Запис и от нас в новата темичка. Признавам, че не съм чела подробно, но ще се върна сега да поправя тази грешка. Погледнах снимките - лелее...невероятни сладки бебета и вече пораснали дечица! Тези дни обещавам и аз да кача снимки на София.

Не знам с какво ново да се похвалим - аз започнах лекциите за магистратурата, но са все късно вечер и събота.
София пък си ходи на ясла, но от 2 месеца е със сополи и кашлица, педиатърката казва, че е на алергична основа и трябва да давам Зиртек до пролетта. Това обаче никак не ми харесва.... просто в чудо се виждам вече какво да направя. Какво ли не пробвах.
Днес имаме час за хомеопат - там ми е последната надежда, защото не мога да тъпча детето постоянно с антиалергични препарати. Имаме и друг проблем - София не яде нищо в яслата. По цял ден абсолютно нищо. Вече и следобед в къщи не иска. По принцип не яде никакви плодове и сурови зеленчуци. Излъгахме я веднъж с малко парченце ябълка и като започна да повръща.
Майка ми я взима следобед, защото трябва да ходя на лекции и днес ми се обажда да ми каже как аз съм виновна, че детето не яде, защото съм го захранила късно. Да съм престанела да чета в интернет, за да не повредя и второто дете ...
То пък една хвалба стана... малко в обратна посока, така че спирам.
Иначе сега аз и таткото сме с болни гърла и двамата едновремено ни хвана,дали е вирус,дали някой бацил,незнам,но е гадно,пръскам Биопарокс,щях да се издрайфам вчера,толкоз е гаден.За сега баткото удържа фронта,на него давам само 500 мг вит Ц превентивно.Иначе ние вече обявихме апартамента за продаване,стискайте палци да го продадем бързо и изгодно.
Опитвай различни трикове и не се отказвай
Пускай снимки на Ивко 

. Сега прави изследвания и не са добри, много бактерии. Изписаха Аугментин /антибиотик. Сега и на детски нефролог ще ходим. Много ми е притеснено. Няма и един ден спокоен за майките ейййй.

Ей за това се чудя как ще пусна Елена на детска градина, ако на мен ми се случи ще им разгоня фамилиите 

Лошото е, че всеки ти казва нещо... Ама май решението си е изцяло и единствено твое... пък и постоянно се питаш дали не си закъснял и хиляди такива от този сорт... Добре, е Мария и контактна и бързо адаптивна, че поне за нея да не се притеснявам..... Всъщност исках да пиша и други неща.. Но... ще трябва да строим къщичка
А от мен е готвача