Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Привет, привет  Grinning
Мишонка, лек път!
Мечтание, всеки с талантите си  Grinning А иначе за рисунката  на момиченцето  newsm78 ако съвсем самичко я е нарисувало е талант.
Ивон, чакам с нетърпение снимковия материал  Flutter
Джазния, много сладък гъбарко си имаш  Heart Eyes
Тонито, Дианка как е ?  За слабеенето аз 7кг. за 1.5 месец смъкнах с 90-дневната диета, но уви слабия ми ангел опропасти резултатите  Embarassed Особено като е лошо времето и сме в къщи през по-голамата част от деня, главата ми все в хладилника  Crazy
Ники още кашля, та в понеделник ще тормозя педката  Crossing Arms
Хубава вечер от мен  Hug

# 691
Добър вечер Simple Smile

От уревСани е на ясла а аз на работа  Confused От време на време покашля, носа вече почти е спрял, дано да не ми се обядят утре по обяд да си го взема:)
Иначе е голям палавник, все повече говори Simple Smile Голям е смешко Simple Smile Все иска да ходи на "котка" т.е на разходка Simple Smile и ме пита сериозно "ишкаш ли да гайс с количките" Simple Smile Много ми беше забавно с дребен в къщо, но за съжаление болничния свърши:(

Мишонка - лек полет Simple Smile  Hug Hug Hug
Ивонка - мерси за пожеланията  Hug Hug Hug Целувки на прекрасната Софи и давай снимки да ви виидим Simple Smile Сигурно коремчето вече си личи  Wink Wink Wink Winkех голям кеф Simple Smile
Гери - снимки от тържеството нямям. Старата сапунерка не бачка #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Надявам се да изкопча малко снимки от мамите които снимаха:pray:
Джазния - много яки снимки  Hug

# 692
ЗДРАВЕЙТЕ  Hug
Ние сме добре , децата ходят на ясла и на градинка , аз вече съм безработна и ще ходя да се регистрирам в Бюрото по Труда ,мъжа ми и той чака да му дадат трудовата книжка и да отива на новата работа .
mishonka95, лек път!!! Да си пристигнете живи и здрави и те чакаме да се разпишеш!!!
Ивон и аз чакам снимки
Джазния благодаря за снимките , много са хубави  Heart Eyes
geriing дано Ники се оправи бързичко  Praynig
лека вечер от нас  Hug

# 693
Здравейте !!!Хайде на кафенце

Ние сме добре вече. След дълго чакане на педи най после дойде в събота/от миналия понеделник я издирвах/Изгорялото дупе и краче вече са супер,кашлицата отмина.

Весел и слънчев ден!!!!

# 694
здравейте 
anelia 10 благодаря за кафенцето , радвам се ,че сте се оправили а Педиатърката заслужава  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
mishonka95 пристигна ли ?

# 695
  • София
 wavey  love001 newsm51

# 696
  • София
МИШОНКА  welcome welcome newsm18
Как е студът?  Joy

Анелия - браво за малкия. Повече никакви бели да не стават.

Мечтание - леле колко е хубава за тригодишно тази рисунка - ние оше само драскаме...

Валентина - пожелавам ти страхотна работа да си намериш.

Джасния - много сте порастнали - страхотен купон сте заформили в детската, а на плажа сте просто веднъж. Слънце, море, топличо и ние тъжим и се надяваме бързо да се стопли..

Булечка, аз пък мисля, че има възможност да е на дете рисунката, познавам такова дете - вече е студентка архитектура. Рисува божественно от малка, просто талант. Браво на Коско за буквичката - аз хич не се сещам да се занимавам с Карито, днес я научих да разпознава една две и три клечки. Играхме си дай две на мама - колко ти останаха, дай една на мама- колко имаш, научи се бързо - май е време да засядаме над война и мир... Joy Joy

Мпуле - бърборивко сладък, дано  да е добре малкият и вече никакви разболявания.

Ивон да нагушкаш кака Софи и тати да целуне тумбака сладък, не остана, леле отстрани колко бързо се изнизва времето.  Mr. Green Все викам на Веско - тия двамата тук го направиха и все се хилим. Спирам, че ще напиша куп глупости.

Тръгваме си и ние с Карито утре в шест и половина за Варна.. Как ще я вдигна идея си нямам.

# 697
Привет набързо! Ние сме добре. Мама ходи на работа, а вечер - марш към Пловдив при детето! Диди се разбира добре с бабата, която щом е непослушна я плаши че.... тати ще си я вземе у дома. Такива ми ти работи..

Целувки и  Hug

# 698
  • София
ха привет от Варна - егати тук вали сняг.....

Тонито  - да и имам плашенето  Joy Joy на баба - при нас Карито реве за баща си та се къса. Важното е да е здравичка.

# 699
Здравейте, момичета Simple Smile Позабравихте ни, но аз надничам честичко, просто нямам настроение да пиша. Къса ми се сърцето вече като си гледам постоянно болно детенцето, а тия от яслата нехаят. Толкова за отрицателните емоции, че ще се разпаля иначе.
Дребен също много плямпа, много му се смеем. Така смешно подрежда думите, че...Simple Smile)) Имитира нас и лелките в яслата постоянно - "Мамо, ела тука...казах!"..."Мамо, ти имаш уши?" (а иска да каже "ти уши имаш ли?"  Joy както и "Мамо дай ми еди какво си веднага!" и с един тон ми говори.... Laughing А онзи ден хапна без да иска едно зрънце черен пипер, след което поплака, а после му обяснихме за пиперчето и той започна да му се кара: "Ей, пиперче!" Ей, пиперче, ти имаш очи!"  Mr. Green Веселяк голям е, само се чуди какви простотии да измисли. Много непослушен  Heart Eyes

мишонка, пристигнахте ли? Чакаме да се разпишеш и да се видим най накрая  Hug
Меги, ха добре дошли Simple Smile И аз се опулих сутринта на снега, но после се сетих, че се говореше до май да откара така шантаво и студено  Rolling Eyes
Валентина, дано си намериш по хубава работа  Hug

Лека вечер Simple Smile

# 700

Абе да ви кажа моето мнение за тази рисунка... То на 3 години нашите деца ще бъдат и през авгус 2011 например  Naughty А тогава може и до такова ниво на рисуване да стигнат. Ние на този етап правим едни криви кръгчета и ги наричаме какво са... Все ме кара да й рисувам "Розов Мики Маус"...

И понеже сме влюбени в розовия цвят, казва оня ден: "Мамооо, тука по 'озавия телефон Емо Чолаков ти гово'и едно нещо"  Joy  Тя понеже познава всички водещи на БТВ поименнно и ги има като лични познати. Wink  Освен това е запомнила, че Емо Чолаков е този, който "отговаря" за времето. И я чух как "говори с него", да "оправи" времето, да е слънчево...  Joy  Joy  Joy Ама като гледам, майче са се разбрали - такова слънце се очертава следващите дни.  Heart Eyes

# 701
  • София
 Shocked Виодиди - твоята е скрит талант- Карито още говори по бебешки - само аз я разбирам, все още водата е ДА, сокът е ТО, шишито е ЧИ, чак да казва имена напрво ми скрива шапката.

Да ви призная днес имах задачи до тавана - и какво, успах се- Карито стана в девет, аз я облякох, дадох закуска и само лекичко полегнах - познайте сега станах, детето си гледа филмчета, хапнала закуската, отворила взела си бисквити, докопала едно шише със сок и естественно развалихме обяда, напарво изтръпвам като си помисля какви поразии можеше да направи. Хем ми е гузно, хем се наспах за пръв път от седмица.

Джидже,  Hug Hug стискам палци да попаднете на готина детска с истински загрижени за децата лели и учителки. Това което аз ти предлагам е лятото да го водиш често на плаж, да го вкарваш във водата, да се кали детето, да събере слънце, мисля че проблемът не е в Крис, а в безотговорни родители, които пускат децата неизлекувани и болни. Сополивите деца не са здрави. 

МИЛЕНЧЕЕЕЕЕЕЕ искаме разказ за пътуването, цветен по възможност.

# 702
  • София
Eхххх, темата си е само моя- сама си говоря  Mr. Green

Нищо де, поне да се похваля - вече сме с Кари официално варненски граждани. Днес успях да сменя адресна рег. и да ходя да подам бърза поръчка за лична карта. Снимката ми е прасто ужасяваща - все едно от лудницата са ме пуснали.  hahaha Във вторник ще имам готова карта, а атти готава ако се върне ще подадва и той.

Варненки хайде утре в морската да се видим. Времето е просто прекрасно. 

Предлагам 11 часа някъде на слънчево, да речем пред театъра на кафето или на пейките, ако има желаещи пишете да ви чакам.

# 703
Не видях дали някой е пуснал информация за това - ще има снимки с благотворителна цел в София, Варна, Шумен - средства за операция за Вики
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483106.0

Става въпрос за тази неделя, няколко места в София, 30 лева.

Весел уикенд!

# 704
  • София
Мишолина, златна си ти. Сега обаче четох, че за варна всичко е заето, ще пиша на Малена, просто да мина да оставя паричка за Вики, че аз не мога по нета да превеждам пари.

Общи условия

Активация на акаунт