчичка ,дясната почти не използва Винаги рита с левия крак топката а и нашия тати е левичар имаше в интернет няколко примера за това как да познаем дли дтето е левичар и Бобо ги издържа с да Както и да е мисля че това не е проблем
Меги снимките са мого хубави и децата и майките също Peace
Тонито Дианка е като слънчице Heart Eyes

# 228
Здравейте и от мен,аз нали съм все набързо,ще ме извините Blush

Исках да ви питам,мамите с момиченца,какво ще подари Дядо Мраз на малките принцеси! Моята иска интерактивно бебе(гледаме рекламите),но тя изобщо не пази играчки,за Р.Д. й подарих едно плачещо бебе и след 1 ден вече не плачеше,цялото беше надраскано с химикал и голо! И вашите деца ли са така или само моята е сбъркана(трябвало е да бъде момче Mr. Green )  Та сега съм в голяма чуденка,дали да дам толкова пари или да й взема някое по-евтинко!? Помагайте МОЛЯ!!!

# 229
  • София
Ред, значи е малка за бебе, то на тях пише от три, а ако и вземеш Анабел още на първия час ще откажат датчиците. Моята си пази играчките, но например в еидн момент решава, че куклата ще лети.....

Аз ще взимам кухня
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.08.01.01/1606742
Нещо подобно ще е.

Тонито, мъжо вчера взе лампичка, въпреки опитът ми да го спра обяснявайки как дианка е хапнала една и то сватеща, ама неизживяно детсктво го гони явно... И ни пренареждаме елхата, но пипне ли гирлянда, цялата пада.... Как е днес  Диди?

Виодиди снимай я малката с елхата.

Мечтание, ние сме си десноръки, ,пише, яде и повече играе с дясната ръка.

# 230
red_girl, и нашето бебе не плаче - механизма му беше изтръгнат почти веднага (бебиту нама батеики,даа!), но затова пък куклата още си пее, а Диди даже танцува с нея. Учудва ме колко бързо се променя напоследък, днес е бебе и пика в гащите, утре вече е "баво Диди, кака гулама, оди гъненциту!". За Коледа й купих нещо като количка за сервиране със сервиз за чай (http://www.kasidabg.com/toys_igracki-kuhni-komplekti-products_id-15029.html ето такава, само че в Джъмбо не е 70 лв) и един дървен пъзел с цифри. Ще има още кола, две кукли, пуловер, яке и пъзел за яслата, такива бяха поръчките към Дядо Коледа.

Сега се сещам, че Диана сигурно толкова обикаля елхата с надеждата Коледа да идва вече и да намери отдолу подаръците. Нали не познава календара, милото. След краен брой размествания, играчките вече не се пипат много.

Още сме си вкъщи, нослето тече ли тече. Утре ми изтича болничния и аз вече почвам да се нервирам, защото педито я държи на коларгол и гранофурин и вика да чакам да мине от самосебе си. Хубаво, ама не минава.

Последна редакция: вт, 15 дек 2009, 15:47 от Тонито

# 231
Последна страница- прочетена.
Снимките от варненското парти- разгледани. Много са параснали тия мушмуроци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стоянски е на ясла.
Да чукна на дърво[smilie=smile3538.gif]- здрав е. За ноември е отсъствал един ден, за този месец не сме се разписвали. Общо взето добре го гледат.
Вчера за първи път се беше напикал и то в леглото. За мен е загадка защо не са му сложили памперс, след като му нося и защо после не са му обули гащи под дънките Thinking
Отивам да го взема и сестрата ми казва че цял следобед иска нещо от нея, ама не може да разбере какво. А то детето си искало едче-хлебче. Все е гладен милия. По колко ядат там не знам.  Сутрин закусваме и така отиваме на ясла. Следобед се прибираме и почваме да ядем.
Тонито, Mpulle  да оздравяват бързо децата, че много им стана.
Не съм чела много назад, ако има и други блонички  Hug
Изчезвам , че свеки упорито ми пише на скайпа Grinning

# 232
Открих още една бременна Октомврийка :  bouquet

# 233
Момичета благодаря ви много!  Hug   Рождения ден реших да не празнувам тази година , но гостите дойдоха  Mr. Green 
Много съм доволна , че отидохме на среща и се запознахме с момичета и децата и пак се видяхме с Меги и Коки  Heart Eyes .  Децата много сладки и изумително самостоятелни и послушни .  Дими пак си прояви кривотиите и хленчи за щяло и не щяло ,но да го оправдая  - той не се наспа на обяд  Mr. Green  ooooh!.  Благодарим на нашия Дядо Коледа за подаръче   bouquet .  На връщане направихме 2 часа път  Shocked пътя беше ужасен !

Ние втори ден се успиваме (така ли се пише  newsm78 ) и не сме ходили на ясла, но утре ЯСЛАААА Naughty Днес ми разгони фамилията  Crossing Arms туй не ще да яде , онуй не ще , аааа  Close   На всичко отгоре играе с храната, почва да маже по масата или мачка в чинията с ръцете  Outta Joint
Да ви питам, как сте с банята? Дими не иска да влиза в банята , не мога дупе да му измия, а като идва ред да му мия главата почва да пищи като заклан  #Cussing out
red_girl аз реших, че последната му играчка от Дядо Коледа  Naughty  до 18 години нищо няма да му купувам!  Crossing Arms Не пази нищо!
Във ясла на 22 ще имат тържество, но без родители, защото с родители тържествата се проваляли. Много ми е жал, че няма да сме там, надявам се да им направят хубави снимки и видео. Днес получих костюмче за празника, исках да облека го днес да види как стои, но не ще да го облича  Thinking http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3502881 … ame=STRK:MEWNX:IT
Mpulle как сте?  Praynig Да оздравяват всички болнички !

# 234
УФФФФФ ЧЕ СА ХУБАВИ СНИМКИТЕ!!! ПУ ПУ ПУ

Момичета при нас е борба!!!Е такова чудо не е било никога.
 С яденето закъсахме ,все не ще това което предлагам,закусвалня да бях пак нямаше да му угодя.
Странно е че нещата които обича не ги иска ooooh!
От утре спирам да предлагам,ще чакам да си поиска.
Памперса си е все още на място.
Иска да си обува гащички,АМА върху памперс.

Alyona-нашия е готов да ме продаде за да се чипка Wink,но дойде ли момента с главата е ужас.Той вика а на мен ми се вика 5 пъти повече.

Red_girl-аз момиченце нямам ама ще се включа по твоя въпрос,на племенницата ми и подарих кухня /тя е с 40 дни по-малка от нас/и в интерес на истината си играе.

Ами това от нас за сега  bouquet

# 235
  • София
Анелия, остави го гладен, сигурно са зъбките, но виж дали не го боли гърло например, че не иска да хапва. Аз вече тотално се отказах, даже не предлагам повече от една храна - слагам, пробвам и накрая прибирам. Като почне да се върти и да вика ам-ам, тогава пак вадя същото. Резултатът е закуската я яде на обяд  Tired ляга си с мляко и яде като разпрана вечерта.

Льонка, важното е че сте прекарали готино, Димаката е сладур и половина и с характер. Взимаш храната и наказваш. Аз не давам да се играе с храната много де, наример днес я оставих да се опитва да реже пържолата сама. Има едно детско ножче, е не се поряза, и доста хапна, то аз бях я нарязала, но тя накакси се опитваше по-малко парчета да прави. Айде после снимки от тържеството.

Тонито, милото дете ще има още да чака за подаръците, дано се оправи нослето бързо.

Биби,
Mr. Green свекитата са така все упорити. Не се оплаквай от ядене, че направо искам да си сменим децата понякога. Много е изнервящо и гадно да не ти яде диването. ами може сама да се е обул, Кари прави някакви опити, но не са успешни да се облича.

Мечтание  Mr. Green и аз я видях. специално за нея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и ти бързо да я последваш.

# 236
Открих още една бременна Октомврийка :  bouquet
[/quot????????????????????????????????????????????????????????

Koi be kako Siike? Laughing Wink

# 237

Meggyv, сетих се аз за снимки, но още не съм ги качила. Ще се покажем Wink
Мечтание, я ни дай малко повече козове, че не зацепваме коя е щастливката?

Альонка, Вили взима сапунерката и се плацика във водата. Казва, че това е "лодка на морето" и като й кажа така, влиза в банята със засилка. Но плакненето на главичката и при нас е съпроводено с писъци до небесата.  Tired

Последното решение на Вили е, че ще става "барбарина" (балерина), като тези от Магаданс...  #Crazy

# 238
  • Банкя
Здравейте!

Драсвам няколко реда набързо от работата, но обещавам от следващата седмица, когато съм отпуска, да се разпиша повече, да пусна снимки и да си поклюкаря с вас, че ми е домъчняло за отчетния форум.... Hug Hug Hug

Бързо оздравяване на болничките, а останалите да се пазят. Praynig

Подарък на Марти взехме това от Jumbo, дано му хареса. Mr. Green

Хубав ден!

ПС: Честито на новата бременна октомврийка. Heart Eyes Hug Май ще е двойна изненадата. Wink

# 239
[quoteМечтание, я ни дай малко повече козове, че не зацепваме коя е щастливката][/quote]

Не е писала отдавна при нас  Wink
Меги  Hug

Последна редакция: ср, 16 дек 2009, 10:52 от Мечтание

Общи условия

Активация на акаунт