Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Добър вечер Simple Smile
Минавам набързо.
erisii, много се надявам да се видим като дойдете във Варна Simple Smile И Крис има една играчка - магарето Йори, с което само дето не си бърше задника. Навсякъде е с него (вкл. го носим всеки ден в яслата и вечер си го прибира), по всякакви поводи и без него няма живот просто. Чак не помня кога го прах за последно...не мой го изкопча от малкото дрисленце.  Crazy Може би е добре да е с някаква играчка, за да й е по-добре. Поне на Крис му помага.  Peace
Мегиииии, ми да беше свирнала за Морската...Ние бяхме там до 16 следобед (дори си изпусна часа за спане), в Зоологичеката бяхме. Много щяхме да се радваме да се видим.
танини, завидях ти на послушните деца  Blush  Hug Да са ти живи и здрави!  Heart Eyes
ивон, момичетата са прави - сияеш!!!  Hug Hug
венерка, теб днес те отразих достатъчно смятам  Mr. Green  Laughing
geriing, tanini, snejanka   Hug

Лека вечер от мен. Отивам да приспивам звяра, че ако не съм аз ни баща му, ни свеки ще се сетят да го шутират  Whistling

# 721
  • Пловдив
Здравейте  Simple Smile
Аз пак си откраднах малко време  Wink Христина пак си е вкъщи, с хрема е и снощи вдигна температура. Взех веднага мерки и се надявам бързо да ни се размине и другата седмица пак да е на ясли.
Ивон, много добре изглеждаш, Софи също, вного им се радвам на момиченцата като ги видя с прически, нали моето не търпи никакви фиби и ластици  Crazy
Гери, аз пък и без да я карам си пиша в пампата. Като се събуди и се умълчава и после памперса е пълен. Май скоро няма да го махнем нощния  Whistling
Снежанка, дано бързо и леко да се оправи баткото  baby_neutral И Христина понякога ме плаши, особено като се заинати нищо не чува, на всичко казва не и се къса да реве, че не е на нейното  ooooh!
Венера, и при нас беше същото, даже баткото изобщо не свикна с яслите, защото постоянно отсъстваше. Но тогава не съм се притеснявала май толкова. Казвах си ,че е мъж и трябва да свиква, но сега като си спомня и ми става жално, колко съм била  #Cussing out
Джиджа, МегиHug
Танини, направо си за завиждане, не стига ,че си с три деца ми и успяваш да се наспиш  Wink Дано и занапред все повече да те слушат  Heart Eyes
А отаналите къде се загубихте  newsm78
Айде очаквам включване  Hug
 bye

# 722
Здравейте, аз съм тук, но нямам какво да пиша.  Grinning

Честита пролет!

Честит рожден ден, Булечка! Бъди здрава, усмихната и много обичана от твоите мъже!

На всички пожелавам много усмивки  Hug

# 723
  • София
Ехо, привет от топла, слънчева Варна  Hug Hug Hug

Тати си дойде, близо месец го нямаше и сега пак заминава за София - ех ерген съм си аз. Карито е като ваденка за него залепена - в пета глуха съм, бута ме и вика тати, тука тати.

Не знам дали ви се похвалих, но вече официално и двамата с мъжо сме варненци - той с неговия безумен хумор, да вземе да се изцепи в общината пред една готина служителка - "е, хайде мило честито вече сме и двамата селяни..." Да вземеш да го отрепаш, хем тук са по-граждани от столицата, хем тук ни харесва повече. Умрях от срам, а жената май не схвана хумора му. После в отдела за паспорти - отиваме в 10 и 10 - голяма табелка "не се приемат повече документи за смяна, елате на 6 април. Лошо ми стана, то той сега заминава за София, после сигурно за Германия и я се върне до месец я не, а отделно после при новите документи ще е едно чакане, едни опашки , мамата си трака. Отивам аз при служителката и много мило я питам " извинете, преди два дни си взех моята лична карта, тогава ви казах, че съпругът ми се връща късно през ноща на 24-ти и вие казахе да дойдем до 12 часа днес." Поглеждаме ме жената и се сеща за терминаторът Кари - "АА вие бяхте с малката палавница, която обърна тук всичко ноапаки - щом така съм ви казала, давайте документите" Преди това беше изгонила трима пред мен - направо ми идеше да я разцелувам. Сега в четри ще ходим да вземем личната карта и утре ще търчим да вадим едни удостоверения за платени данъци за миналата година - тук такива неща искат за детската.

Та да питам варненки я къжете някой пункт за вадене на тези декларации, разбрах, че има някъде около БИЛЛА на колохозния пазар, не че знам къде точно  е тази БИЛЛА, но поне колохозния го знам. Та проблемът е следният - ще ги поддадем двамата заедно, но после дали може само аз да отида и да ги взема без безумните нотариално заверени пълномощни и т.н. Разбрах, че  там при БИЛЛА можело, а дано  Praynig

# 724
Меги,и ние минахме процедурата.Такива удостоверения за липса на задължения към общината се издават в Изчислителния център до Мебелната палата/, както и на "Съборни" 15- Там става бързо и не се чака /на Съборни/-Това се намира срещу стоматологията. Ние там подадохме, аз сама ходих да ги получавам. Нямаше никакви проблеми, не искат пълномощно.Цената за двете е 14 лв. А Била наистина е точно на колхозния, но за там инфо нямам. Успех Wink

Днес е много хубав ден БЛАГОВЕЩЕНИЕ! НЕКА ЗА ВСИЧКИ НАС БЛАГИТЕ ВЕСТИ ДА СА ПОВЕЧЕ . Здраве и благополучие!
Дано и тези, които копнеят за детенце, скоро да получат благата вест!
Praynig  
Мечтание Hug
[iИ на всички  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 19:51 от _Venera

# 725
  • София
Венерче  Heart Eyes Heart Eyes  Hug Hug Hug страхотна си благодаря.

# 726
  • София
Eх, че хубаво време. Ще ходим с малката на Хоризонт да пием кафенце - ако има желаещи да се присъединят - някъде към 11 - 11 и 30. Ще изчакам да дойде кухнята.

# 727
И ние хукваме на разходка. Ще си вземем супа от местната кръчма.

За съжаление, Диана вече не ще да яде кухня. При последното боледуване пробвах да й взимам, но и аз като я погледнах пълна с брашно и ми се отщя.  Cry

# 728
Ehooo,tuk sym,ne mi izliza kredora,sorry,shte byda kratka.Zapisvam ese,ne sym se pokrila,cheta vi,no ot batkoto ne moga da se vredia na komputyra,a toi divaka e mahnal i kirilizata ,shte go utrepia.Nali tozi laptop ostana za nego i si pravi kakvoto si iska.
Mila e s virusen laringit,az s ugasna kashliza.Za sega i dvete sme s homeopatichni lekarstva,dnes shte reshim dali da minavame na AB.
Pregryshtam vi vsichki.Drugata sedmiza sigurno shte idem do Varna,shte pisha  na Varnenki da se vidim. Hug Hug Hug

# 729
Еех, Меги, как ми се иска сега да съм на Хоризонт на поляната и да зяпам моренцето...Много го обичам това мястооо Heart Eyes
Иначе аз съм ок, днес бях на преглед и госпоицата расте, била уж според ехото около килограм и седемстотин и най-хубавото е, че се е обърнала с главата надолу, че голямо шубе ме беше да не си остане така и да ме режат. Та дано да си стои така мадамата, още нищо не измислям за име.
Това е от нас, целувки на всички  bouquet

# 730
  • София
Мишонка, добре дошли и бързо оздравяване на двете с Мила Hug
Azalea, изпуснала съм новината, честити ви розови гащи  stork-girl
Момичета, хич не ми завиждайте, абе кротки и добрички са, ама са три  Mr. Green, днес ги водихме в зоологическата градина, луди станахме да търчим по тях, тези деца бяха като отвързани Rolling Eyes А и ние с мъжа ми големи оптимисти, бяхме взели и количка да спят там, та цял ден ги гонихме  Confused

# 731
  • София
EХАААААААА АЗАЕЛА честити розови гащи   bouquet  bouquet и аз пропуснала новината за розовите гащи.  Кога ти е терминът? Еххх че гот, добре че се е врътнала с главичката надолу. Лятото ще идвате ли всичко във Варна?

Днес страхотно си изкарахме, Кари дивя с няколко кученца, ние се видяхме с приятели, а имаше и безплатно шоу- парапланеристи скачаха от ливадата пред хоризонт - бяха повече от 10, а един, горкичкият се омота в дърветата, та се чудиха как да го свалят, добре че не се контузи, но като си тръгнахме още висеше горе.
Танини, направо ти съчувствам - двамата с Веско едвам догонваме вече Карито, направо спринтираме след нея....

Мишонка - как сте тази вечер, офф, дано минете само с хомеопатия.

Тонито - нашата кухня е вкусничка, рядко слагат много брашно.

# 732

Сега да сложа и една почерпка ,че и мойта майка има имен ден!!!

# 733
Momicheta ,ne mi izliza kredora pak,neznam zashto.Izvinete me ,che pak na latinica. Embarassed

Chestit imen den na vsichki imennizi dnes,da sa givi i zdravi.  bouquet  bouquet  bouquet

Blagodaria vi za dobre doshloto,oshte se adaptirame,snoshti izlizah po genski.Malko ne mi haresa,ne kompaniata ami povedenieto na horata,zavedeniata,dnes me boli gyrloto ot zigarenia dim,az nali ne pusha i tova mi se otraziava zle,kosata mi mirishe na dyrta selianka,mai tova shte mi e poslednoto izlizane na diskoteka. Cry

Megi-Mila ne kashlia poveche ot vchera,no ot vreme na vreme si kashlia i to seriozno,otkyrtvashta kashliza.Mislia i dnes da izchakame,i utre veche ako prodylgava da pochvame AB to.Zashtoto v sriada beshe s laringit,posle v petyk bilo sliazlo malko nadolu,dnes e nedelia i vikam si ako sleze na gyrdite veche niama nakyde,ama da chakam li da sliza?chudia se i se maia,shtoto v chugbina nikoga ne sme ia lekuvali s homeopatia i na 2-3 den veche e bila pushka,pyk sega mnogo siakash vreme minava.

Azalea-bravo na momichenzeto,vig kak slusha ot sega.
Stavam ,che drebnata mi reve tuka na glavata.

# 734
Честит имен ден милички цветенца   bouquet Да сте живи, здрави и обичани  Hug

Blagodaria vi za dobre doshloto,oshte se adaptirame,snoshti izlizah po genski.Malko ne mi haresa,ne kompaniata ami povedenieto na horata,zavedeniata,dnes me boli gyrloto ot zigarenia dim,az nali ne pusha i tova mi se otraziava zle,kosata mi mirishe na dyrta selianka,mai tova shte mi e poslednoto izlizane na diskoteka. Cry

хах, wellcome back   Sick
То да беше само в дискотеките  ooooh!
Затова сега се води битка за оставане в сила на приетият вече закон за забрана на пушенето на обществени места.
Аз съм пушач, вярно - социален такъв, но и за мен това което се случва в заведенията е ужасно, не може да се диша! Нямам нищо против ако ми се допуши толкова много да излеза навън, мдааа.

Можеш да подпишеш тази петиция http://www.zabranetepusheneto.com/tekstpeticiya

Общи условия

Активация на акаунт