Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Отиваме на преглед ще пишем като се приберем.
Танини честито - а сега се снимай да ти видим  Heart Eyes
Валентина и аз като теб вися днес цял ден пред компа.

# 616
  • София
Мислех да редактирам предния пост, но реших да напиша нов, че с тази скорост до лятот ще си пишем в новогодишната тема.

Оказахме се с ангина, утре на изследване да видим дали е начална фаза на гнойна ангина или е Херп-ангина. Сега се моля за второто, че при нея не се предписват АБ, но пък ни е прекалено ниска Т. Само 37 и 2

Пуфффффффф Ще докладвам утре.

# 617
Добър вечер Simple Smile

Меги - гледах снимките около 100 пъти Simple Smile Кари е невероятна Simple Smile Многого нежно и красиво момиченце става Simple Smile  Забелязвам, че всички Октомврийчета са много красиви дечица  Wink Wink Wink Wink Много хубаво конче си е имала Simple Smile  Сани като я видя в басейна след като вече разбра че това е Кари се изцепи "Ауууу Кали цопа в локва" Joy Joy
Пожелавам ви бързо да оздравява красавицата ни  Hug Hug Hug Hug

Танини - честита прическа Simple Smile И мен като ме прихванат лудите се скъсявам здраво Simple Smile Моята фризьорка беше контузена известно време, ама аз като ме мога да трая ходих и една "фризьорка" така ме офъка, че после контузена неконтузена трябваше да ме дооформя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като прочетох премеждията ви направо ми настръхна косата Cry дано вскчко скоро да остане само лош спомен  Hug на твоите големи момчета:)

Венерка - честит рожден ден на патерици  Hug Hug Hug Hug Да си здрава и много много щастлива   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Честит ти лаптоп  Hug Hug и аз искам такъв подарък  Whistling Whistling Whistling Whistling

Валентина - мерси за кафенцето  Wink

Ние сме добре Simple Smile Сани утре ще има тържество в яслата:) До преди малко правих почерпка Simple Smile Утре ще нащракам много снимки и ще кача Simple Smile

Целувки и лека вечер  bouquet  bouquet  bouquet

# 618
  • София
Меги, дано бързо се оправи сладурката  Praynig Пиши утре какво са ви  казали. А как се прави изследване за ангина, гърлен секрет ли  взимат? Милата,  гушни я от нас с Ники  Hug
Диди, хайде да се забавлявате много на тържествато и чакаме снимки  smile3508
Венера, страхотен подарък, със здраве да си го ползваш  Peace
Ерисий, благодаря ти  Hug
Танини, дай да те видим с новата прическа  Flutter
Ники уж се оправи, но днес на два пъти ми казва, че  я боли едното уше, та съм на тръни...след онзи отит миналата година косата ми настръхва...дано да е поизлъгала, а пропо на вас случвало ли ви се е да ви лъжат? Например казва ми "мамо има ох на крачето" аз целувам мястото и питам мина ли ти "да" или казва, че я боли коремчето и да я намажа с нещо, мажа с нахткерцен, който разбира се няма обезболяващо действие и тя казва, че  е минало  newsm78   А как сте с обличането? Ники само си търси повод да е гола  Rolling Eyes все бъзикам мъжо, че ще е стриптизьорка Wink Съблече ли се, няма обличане, тича гола....По някое време се завива и ми казва "мамо Ники малко си почива"  Rolling Eyes Обличането става или със заплахи или насилствено  Confused
Лека и спокойна нощ на  всички Hug

# 619
Здравейте, ние сме у дома с температура 37,7. Днес сме у дома. Караме си на сироп за кашлица, физиологичен разтвор и гранофурин. Попитах педиатърката дали да не давам на Диана нещо за подсилване на имунитета и тя препоръча Ехиначи (язък, тъкмо бях купила Имунокинд), но пък Диана много се кефи на мечетата.

Меги, дано Кари бързо оздравява и да се разминете без АБ!

Geriing, ние не сме така с  голотата, даже напротив, сега си е взела торбата с чорапите  и ги пробва един по един. Опазил бог някой да се опита да я облича, тази дейност извършва сама, а аз вече се примирих, че картинките са все откъм гърба. А за измислянето - да и аз все мажа корема с крем за ръце. Изобщо всичко болящо се маже с крем, явно е запомнила как й мажех зачервеното дупе. А ударените пръстчета са "чупени".

Мпулле, приятно изкарване на празника!

