Дано вече да е така
Вечер е много доволна и не и спира устата
Изведнъж и най-после започна много да говори. Прави изречения от по 5-6 думи, повтаря всичко, което и обяснявам. Все още си говори по бебешки, изяжда много букви и понякога и на мен ми е трудно да превеждам, а баба и /тази дето не я гледаше/ много трудно я разбира какво говори и постоянно си ги наглася. Като ги слушаш как едната говори за едно , а другата разбира съвсем друго 
Това лято се каним да идваме във Варна, дано само не ни мине котка път, та много ще се радвам да се запозная и с вас и с всички варненки. И аз си позволявам да оставям Христина сама да се гледа, обикновенно когато готвя или пък гледам нещо по ТВ в кухнята, а тя гледа детско в хола.
В нашите ясли е много топло и прозореца в стаята май честичко стои отворен и си мислих, че даже и да не отварят в другите стаи за да не става течение/което хич не ми се вярва/, като идват майките да ги взимат отварят външната врата , та пак си става течение, а от това най-много се разболяват.

Дано вече с кеф ходи малката на градина.
Направо се размазах, е след няма 10 минути дойде и почна да ме бори на леглото, да скача, но пък аз така или иначе правих героически опити да не заспя. 
. Нямам идея вече как да я залисвам, като се заинати за нещо ииииии
Преди това се сети за една близалка от вчера, но от нея и помен нямаше и ходихме до магазина да купим нова. Иначе почивните дни си изкарахме много добре - големи разходки, времето беше страхотно.

)...
След това ще си наваксам с четенето. Хубав ден момичета и много целувки на малчовците!
Софи много е пораснала, голяма е сладурана и има много хубава трапчинка (досега не я бях забелязала
Сутрин започнаха да стават много рано, към 7 часа (за мен е рано, досега ставаха към 9, Сани и тя винаги е била поспалива), но ще трябва и аз малко да си оправя режима, че вечер лягам към 2 ч. 
)...
Ето защо отдавна не сме се засичали в мола
То реално не е толкова високо, снимката много лъже така, защото съм снимала клекнала отдолу - аз нали като заема една поза трудно я променям в това положение.
Иначе Меги - коремът ми определено е по-голям ще видим до края... той поне вече се вижда...
Браво на кака Сани, тя е страхотна помощничка. Аз и Софи така я глася да помага, но май няма да стане.
Много се радвам за пръстчето на Крис! 
Аз някои от дните в седмицата ходя на лекции вечер, но в другите дни по принцип мога след 16.30 - тогава взимам София от ясла. 
Какво ли не търсих - банкомати, тоалетната, колата на паркинга (защото сигурно има поне 5-6 изхода от мола към паркинга и отиди си намери колата после
). Нещо огромно е, чак ми идва в много. 
Софи е тоооолкова порастнала и сладка
Николая гледа снимките с мен и на тези летящите
вика "мамо, каката фълллл" 
Хубаво би било да се видим
добре, че не се потроших, че щях да цъфна и вържа чак тогава... 
и това не е единичен случай.....Целувки на грижовната сладурчица

Как е Сани?
как е малкият бандит Вартан? Ти звучиш добре, а и с нови начинания...Браво! Дано да е ммного успешно! Хайде чакаме с нетърпение лятото във Варна!