Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Мишолина, мерси за инфото. Маманамалена има профил и във фейсбука, там редовно има инфо. който има ФБ може да я добави - mamaNaMALENA/photography.

# 706
  • София
Таня, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива с любимите ти хора!

Весело изкарване на празника  Hug

Не съм ви чела, но ако заспи звяра ще наваксам и ще пиша. Сега  се обличаме, че имаме час за УНГ.
Хубав ден от мен   Hug

# 707
здравейте Simple Smile
geriing  за Ники ли е часа при УНГ ?
Да се оправя по -бързо   Praynig

Таня, честит рожден ден !!!
 Пожелавам ти да си жива , здрава и много обичана !!!
Ние отиваме на мамин дом , приятен уикенд на всички  Hug

# 708
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТАНИЧКА, ДА ТЕ СЛУШАТ ДВАМАТА ТИ МЪЖЕ, МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ.

# 709
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Ние сме добре . От сряда Христина е на ясли отново след тримесечно прекъсване. Немога да повярвам още и не смея да се хваля, но сега изобщо не плаче като я водя сутрин. Дърпаше се само първия ден, пред блока искаше да се прибира вкъщи. Втория ден поиска да поседи малко на пейката в коридора преди да влезе при децата, а на третия се скри зад гардеробите, но като я повика госпожата и сама си влезе вътре  Crazy Дано вече да е така  Praynig Вечер е много доволна и не и спира устата  #Crazy Изведнъж и най-после започна много да говори. Прави изречения от по 5-6 думи, повтаря всичко, което и обяснявам. Все още си говори по бебешки, изяжда много букви и понякога и на мен ми е трудно да превеждам, а баба и /тази дето не я гледаше/ много трудно я разбира какво говори и постоянно си ги наглася. Като ги слушаш как едната говори за едно , а другата разбира съвсем друго  Joy
Меги, честито ви гражданство  Wink Това лято се каним да идваме във Варна, дано само не ни мине котка път, та много ще се радвам да се запозная и с вас и с всички варненки. И аз си позволявам да оставям Христина сама да се гледа, обикновенно когато готвя или пък гледам нещо по ТВ в кухнята, а тя гледа детско в хола.
Джиджа, аман от болести, дано кото се постопли малко времето и да не боледуват толкова децата  baby_neutral В нашите ясли е много топло и прозореца в стаята май честичко стои отворен и си мислих, че даже и да не отварят в другите стаи за да не става течение/което хич не ми се вярва/, като идват майките да ги взимат отварят външната врата , та пак си става течение, а от това най-много се разболяват.
Виодиди, и аз това си мислех за рисунката, ми то детето може и да е на 3г. и 10 месеца   Peace
Булечка, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве и да си мнооого обичана жена! И още stork-girl  Grinning  nbirthday newsm59 nbirthday
 bye

# 710
  • София
Eриси ще се радвам много да се запознаем-  Hug Hug Дано вече с кеф ходи малката на градина.

Днес цял ден ми е едно хубавооо - Карито стана пак рано сутринта - аз едвам гледах, направих закуска, облякох , тя сама си пусна компютъра,а аз дрема на дивана. Става нашата Кари, взима ме за ръка, води ме в спалнята, каза ми мама - ню-ню, сложи ме да спя, целуна ме по бузата, погали ме по косата и ми каза нош мамо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Направо се размазах, е след няма 10 минути дойде и почна да ме бори на леглото, да скача, но пък аз така или иначе правих героически опити да не заспя.

# 711
  • София
Добро утро.

Голяма пустош, голямо чудо, представам си лятото какво ще е тук.
 Предлагам който пуска следващата тема направо да и сложи коледно заглавие.
Всички почнаха работа, хвърлят по един отегчен поглед, не пишат....

# 712
  • Пловдив
Добро утро  kaffeetrmker_2
Предлагам който пуска следващата тема направо да и сложи коледно заглавие.
   Ми то може и наистина така да стане  ooooh!
Аз нямам много да пиша. При нас всяко чудо за три дни - днес Христина се сети точно на входа на яслите, че си е забравила мечето вкъщи и се разплака. Беше се вкопчила в мен и се наложи лелята да я издърпа от ръцете ми  Sad. Нямам идея вече как да я залисвам, като се заинати за нещо ииииии  #Cussing out Преди това се сети за една близалка от вчера, но от нея и помен нямаше и ходихме до магазина да купим нова. Иначе почивните дни си изкарахме много добре - големи разходки, времето беше страхотно.
Лека седмица на всички  55
----------------------------------------------
Честита Първа Пролет на всички! Много пролетно настроение и усмивки !  Flowers Sunflower smile3525

# 713
  • София
Здравейте!  Hug

Имам аз напредък в писането напоследък... Crazy Blush

Първо да честитя рождения ден на Булечка, макар и с малко закъснение:

Танче, да си жива и здрава, много щастлива, все така влюбена и обичана жена и майка! Много да те радват твоите мъже!

