Танини честито - а сега се снимай да ти видим

Валентина и аз като теб вися днес цял ден пред компа.

Кари е невероятна
Многого нежно и красиво момиченце става
Забелязвам, че всички Октомврийчета са много красиви дечица
Много хубаво конче си е имала
Сани като я видя в басейна след като вече разбра че това е Кари се изцепи "Ауууу Кали цопа в локва"

И мен като ме прихванат лудите се скъсявам здраво
Моята фризьорка беше контузена известно време, ама аз като ме мога да трая ходих и една "фризьорка" така ме офъка, че после контузена неконтузена трябваше да ме дооформя
дано вскчко скоро да остане само лош спомен
на твоите големи момчета:)
Да си здрава и много много щастлива
Честит ти лаптоп
и аз искам такъв подарък

Сани утре ще има тържество в яслата:) До преди малко правих почерпка
Утре ще нащракам много снимки и ще кача
Пиши утре какво са ви казали. А как се прави изследване за ангина, гърлен секрет ли взимат? Милата, гушни я от нас с Ники 

А как сте с обличането? Ники само си търси повод да е гола
Съблече ли се, няма обличане, тича гола....По някое време се завива и ми казва "мамо Ники малко си почива"
. Отдавна не съм писала ....добре ,че не са всички като мен.
.Оня ден се беше развикала "зайчето ебаало ,че е закъсняяло" из песничката "Зайченцето бяло".С храненето ..горе долу,неиска готвено ,обича много хляб с чубрица ,плодове яде ,но не всеки път . Памперса вече сме го махнали и този за спане също ,тя не го търпи,а и не се напишква. Общо взето вече не е бебе с изкключение на едно нещо ,ама ме е срам да ви кажа .
и без антибиотик. И ако може и на мен снимки 
бързо оздравяване.

разгледах снимките , порасналата Кари и прекрасните и сини очи
. Добре сте си починали на въздух. 
,стана ми мъчно като четох.
,стана ми мъчно като четох.
първо привиквахме към ясла, после отвиквахме от памперси и така... пръста все за по-нататък остава.

старата Кари - утре сме на контрола ще пиша след това.
много готтт, обяснява ми бича мама - размазвам се.
Бойлер, ток, климатик, два радиатора - такива на стената, конверторни май се наричаха, пералня, сушилня и миялна, а да и печка - но откакто прояде детска кухня се ползава многооо рядко 

Криси не можал да изтрае. Ръчно изработено колие в училище. Ех, голямо вълнение. А и учителката им е страхотна- накарала ги всеки да опише своята майка. После събрала всички 'творби' и направила много красива електронна книга, за изненада на майките. Имат си и те форум и там я поместена. Невроятно е!