Tanini, честита прическа! Моя мъж си е въобразил, че като си сменя прическата съм решила да сменям и него и все гледа лошо в такива моменти  Laughing

# 620
Някой да знае дали ще трябва да вадя на Боби паспорт за Гърция newsm78

# 621
Трябва.  Peace

# 622
  • София
Здравейте  Hug. Отдавна не съм писала ....добре ,че не са всички като мен.
Ние сме добре . Това малкото расте . Приказва смешно, трудно и се разбира . Обича много да пее ,като мелодията я докарва ,но пък текста .... Crazy.Оня ден се беше развикала "зайчето ебаало ,че е закъсняяло" из песничката "Зайченцето бяло".С храненето ..горе долу,неиска готвено ,обича много хляб с чубрица ,плодове яде ,но не всеки път . Памперса вече сме го махнали и този за спане също ,тя не го търпи,а и не се напишква. Общо взето вече не е бебе с изкключение на едно нещо ,ама ме е срам да ви кажа .
Меги дано Кари се оправи бързо  Heart Eyes и без антибиотик. И ако може и на мен снимки Heart Eyes
Тонито и вие също  Heart Eyes бързо оздравяване.
Мечтание  и аз знам ,че се вади паспорт .Лятото едни познати ходиха до Гърция и знам ,че вадиха Peace
Геринг и аз да кажа да не остана по- назад Ники е просто ...сладкиш ,красиво дете отдавна си я харесвам тайничко пупу. С голотата и ние сме така  гонене пищене реване ,виждам се в чудо . Понякога пък ходи и си избира сама дрехите ,да не говорим ,че иска да и облека няколко блузи една върху друга или пък потник върху блузата. Иначе за болежките ,слуша от баба си като охка и я имитира,ама  аз и давам хапче примерно от хомеопатичните/защото са безвредни/ и и минава ,после я питам ...  не боли . То ако я боли ушето тя ще е унила ...ухо боли ужасно.
Венерка  честито ! И аз искам такова нещо ,отдавна си мечтая ...ама с тези заеми  Confusedняма да е скоро.

Ще трябва да тръгвам за баткото .Времето ее ужасно  ooooh!
Поздрави!

# 623
  • София
Трябва .

Пуснахме кръв на Карито - всичко в норма, няма за сега да пием АБ, ще се лекуваме с чай  ако има нужда Т понижаващи. Егати детето, мен ако ме тръшне херп ангина поне пет дни съм парцал, а то днес хем яде, хем дивя и Т няма. Утре ще ходим пак на преглед, ако и гърлото не е червено значи е по-силно от мен.  Outta Joint

Гола ли - като я зашляпам по голото дупе и ще се откаже, не позволявам аз такива работи - майка терорист съм, преди се обличахме с рев и силови действия като затискане, борба тежка категория, напоследък Карито се е предала и послушно чака да я оправя, после хуква със сто. Има и връщане към старото държание, но рядко.

Нелкин, да не би бибата да е още на мода. При нас шишето с биба е най-голямото и съкровище, гледам през деня да пие от чаша, но ако си види "Чи"-то настава трагедия. Иска да е постоянно пълно и постоянно в устата.

# 624
Диана пък си смуче палеца. Даже на снимките от Коледното им тържество кой какво прави, Диана все с пръста в устата.

Дидка днес е зле, с температура и кофти кашлица. Изписаха й антибиотик и Вентолин, засега давам само антибиотика, дишането се поосвободи само, но сутринта беше много зян милото. Цял ден лежи на дивана - сигурен признак че й е мноого лошо. Чак към пет следобед спадна температурата и сега ми пее и разказва приказки, но още е кротичка.

# 625
  • София
Меги, Hug разгледах снимките , порасналата Кари  и прекрасните и сини очи Heart Eyes. Добре сте си починали на въздух. Heart Eyes
...Йо е още кърмаче в процес на отбиване сме  ,ама май ще стане бавно . Шишето с бибата беше голямо съкровище на баткото докато не тръгна на детска.Там лелките започнаха да му се смеят и той отказваше да го взима,после от нас го "откраднаха" едни дяволчета  Laughing и така се отказа към 2.6г. Лошото при него беше ,че пиеше к.мляко и така заспиваше -това е лошо за зъбите . После имаше 2 кариеса на предните зъби.

Тонито,разбрах ,че има някакво горчиво лекарство точно за отказване от смучене на палеца.  Аз мисля да го използвам в нашия случай ако не се получи иначе. Дано малката се оправи бързо Praynig ,стана ми мъчно като четох.

В нас е една голяма лудница като се съберат двамата/баткото и Йо/ Венерка, твоите карат ли се . Аз все си мислех ,че баткото е голям ...ама не, дърпат играчките ,бутат се...  то са писъци ,ревове ...луднах вече нищо не помага ,а иначе се търсят. Гледам да не викам ,обаче се нервя много .Ей го на в момента са нетърпими ooooh!

# 626
Тонито,разбрах ,че има някакво горчиво лекарство точно за отказване от смучене на палеца.  Аз мисля да го използвам в нашия случай ако не се получи иначе. Дано малката се оправи бързо Praynig ,стана ми мъчно като четох.
Горчивото лекарство го имам от година и половина, но събира прах. Четох, че за да приложа такива мерки трябва детето да е здраво, и да не е под друг стрес, а Диана здрава не съм я е видяла отдавна  Cry първо привиквахме към ясла, после отвиквахме от памперси и така... пръста все за по-нататък остава.

# 627
Ха добър ден и от мен,
Венерче,да си жива и здрава,много ама много щастлива  bouquet  bouquet  bouquet
Всички болнички да оздравяват бързо и ние в това число,Мила е на АБ ,беше с лека кашлица която се превърна в ужасна и се стигна до АБ.Сега аз съм с кашлица.Хубавото при нас е ,че след няколко дни се прибираме. Wink
Нелкин,Тонито-горчивото лекарство при нас не успя.Мила свикна с вкуса му и вече не й прави впечатление.Пробвайте и вие,може при вас да стане.Иначе Мила от толкова смукане,вече единия й преден зъб е леко напред от другия,сигурно апаратче ще носи по нататък.
-за обличането все още не ми е правила големи панаири,но общо взето не ходи гола,то тука и жега де ,аз по един потник я държа и по гащи.
Меги-радвай се,че леко я изкарва таз ангина.Дано скоро забравите за нея.Нямам търпение да идвам във Варна и да миткаме заедно.
Отивам на фризьор да се боядисвам.

# 628
  • София
 newsm78 newsm78 newsm78 старата Кари - утре сме на контрола ще пиша след това.

Аз съм самичка сега, тати е извън БГ, Карито слушка - все едно две деца имам. Едното е когато и  тати е тук и съвсем друго, много по-послушно, тихо, използващо гърнето, когато тати го няма. Сега получих прегръдки и целувки без повод - иначе са запазени за Веско  Outta Joint много готтт, обяснява ми бича мама - размазвам се.

Да питам варненските мами каква сметка за ток ви дойде, че май съм се уляла по студовете, 250лв  #Crazy Бойлер, ток, климатик, два радиатора - такива на стената, конверторни май се наричаха, пералня, сушилня и миялна, а да и печка - но откакто прояде детска кухня се ползава многооо рядко  Whistling

Мишонка - аз съм до 13 ти в София, всъщност не знам кога точно се връщам във Варна, пиши едно лс. кога кацаш, ако не друго да дойда да ви видя. А пък може и да взема вашия самолет на връщане към Варна, само да знам кой ще да е.

Тонито - как е малката днес?

Офф Нелкин, ние заспиваме с АМ шише, та сигурно и ние кариеси ще завъдим, а отделно не разрешава да и мия зъбите, нерви нямам, вчера тя реве, аз се кефа, че е отворена устатата и търкам, е не може цели 5 дни да не мога да и бръкна в устата да ги измия, давайте идей, че се изчерпах.
Пробвах със заплахи, с подкупи, обикновенно омиташе бонбоната и пак не отваря после, с игра в банята, с историики за черни зъби -абе нищо не помагааааааааааа. Как ще ти се хилим бе жена. Евала страхотен старт даваш на Йо в живота, поклон. Отбиването кажи после как е станало.

# 629
Aaaа, много болнички , бързо да оздравяват!
 babydust7
Меги, не ви е толкова много тока. Бяха големи студове. Все пак най-голяма сметка трупат тези конверторните радиатори, не са никак икономични..
Ние платихме 140 лв. ама с един климатик и радиатор на Adax /тези са много икономични/ +бойлер и печка. Климатика не сме го спирали.

Да ви кажа и Велин си пие вечер млякото, но това въобще не ме притеснява , ама за зъбите сте прави. Мисля си, че скоро сам ще се откаже.
Нелкин, и нашите много се търсят. Радостта обаче трае кратко. Често се карат и то за глупости. Баткото е главния инициатор за кавгите, уж по-голям.Учи го на глупости. Умира си от кеф.  Но по-често е много грижовен. Детска му работа.

Получих си вече подаръка за 8-ми.  Grinning Криси не можал да изтрае. Ръчно изработено колие в училище. Ех, голямо вълнение. А и учителката им е страхотна- накарала ги всеки да опише своята майка. После събрала всички 'творби' и направила много красива електронна книга, за изненада на майките. Имат си и те форум и там я поместена. Невроятно е!
Аз пък направих картички за бабите. Ей сега ще ви я покажа.
Ей ги на Laughing

На всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 15:54 от _Venera

Общи условия

Активация на акаунт