Относно хигиената - кое е нормално и кое не за вас

• 28 115
  • 519
  •   1
Отговори
# 405
Т.е. не ходите на фитнес,не тичате,не спортувате изобщо?Айде,за планината си има специални обувки...
Ами не, не ходим нито на фитнес, нито тичаме - и двамата сме достатъчно слаби и добре сложени и заради фигурата ни най-малко имаме нужда, а от здравословна гледна точка - по-голям фитнес от ходенето по планини и тичането по паркове след детето - няма - и това го правим с обувки  Laughing

# 406
Аз,честно,не ви разбирам,но...Аз ако тичам с обувки се побърквам.
А и не се ходи на фитнес само за отслабване. Peace

# 407
На разходкя ходя с кларкове - няма по-удобна обувка за мен. Опитай да разбереш.
И за фитнеса - да, ходи се и по здравословни причини - вече казах, че планината и разходките са напълно достатъчни за нас.

# 408
Защо трябва да разбирам нещо?Не е задължително,нали?Пак можем да си обсъждаме...
В името на истината Laughing ,на фитнес се ходи и да се поддържа мускулния тонус,не само да си направиш кардиото примерно. Simple Smile
Недей да си мислиш сега,че се опитвам да те убеждавам да тръгнете на фитнес. Laughing

# 409
 Laughing Ами възможно е един ден да тръгнем и на фитнес, но в момента не ходим просто. Пък надали съм единствената...

# 410
Laughing Ами възможно е един ден да тръгнем и на фитнес, но в момента не ходим просто. Пък надали съм единствената...

Не, не си единствената, и аз не ходя на фитнес, стига ми тоя с детето  Wink

# 411
  • София
Отклонихте темата. Хайде пак де се върнем на фелациото...  Laughing
Иначе границата между хигиеничното и нехигиеничното е много размита. И се движи някъде между свинята, жабата и маратонките, и накрая пак стига до фелациото...  Laughing

# 412
Естествено,че искаш да се върнем пак на фелациото...  Laughing

# 413
Еми разбираемо е, от свинята, жабата и фелациото, последното звучи най - приятно  Laughing

# 414
Чак не смея да питам какво им правите на мъжете преди фелацио newsm78.

Rolling Eyes В пералнята на 90градуса, после в микровълновата за 2минути, накрая излъскване с белина Joy

# 415

Rolling Eyes В пералнята на 90градуса, после в микровълновата за 2минути, накрая излъскване с белина Joy

Ама кат го лъскаш с белината коя гъба ползваш - тая за чинии или за пода  hahaha

# 416
Аз единствена имам маратонки ( а и детето, ама неговите се перат в банята и то в мивката, с четка, лийвам после препарата за баня и готово) в къщи. Ходя  на фитнес  от дъжд на вятър. Ползвам ги само за в самата зала и вече година ми стоят като новички... от време на време, с влажни кърпички за почистване, им избърсвам подметките и това е! Flutter

# 417
Чак не смея да питам какво им правите на мъжете преди фелацио newsm78.

Аз само го изварявам. Не знам защо, нещо не го иска често.

# 418
  • густо майна Филибето

Ама кат го лъскаш с белината коя гъба ползваш - тая за чинии или за пода  hahaha

Имам си специална гъба. Ползвам гъбата само еднократно, за да не се чудя после в кой шкаф да я държа, а и да не хванем гъби Laughing А спирта къде го забравихте!

# 419
А опитвали ли сте с проста топла водичка и евентуално сапунче?
Моя така прави...май  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт