ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 830
  • 928
  •   1
Отговори
# 825
  • СОФИЯ
В тази тема говорим за конкретния случай за който знаем доста повече, както от тук, така и от телевизиите.
 ...Въпроса е в това, че  имаме съмнения че случая е точно такъв.

Какъв е случаят???

# 826
За мен тези деца не са бити, висяли на ушите си и не знам какво още.
Няколко страници по-напред имаше снимка на която съвсем ясно се вижда удареното в ръб.И го обсъждахме-върни се и прочети ако имаш желание, че вече не се повтарям ,а попетвам.

# 827
В тази тема говорим за конкретния случай за който знаем доста повече, както от тук, така и от телевизиите.
Сега защо и какво очакваш с тези цитати не разбирам.
Всички знаем за случаи на насилие в градини и ясли.
Въпроса е в това, че  имаме съмнения че случая е точно такъв.

Да, нормално е, както стана ясно, никоя майка не е направила опит по съдебен или законен път да пресече тормоза над децата си!
И с тези цитати това доказвам, че всеки, който дръзне да се противопостави, винаги ще бъде обвинен в доста неща!
Просто това нека очаква всеки, който реши да защити детето си!
И лошото е, че въпросните особи сигурно още работят там някъде си с деца, но щом не е пострадало нашето дете, другите да се оправят!
Нагледала съм се на хиляди случаи в живота, които хората нито на помощ ще се притекат, нито ще защитят някой, дори и да са били свидетели на това!
И след като Ели е била сама там, то нека не слушаме кой ,какво видял и чул!
И съмнения всеки има, но питам, колко от вас, ако видят или знаят, за държание на лелка или госпожа към определени деца, които не са нейните, биха се оплакали официално от нея! И колко от вас ще си затворят очите, защото все пак и вашето дете ходи в същата градина и би могло да се обърнат нещата срещу него!  ooooh!

# 828
Няколко страници по-напред имаше снимка на която съвсем ясно се вижда удареното в ръб.И го обсъждахме-върни се и прочети ако имаш желание, че вече не се повтарям ,а попетвам.

Добре, а отговори на майката, която са и удряли детето с пръстен по главата, какъв е случаят! И като е в косата какви синини да очаква тя от това, които да са достатъчно красноречиви, че ти да ги разпознаеш като специалист!  Shocked
И на тази, която е лежала в болница с детето си, не намирам сега и нейния пост или разказа на близка за това!

# 829
Винаги някой е чул как две лелки си говорят. Само мястото където се е случило това е различно. Веднъж в автобус, друг път на опашка, трети път в самата градина и тн, и тн...

На мен сина ми сам ми каза. След сън си събличат пижамите и по потници и гащи ги изпращат всички в тоалетната, където си чакат реда на отворения прозорец посред зима. Детето ми се оплака колко му е било студено. Ходих, говорих, направиха скандал, за пореден път станах проблемен родител, това мин. година.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 21:44 от Arizona

# 830
Винаги някой е чул как две лелки си говорят. Само мястото където се е случило това е различно. Веднъж в автобус, друг път на опашка, трети път в самата градина и тн, и тн...

На мен сина ми сам ми каза. След сън си събличат пижамите и по потници и гащи ги изпращат всички в тоалетната, където си чакат реда на отворения прозорец посред зима. Детето ми се оплака колко му е било студено. Ходих, говорих, направиха скандал, за пореден път станах проблемен родител, това мин. година.

Моя много близка - педагог в детска ясла. Ставала е свидетел че някой лелки го практикуват това. Говорила е с тях и е взела мерки доколкото може. Има и други две случки на които е ставала свидетел, просто не ми се разказват, защото са гадни....

Мила, ще те обвинят сега и теб, че разправяш легенди!  Mr. Green А може и още по- лошо да кажат, виж Ели вече е неуравновесена!  ooooh!

# 831
Ами аз затова казах още в началото на темата: Може утре те да са на нейно място.

# 832
ORHIDEA нямам никакво намерение да обсъждам всеки случай на насилие.Най-малкото защото не знам абсолютно нищо за тях.
Не знам прозвучала ли съм ти сякаш не вярвам,  че такива неща се случват, че ме поставяш в позицията да ги оборвам всичките ?! newsm78
Тук говорим за случая с Елена, така че стига ни замерва с цитати и стига с тази ирония.

# 833
  • СОФИЯ

Възможно е... да "не са бити, висяли на ушите си и не знам какво още". Следя темата, не е необходимо да "върни се и прочети ако имаш желание, че вече не се повтарям ,а попетвам."
Някой ТУК оспорва ли, че децата имат наранявания? НЕ - оспорва се видът и причината.
Логиката...в тези прекалено много страници води до извода, че подобни наранявания не са причина за уведомяване на родителите.
Е, мама САННЯ се противопоставя на подобна...логика и следващите я бездействия/действия.

# 834
ORHIDEA нямам никакво намерение да обсъждам всеки случай на насилие.Най-малкото защото не знам абсолютно нищо за тях.
Не знам прозвучала ли съм ти сякаш не вярвам,  че такива неща се случват, че ме поставяш в позицията да ги оборвам всичките ?! newsm78
Тук говорим за случая с Елена, така че стига ни замерва с цитати и стига с тази ирония.

Еми да, никой не ще да обсъжда, щом не го касае!
Не замервам никой с цитати, просто има хиляди примери, как са тормозени децата ни и как много хора си затварят очите!
Аз не виждам никакво ирония в това!  Confused

# 835

Еми да, никой не ще да обсъжда, щом не го касае!
Не замервам никой с цитати, просто има хиляди примери, как са тормозени децата ни и как много хора си затварят очите!
Аз не виждам никакво ирония в това!  Confused

То има хиляди примери, ама темата не е за тях, а за конкретния случай с Елена бре жена.Защо да обсъждам всички примери и да отговарям на потърпевшите, не мога да разбера.Не е до касаенето.То и случая с Елена не ме касае, но го обсъждам.
И като писах за иронията ти ставаше дума за ето това:
"Мила, ще те обвинят сега и теб, че разправяш легенди!   А може и още по- лошо да кажат, виж Ели вече е неуравновесена! ".

мама САННЯ и аз не оспорвам, че имат наранявания.Оспорвам версията на Елена как са получени нараняванията.

# 836

И като писах за иронията ти ставаше дума за ето това:
"Мила, ще те обвинят сега и теб, че разправяш легенди!   А може и още по- лошо да кажат, виж Ели вече е неуравновесена! ".

Ако децата и говореха и те казваха същото, едва ли щяхме сега да оспорваме нейната версия!
И иронията според мен е друго в случая, написах същото 5 поста нагоре, станаха легенди писанията ми!
Написа го майка, което дете е споделило същото, какво се получава тогава!  newsm78

Темата е за това, че деца са били предадени на майката в неподобаващ и смущаващ вид, не е обяснено веднага защо и какво се е случило! Имало е следи от удряния, било то в ръб или от някой друг!
И лицата, които отговарят за тях, не са имали смислен и разумен отговор!
И майката не е уведомена през деня за това, пък тя нека си решава колко е било сериозно или не, след като и следи от това са останали!  ooooh!
И като се намеси и друга майка, чиито деца са тормозени, веднага имаме заключение, това не е по тази тема!
Е, според мен е по темата, защото е НЕДОПУСТИМО да се тормозят и бият децата ни в градините и яслите!
И ако прочетеш, има достатъчно теми и мнения, в които родители искат да се записва как се държат с децата им през деня!
И защо ли искат това или са направили предложения пред съответните общини и кметове даже за това!

# 837

... не е обяснено веднага защо и какво се е случило! ...

И лицата, които отговарят за тях, не са имали смислен и разумен отговор!..

А ти от къде си сигурна дали това е така или не?

# 838

... не е обяснено веднага защо и какво се е случило! ...

И лицата, които отговарят за тях, не са имали смислен и разумен отговор!..

А ти от къде си сигурна дали това е така или не?

Ами прочети темата подробно и ще си отговориш на въпроса, който ми задаваш!  Peace

# 839
И вече съм се убедила, че ще ходя на родителски срещи и други подобни само със записващи в мен средства, че да не стане после и аз да се чудя имам ли сестра, брат или папата дали ми е вуйчо!
И като начало мисля това да стане на записването на детето ми на градина, тоест на реденето на опашка и самото и подаване на молбата!
Но ще си пазя нещата за мен, че знам ли през тези години какво ще се наложи да доказвам, я във форум, я пред официални органи!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт