Баба Марта бързала на ОКТОМВРИйчето мартенички вързала!!!

• 40 743
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
здравейте Simple Smile
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН mishonka95 !!!
ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ ,КЪСМЕТ И ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА МОИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

˙·٠Bulechka™٠·˙  ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА , МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО !!!
И БЛАГОДАРЯ ЗА ПОЧЕРПКАТА  Hug

# 541
mishonka95 Честит Рожден Ден
 Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъдване на всички мечти    bouquet

˙·٠Bulechka™٠·˙  Честита Годишнина и на теб.
И Ви пожелавам винаги да сте влюбени и огъня на любовта винаги да грее във вашите сърца    bouquet
Gretta сега видях в подписа ти нова линийка. Искам да ти честитя и да ти пожелая лека бременност  Hug

# 542
  • Пловдив
Мишонка, Честит Рожден Ден! Желая ти най-вече здраве, много щастливи моменти от които дъхът ти да спира и да те радват всички около теб!   bouquet
Булечка, Честита годишнина! Пожелавам Ви дълъг и щастлив семеен живот!   bouquet
Грета, аз май сега видях, че са две съкровищата, много се радвам  Grinning
Ние сме добре, извадила съм дрехите от пералнята и варя макарони докато пиша, а Христина простира дрехите по столовете  ooooh!  Laughing Оставям ви, че ако още малко се помотам може и да се наложи да ги пера отново. 55

# 543
Така така тук май днес никой няма !!! ХМММММ!!! ДОБРЕ!!!!
ПЪРВО-ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА на-Mishonka.Бъди най вече здрава,щастлива и усмихната!!!

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА Bulechka-да се радвате на многооооо любов и топлота!!!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ТОДОРОВЦИ!!!

И сега на кратко :ние сме добре ,малкия започна вече отвреме на време да си казва за ако и пиш!!
Не знам дали споменах че брои до 10 но  пропуска винаги  2 Laughing
Напоследък иска само супи да яде ,не знам какво му става на обяд супа за вечеря супа  newsm78
Горе долу това от нас!!

# 544
Момичета, привет Hug

Мишонка, (на патерица) Честит рожден ден! Жива, здрава, много обичана, ценена и щастлива!

Танче, честита годишнина и на вас, още 60*6 години да празнувате! И да се чувствате все така влюбени и млади Heart Eyes

И аз да почерпя: баща ми е именник днес, да са живи и здрави всички именници!

# 545
  • Пловдив
Здравейте, домочадието още спи  и аз се възползвам  Wink
Честито на всички именници! Да им е живо и здраво името!   bouquet /аз малко късно разбрах за Тодоровден/
Анелия, и при нас имаме такива периоди с яденето. Понякога иска само макарони да яде и сутрин, и обед, и вечер.  Rolling Eyes Други дни иска само супа и то с топчета и ако нямам ми е доста трудно да я убедя да изяде това, което имам. Напоследък ,да не казвам голяма дума,  Praynig но детето си се храни нормално, хапва си и аз не я назорвам, но понякога ме шашва с количествата, които изяжда. Вече почти се научи да брои,заслугата не е моя , а на баба и .Много бързо схващат децата, но да има кой да се занимава с тях  Blush/мен си ме мързи/.Сега се опитвам да я науча да казва едно стихотворение, взех текста от яслите. Повтаря след мен, но винаги размества думите , много е смешна, но има желание да го научи Joy. Освен това много трудно и се разбира, какво говори. Понякога и на мен ми е трудно да превеждам и тогава се ядосва, че я питам по сто пъти и нищо не разбирам  Crazy Два дни излизаме по разходки, времето е хубаво и се чувствам като нов човек.  Simple Smile bye

# 546
Пак да благодаря за пожеланията по случай моето помъдряване.
Обаче вие ми скрихте шапката ПАК.Никой не пише,и аз няма да пиша повече тогава. Crossing Arms Naughty #Cussing out

# 547
Добро утро!!!
Mishonka -не се сърди ,сигурно им  е бил натоварен  понеделник.Хайде сега на кафе

ииииииии

Хайде сега драснете по два реда за да не изваждам и готвачите от кухнята Laughing

Весел ден!!!

# 548
Анелия благодаря за кафето  Winkмалкия още спи та мога да си пийна на спокойствие че все ми дърпа чашата да пие и той ooooh!
Боби вече оздравя но още не иска да яде манджи и супи ooooh!
Вече е време за Баба Мартенска тема newsm78

# 549
Здравейте Simple Smile
много на бързо влизам докато не ми е свършила почивката Sad
Мишонка да си жива и здрава
и много много щастлива

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

при нас лудницата е пълна и време не ми остава никакво да седна на компа добре че поне през телефона ви чета Simple Smile
Целувки на всички  Hug Hug HugHug Hug Hug Hug Hug

Мале пак закъснях  ooooh!

# 550

Ние пък се пристрастихме към Педя човек, лакът брада. Гледа го ей така.  Shocked  И си слага ръчичките на коленцата... като дечицата в детската градина.  Вече 18 пъти й го пускам, не губи интерес.

# 551
  • София
С огромно закъснение  Embarassed
Мишонка, честит рожден ден! Здраве, любов и късмет ти пожелавам  Hug

Булечка, честита годишнина! Много любов и топлина в семейството  Hug

Честито и на всички празнували именни дни!

При нас нищо интересно. Ники е сополива  Confused 

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 552
  • Пловдив
Къде се загубихте  newsm78 Мишонка , недей така , ако и ти спреш да пишеш  ooooh!
Мечтание, дано скоро Бобо да прояде  baby_neutral Аз пък по това дали яде или не иска разбирам дали се разболява. Яде си детето , не мога да се оплача, не яде само кагато е болна .
Лека нощ на всички  newsm46

# 553
добро утро Simple Smile
заповядайте на кафенце 
Нищо ново при нас ,децата малко бяха сополиви , аз все още съм в неплатен отпуск, ходих до Инспекцията по труда и ми дадоха отговор по моя въпрос ,че фирмата където съм била ще ми изплати платения отпуск и ще ме възстанови на работа ,но от фирмата ми изпратиха предизвестие че ще ме съкратят и на 1 март съм безработна ,но май пак ще пиша жалба защото продължават да са некоректни , ще пускам молба и за детска градина на 1 март и се надявам да го приемат във същата градина където е кака му .

geriingМечтание,  по -бързичко да се оправят Ники и Бобо .

viodidi    ние пък сме на тема Маккуин , незнам как не му омръзна вече , даже и повтаря някои реплики
приятен ден на всички

# 554
Здравейте здравейте Simple Smile

Валентина страхотно кафенце  Wink Благодаря Simple Smile Ох тоя твой работодател е за #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire до колкото знам няма право да те уволни. Закона пази майки на деца до 3г. Peace Настоявай си на своето и е  се отказвай Simple Smile
И ние гледаме непрекъснато CARS. Вече го знам това филмче на изуст, но Сани като седне го изглежда на един дъх всеки път и като свърщи ме вика за "Още " Simple Smile

Ерисии - и Сани като се разболява не ще да яде иначе слава богу вече вади добър апетит Simple Smile Покрай яслата се е научил да яде супи и вечно като чо питам какво иска да яде и отговора е "Счупа" - т.е. супа Simple Smile  ама супа без "сце" - т.е. месце не яде Simple Smile

Иначе ние зме добре, Сани вече свикна на яслата ходи с кеф, тръгва си със зор. Е има уговорки сутрин мама какво да носи като го вземе но общо взето съм доволна. Само не мога да се преборя с лелките да не слагат памперс през деня  ooooh! пак почна да привиква на памперс и ще ги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Сега на 5 март ще има тържество по случай 8 март Simple Smile Учим стихчета и песнички, но моя син отпределено ме бойкорита  Crossing Arms Пяна ми излиза на устата да повтарям стихчета, но повторение от него никакъв. А мила  Моя мамо пее но в негов си вариант Simple Smile Пее Тати мой тати, бичам моя тати   Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
КАжете мамми които ходите на работа как се справят, рзботодателите ви приявяват ли разбиране ако се наложи да излезете за тържество в яслата? Аз сега на 5 си пуснах отпуск само и само да отида, че май такива работи при нас не са позволени  newsm78

Хайде целуФки на всички Simple Smile
Мишонка кажи как сте :)ne se syrdi Simple Smile
Гери да оздравявате  Hug Ние вчера бяхме в градинката до Виктория но късно се усетих да ти звънна да се видим Simple Smile Хайде днес ако е хубаво времето пак ще сме там към 17ч Simple Smile Ако искаш да се видим Simple Smile

Ох пааааааккккк закъснях  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт