Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 742
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Венера картичката е много хубава Heart Eyes
Кари и Ники са много сладки малки госпожички Heart Eyes
Тонито оздравяхте ли Hug PraynigЩеше да ми палиш свещичка :
Днес ми е 9 ден закъснение и теста е отрицателен CryПродължавам да чакам чудото макар че вече е безнадежно Cry

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 11:28 от Мечтание

# 631
Мечтание, аз поглеждам и в другата тема и продължавам да стискам палци, а ти продължавай да работиш по въпроса
Дидка направи някакъв спазъм на бронхите и трудно дишаше, затова се наложи да й давам Вентолин и АБ, но слава богу бързо се повлия и днес е по-добре Утре сме пак на преглед, после - на бабин дом докато спре да прикашля и подсмърча

Венерка, ти си майка - героиня Как се справяш с толкова мъже в къщи? Но пък от друга страна е хубаво да те обгрижват на празника, нали?

Мишонке, най-после напускате комунистическата действителност, а? Лек път ви желая и до скоро виждане на родна земя! Мила бързо да оздравява!

Хайде, чао, че Диана от скука се изчишка в гащите и сега се налага спешно да я обгрижвам

# 632
Здравейте !!!!
 ВЕНЕРА-АХХХ, че хубава картичка!!!!
С какво да ви се похваля като нищо ново няма,затова че се оплача:малкия онази вечер си лепна дупето на печката,голям рев дръпна милия,мехури не се появиха а само ужасно набръчкана кожа .Раната е колкото длан Sad. На  сутринта не искаше да става защото имал ох на дупето и крачето.Шок беше когато се отви и видя че е без пижама и видя раната.Милия ме гледаше жално и нищо не каза 30 мин.     
Вчера и кожата падна Sad.Гледката е много гадна.

Така сега да ви почерпя че днес моята свекърва има рожден ден

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 15:09 от anelia 10

# 633
  • София
Връщаме се от преглед - Тип -ТОП сме 6-ца така да се каже, нищо и няма.  Heart Eyes Явно бързо се справи с този грип малката.

ГЕРИНГ
- леле прекрасна е малката на аватара ти, толкова се чудих къде я гледат, защото аз съм си направила настройките да не виждам аватарите, че още ми е тъжно много за Цезарчо, а сърце не ми дава да го махна още от аватара си.  Sad

Венера, страхотна картичка си измайсторила, винаги такива красива неща правиш по празниците, аз все забравям и накрая се тюхкам какво да им подаря на бабите. Голям кеф е да получаваш ръчно направени неща от децата - ех кога и аз ще получа. Снимай да се парадваме и ние.
За сметката - дано си права, но май прекалих със сушилнята аз - изпрах цялата къща от кеф.  Blush

Мечтание fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Вместо да се кахъриш направи един кръвен тест. Аз бях във втори месец вече и просто от любопитство реших да пробвам един шур чек изостанал неизползван - излезе ми отрицателен.

Тонито, прати малката за по-дълго на бабин дом да укрепне. Моята се напикава като и се скарам - направо си ме манипулира, вчера се развиках, защото ми писна да ядем с уговорки и познайте - три пъти направи локви, а иначе цял ден си казваше, а тя пие много вода и сокчета, а сега и чай давах, та пишка по 100 пъти.

А още нещо забравих да ви кажа - Когато ходим с мъжо на доктор Кари пищи по време на целия преглед, а днес - тихо си изчака да я прегледат, само при гърлото имаше борба, но това не брой. Докторът се смя с глас и каза - тока е знаят при кого минава номерът. А и щяхме да закъснеем за прегледа - спахме като порове до 1130 - тамън бяхме опарвили режима и сега наново - днес няма да я слагам наобед да спи, а вечерта рано ще си легне, дано пак се върнем към ставане около 9, че не ми се мисли живот и здраве за детска как ще я вдигам.

Голям фен сме на Франклин, я кажете от къде да купя един плюшен франклин.

Анелия, милинкият, много да го нацелуваш от нас, направо сърцето ми се къса като станат такива неща, мажеш ли с дефламол? Да ти е жива и здрава свекито и много да ти помага и да те слуша.

# 634
  • София
mishonka95 Лек път и бързо оздравяване и болестите да останат там Heart Eyes 
Тонито кофти ,нека е при баба да позакрепне както казва Меги.

За смученето на пръстите,да споделя,че се сетих.  Имам братовчедка на дърти години си го смуче,като я ппитах ,какво й е толкова хубаво ,а тя ми каза ,че извивката м/у палеца и показалеца й миришела на нещо хубаво Crazy. Имах съученичка/в гимназията/ , като се събирахме компании,и тя си седеше с пръст в уста ...абсолютен непокиз. Мъжът ми си е смукал пръста и са му правили някакво приспособление с хартийка ...много сложно ,ама е бил по-голям ,щом си спомня. Та така . Дано се отучат по навреме всички смучещи пръстите си Heart Eyes 

Меги много хубаво ,че Кари е добре и леко мина Heart Eyes. Меги радвам се ,че така мислиш ,защото да ти кажа ,честно не казвам вече на никого ,защото повечето реагират отрицателно ,а на мен ми е трудно да я откажа. В крайна сметка кърмаческата възраст е до 3 год. дали това или биберон-шише децата си го искат. Те имат време до 3г. постепенно всеки ще се отучи рано или по-късно.Така си се оправдавам Laughing

За зъбите Йоана си ги мие ,за разлика от батко й на, когото само напомняме .Единственото нещо което ми идва на ум/може вече да си го пробвала/ да я оставиш  newsm78, не насила, няколко дена да позабрави, после да започнеш да си миеш пред нея зъбите и да й кажеш ,че за нея няма- да подчертаеш, че няма да й дадеш от това хубавото кремче. newsm78 Знам ли понякога при мен действа те винаги като, че ли искат да правят обратното. От АМ мисля ,че по не се развалят зъбите ,но киселото мляяко със сигурност. Аз се успокоявах ,че все пак са временни зъби. Wink

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 18:28 от nelkin

# 635
  • София
Аз да довърша ...нали искате по-бързо да свърши тази тема Laughing   
Венера браво на твоите мъже ! Похвала и на теб Hug. За учителката- да се радвате ,че сте случили ,явно е, че си обича работата Hug

Мечтание ,мисли положително ,стискам и аз палци  Hug не е безнадежно Naughty

Анелия с какво мажеш ,дефламола наистина е мн. добър. Heart Eyes Честито на свекърва ти ! Да е жива и здрава иии много  да те слуша Mr. Green  Адашка си ми   Flutter

# 636
  • София
Дано си права Нелкин и от АМ да не се развалят, сокове не давам, чай не давам, само вода и АМ през ноща, а като откаже да яде и на обед. Тази сутрин например в ранни,мрачни зори се чу от стаята на Кари - МАМОО СТАЙ МАМОО СТАЙ КАИ МЯКО - в превод ставай мамо да дадеш мляко. И това в пет сутринта, е дадох и резултатът беше ставане в 1130, а бяхме на доктор от 12  ooooh! Та станах, изкъпах се, измих си косата, изсуших я,  замих лицето на малката, зъбите ги пропуснах, облякох я бързо, връчих една огромна ябълка и в 12 часа и една минута бяхме при доктора. Какво ще кажете за бързината ми пътят е около 12 мин.- ето това е тренирано с години, защото като се успя за работа, обикновенно ме будят и имам 40 минути да стигна, а самият път е 30  Mr. Green Mr. Green
За зъбите - пробвах всичко изброено- като и кажа, че не и давам на нея се чува улаааа тоест ураа.

Сега си събирам нещата за Софето и гледам, че май ще остана до 17-ти, чакам мъжо да се обади да го обсъдим, че иначе много скъпо ще ми дойде да и плащам билет на малката, а на 17-ти с Уиз еър е само 20 лв и за двете.
За сравнение с България Еър ще ми излезе 50лв за мен и 100 за малката и то най-малко.  newsm78

Забравих да кажа, че може и да не си пускам интернета в София- само да предупредя де.

# 637
  • София
Цитат
като и кажа, че не и давам на нея се чува улаааа тоест ураа.

Умница е тя не се дава лесно Grinning
Цитат
станах, изкъпах се, измих си косата, изсуших я,  замих лицето на малката, з........
Grinningчак и косата си си измила ,изсушила Crazy наистина добре тренирано Grinning
ЕЕЕкаква  огромна разлика в цената  ooooh!
Без интернет трудно бих издържала Confused Embarassed. Много пъти се заричам "днес няма да сядам" ама не се получава -голямо зло е,зарибена съм.

# 638
  • София
Без интернет трудно бих издържала Confused Embarassed. Много пъти се заричам "днес няма да сядам" ама не се получава -голямо зло е,зарибена съм. [/left]

Joy Joy Joy Точно след като написах предния пост, се обадих на свеки с молба утре да мине да плати интернета в София за пет дни  Joy Joy но пък там милата щайга понякога не сработва и Веско я ръчка, та не е гаранция че ще мога да се включвам.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 00:09 от meggyv

# 639
Меги в нашия град не правили кръвен тест  Rolling EyesТова ми отговори една от майките  Wink

"Като забременях с Петя и исках да си направя такъв тест и във всички болници ме гледаха като гръмнати! В Св Екатерина ми казаха да си купя един от аптеката и те щели да ми го направят! Имаха в предвид обикновен тест за бременност!Така и не разбраха какво искам!"
Помислих че е виц а то било истина Rolling Eyes

# 640
  • София
Докато зацепя, че другата майка е забременяла с детето Петя, а не че ти имаш две - доста се кокорих. Викам си, е как за бога не разбрах, че Мчетание има и дъщеричка Петя....
Днес явно съм от тотално изкукалите, какви ли глупости не сътворих. Лека нощ момичета  и продължавам да стискам палчета Мечтание.

А ти защо не питаш дали правят кръвен тест за туморни маркери /май така се наричаше, ако бъркам някой да ме поправи, да не се окаже че пращам Мечтание за зелен хайвер/- няма как да не го правят - то това е тестът за бременност - над 5 си бременна. Този тест се прави и при съмнение за извънматочна бременност, и при съмнение за рак, така че просто явно хич не знаят лаборантките. Ако са отворили частна лаборатория питай там.

# 641
  • София
Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers SunflowerЧЕСТИТ 8 МАРТ МОМИЧЕТА Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 642
  • София

Нелкин, браво за дългото кърмене  Grinning Аз си мислех, че съм рекордьорката тук с година и 9 месеца  Simple Smile Много се радвам, че ме биеш Laughing

Меги
, хайде да си направим една срещичка, аз май не съм споменавала, че още не ходя на работа и ще гледам дребните до септември, така че съм свободна. А може и обща среща да направим докато си тук, тъкмо който иска ще може да ме види с новата прическа  Mr. Green

Мечтание, стискам ти силно палци  Hug

Венера, много ми хареса картичката, ама идея си нямам как се правят,  за следващия 8-ми март ще разуча  Laughing

# 643
И аз съм за обща среща, стига Диана да е здрава, че последните няколко пропуснахме поради здравословни причини.  Cry

Мечтание, палците направо съм ги вързала да знаеш! Много е странно това с кръвните тестове, навремето само такива е имало.  newsm78

# 644
Честит 8-ми март, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт