Отговори
# 60
  • Berlin
благодаря! никога не би ми хрумнало, че е течна. Simple Smile но и аз не съм голям кулинар, де.  Hug

# 61
  • Бургас
Момичета знаете ли къде има от тези големи картонени чаши, в Метро съм виждала самоот средния размер, а аз искам от най-големите  Mr. Green
Аз съм виждала в Кауфланд ,но беше преди няколко месеца.Незнам дали ги има все още.

Иначе по темата,обичам Старбъкс и разните му кофи -шопове,но мисля ,че Старбъкс са най-добри.
Работила съм едно лято в Dunkin Donuts в САЩ,също правихме някакви "кафеени специалитети",но рецепта не мога да дам,просто понеже всичко беше готово,ти само смесваш съставките,незнам кое по колко съдържаше.
Много обичам кафенце,но в момента съм бременна и малко се въздържам,че още от първия месец не ми понася.
Както и да е,много писах май.
Хубав ден на всички !

# 62
Момичета знаете ли къде има от тези големи картонени чаши, в Метро съм виждала самоот средния размер, а аз искам от най-големите  Mr. Green
Аз съм виждала в Кауфланд ,но беше преди няколко месеца.Незнам дали ги има все още.
Не съм проверявала в кауфланд, ще погледна  Hug
От Dunkin Donuts веднъж си поръчах нещо като капучино със сладолед, но честно казано толкова ужасно сладко беше, че чак горчиво и не можах да го изпия въобще ....
Приятно бременеене  preggo

За сметаната и аз забелязах, че тази като спрей, която е няма общо с другата сметана, която наистина е много по-плътна ....
Имат само един недостатък тия кафенца, че толкова калорийки съдържат, чеееееееее  newsm77

# 63
  • София
от купешките аз най-много обичам Макиато с карамел в Coffe Heaven.

Общи условия

Активация на акаунт