На Мишончето и тук да пожелая добре дошла в БЪлгария!  Hug

Аз съм обещала снимки отдавна, най-сетне се взехме в ръце и се пощракахме малко - ето моя закрълена мислост и Софи на двора при баба - http://wesselchen.snimka.bg/family/mart-2010.484991. Тази събота и неделя пътувахме и оставихме Софи за 1 седмица при баба - там е голям кеф, на двора, на вън, особено при това хубаво време.  Heart Eyes

Аз днес съм свободна, времето е хубаво и смятам малко да се отдам на разходка по магазините.  Laughing Mr. Green Но да видим до къде ще стигна (да си призная онлайн пазаруването ми харесва, но обикалянето по магазините никак  Crazy)... Joy След това ще си наваксам с четенето. Хубав ден момичета и много целувки на малчовците! Hug

# 714
  • София
Ивон - върна ме назад във времето, даже погледнах дали и аз нямам коремче. Страхотно изглеждаш, сияеш направо. Предишния път май ти беше по-малко шкембенцето?

Софи е прелестна - тук аз се уплаших, за теб не знам.
http://wesselchen.snimka.bg/family/mart-2010.484991.17904761

моделът ти  е страхотен  Heart Eyes

# 715
  • София
Ау, и аз настръхнах като видях тази снимка  Simple Smile Софи много е пораснала, голяма е сладурана и има много хубава трапчинка (досега не я бях забелязала Confused), а Ивон наистина сияе Laughing, пу-пу

И аз вече мога да наваксам с писането, свърши борбата, направо не мога да повярвам Confused Дребните са ок, не мога да се оплача, ако не им се спи много и не са гладни са много послушни, играят си сами, все едно нямам деца Simple Smile Сутрин започнаха да стават много рано, към 7 часа (за мен е рано, досега ставаха към 9, Сани и тя винаги е била поспалива), но ще трябва и аз малко да си оправя режима, че вечер лягам към 2 ч.  Rolling Eyes, сутрин едвам ставам, по-точно не ставам, а продължавам да спя до към 9 и нещо, а те като Кари си играят в хола и гледат тв  Laughing Най-добре е събота и неделя когато и Сани си е тук, поне ги гледа и съм по-спокойна, с баща им се майтапим, че ако беше по-голяма щеше да ги нахрани и да ги изведе на разходка  Laughing Пръстчето на Крис е ок, махнаха му превръзката, слава богу няма проблем.

Да повторя, че не ходя на работа и ако има други като мен може да се срещнем, всъщност има ли други мами, които още не са почнали работа  newsm78

Но да видим до къде ще стигна (да си призная онлайн пазаруването ми харесва, но обикалянето по магазините никак  Crazy)... Joy

И аз съм така  Simple Smile Ето защо отдавна не сме се засичали в мола  Laughing

# 716
  • София
meggyvtanini - Благодаря ви за хубавите думи!  Hug То реално не е толкова високо, снимката много лъже така, защото съм снимала клекнала отдолу - аз нали като заема една поза трудно я променям в това положение.  Joy Иначе Меги - коремът ми определено е по-голям ще видим до края... той поне вече се вижда... Crazy Joy

tanini - Весело е при вас!  Hug Браво на кака Сани, тя е страхотна помощничка. Аз и Софи така я глася да помага, но май няма да стане.  Joy Много се радвам за пръстчето на Крис!  Hug

За среща - може да си организираме една.  Party Аз някои от дните в седмицата ходя на лекции вечер, но в другите дни по принцип мога след 16.30 - тогава взимам София от ясла.  Party

Аз днес да се похваля - стигнах все пак до онзи нов мол на ситняково и си купих обувки, както бях планирала. Но е трудно там за човек толкова неориентиран като мен.  Crazy Какво ли не търсих - банкомати, тоалетната, колата на паркинга (защото сигурно има поне 5-6 изхода от мола към паркинга и отиди си намери колата после  Joy). Нещо огромно е, чак ми идва в много.  Laughing

# 717
  • София
Привет и от мен   Grinning
Ивон, и  аз като момичетата смятам, че направо сияеш, страхотно изглеждаш  Hug Софи е тоооолкова порастнала  и сладка  Heart Eyes  Николая гледа снимките с мен и на тези летящите  Wink вика "мамо, каката фълллл"  Laughing и тя много обича така  Crazy

Танини, и аз не работя, поне за сега, но от другия месец ще започна по малко от вкъщи.  Браво на послушните дечица  HugХубаво би било да се видим  Party
Джиджа, дано бързо се оправ Крис и повече никакви болести, аман значи...
Ники от 2 седмици покашля сутрин след събуждане и малко през деня, та в събота бяхме на УНГ/педката ме засили, по телефона разбира се, че сигурно имала възпалена трета сливица/, е, нищо и няма, обложен език. Вчера пък аз стъпих накриво в една шахта, която е с 5 пръста под нивото на асфалта, та сега съм с подут глезен  ooooh! добре, че не се потроших, че щях да цъфна и вържа чак тогава...
Мишонка, добре дошли на БГ земя  Hug
Добре, че Ерисии ме подсети   Hug    
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!!!  Да ви е пролетно и слънчево!!!

Меги, при нас няма шанс да ме сложи да спя Rolling Eyes В събота сутринта в 5.46 ми вика "мамоооо, ица пиш" аз казвам да пиша в пампата, а тя "неееее, ица в гъненцето" и докато не ве вдигна не млъкна  ooooh! и това не е единичен случай.....Целувки на грижовната сладурчица  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 19:49 от geriing

# 718
Ехх толкова драго ми стана, че отново сте се включили  Hug
Танини, добре, че вече сте ОК. и с тези послушни деца и кака помощница...идилия пълна. Отдавна не сме виждали снимки. Wink
 За ранното ставане те разбирам, но и при нас е факт- Велин винаги е бил ранобуден. Става средно към 7 сутринта. Rolling Eyes
Ивон, чудесно изглеждаш!!! А София е чаровница наистина. Толкова голяма изглежда. Много хубави снимки ..
Геринг, много ти е красив аватара Heart Eyes
Дано вече да няма такива нелепи контузии при теб.
Мишонка, добре дошла. Ейй пак се покри ти Naughty
Мпуле, аз ли изтървах снимките от тържеството или и ти се скатаваш. newsm78  Как е Сани?
erisii, дано  и занапред Христина да се влюби в яслата и да нямате проблеми, че е голяма мъка това ходене с рев. Поне за мен си беше голямо изпитание-Кристиан ревеше 6 месеца. Rolling Eyes
джиджа, много е гадно и това с тези болести. Дано и при вас този период да свърши и Крис да не го ловят никакви болести. Аман вече.
азалея,  Hug как е малкият бандит Вартан? Ти звучиш добре, а и с нови начинания...Браво! Дано да е ммного успешно! Хайде чакаме с нетърпение лятото във Варна!
До тук бях...За всички  Hug Hug Hug
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ НА  ВСИЧКИИ!!! ...аз токова и се радвам Wink

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 08:53 от _Venera

# 719
Ами и за да се включа, че като гледам темичката ни се изпълва със съдържание със скоростта на умрял охлюв,
Мария е добре... Расте, става все по-палава и палава, на моменти даже доста агресивна... Направо се плаша.. С баткото имаме здравословни проблеми и опредлено това не ме прави особено щастлива, но какво да се прави - Така остаряват родителите, така растат децата.
Ивон адски много се изкефих на снимките ти... Пу, пу.. изглеждаш добре, даже много добре.. А София.. Какво да кажа освен че всички малчовци адски много са пораснали... Хубаво би било да направим някоя срещичка, ама.. Аз през седмицата работя, а съботно-неделно почти винаги ни се иска да избягаме извън София, но.. При добра организация и добро здраве от страна на Мария защо пък не...
Следя как се движат нашите шансове за класиране за градина и доста съм отчаяна.. Дори и в градината на Влади шансовете ни са доста малки, направо нищожни...  С всеки изминал ден отиваме на все по-задни позиции, а стартирахме от 9 резерва  Thinking
На Булечка искам да й пожелая на патерица Честит рожден ден и много здраве и щастливи мигове с любимите мъже, на всички останали много поводи за усмивки и много любов през пролетта...

Общи условия

Активация на акаунт