Относно хигиената - кое е нормално и кое не за вас

• 28 147
  • 519
  •   1
Отговори
# 390
Че докъде да е стигнала темата, за хигиена си говорим

# 391
Ми чета тук как на някой му станало гнусно от това лили онова.Не е приятно,но чак пък такива превземки.
Да в южния парк се беще овъртяла и в акита.Какво да се прави случва се Hug.
Не че не се мият мъжете,а чак пък термичната обработка за всичко   Laughing

# 392

Еее, какво пък чак толкова. То не е ли същото, като да си изпереш маратонките в пералнята. newsm78 Много хора го правят. Прахът за пране и таблетките за миялна имат толкова химия в тях и при висока температура не остават живи микроби.
хайде де... по таз аналогия дай с това, което мием тоалетната да минем и пода... то нали микробите са вече унищожени... Mr. Green
 А и самата асоциация си е  Sick

# 393
Има си граници всичко.Не мога да си представя да мина с гъбата тоалетната чиния и после да си измия съдовете с нея...Някак... Grinning

# 394
Абе знам къде се е завирала свинята, ама не ме е гнус от нея. Когато на село баба ми имаха малки прасенца, ходех да им се радвам, чешех ги зад ушите, много са гальовни, като кученца.  Ама са и вкусни Mr. Green Жабата обаче си е грозна, и пак толкова мръсна.  Пак да повторя - ясно ми е, че и двете животинки като се обработи подходящо месото, са си все толкова вкусни, просто външния вид на жабата е отблъскващ, без значение е мръсотията, тя си е грозна, по - грозна от прасето. Та затова него го ям, нея не.
Колкото за седалката на тоалетната и маратонките в пералнята, на практика е едно и също - и при двете има мръсотии, микроби, пък ги слагаш да ги чистиш в уред, в който слагаш неща, дето са в пряк допир с теб. Само, че от едното ме е гнус, от другото не. Лично мен. Не казвам, че всеки трябва да е така. И в двата случая съм убедена, че микроб не остава - при високи градуси и силни препарати не е възможно и няма да се разболееш след това. Остава обаче погнусата, която си я има в твоите мисли и която ще ти пречи после да ядеш от тия чинии или да обличаш тия дрехи. При мен просто това с дрехите го няма, но с чиниите  Sick

# 395
Ние досега маратонки в пералня не сме прали Peace
 И честно казано не бих ги пуснала... Rolling Eyes

Ама пак има разлика... едното е нещо, което слагаш върху тялото си, а друго е свързано с хранене Peace

# 396
Аз маратонки не нося, нито мъжа ми. А на малкия като купя - докато ги поноси - и му омаляват - съответно не ги пера, а купувам нови.

# 397
A как си перете тогава гуменките или и такива не носите ??
В легена с вода и препарат , надупени с четката в ръка ли ??? WhistlingИли ги носите на химическо чистене.
Айде един чифт ок. ама 4-5 чифта ,голямо търкане става явно . Crazy

# 398
Мда.С четката и търкаш.Напред-назад,нагоре-надолу.

# 399
В легена с вода и препарат , надупени с четката в ръка ли ??? WhistlingИли ги носите на химическо чистене.

Кви гуменки?

# 400

Кви гуменки?
Shocked ooooh!

# 401
 Joy На кое се чудиш сега, та чак дивиш? Ами не нося гуменки нито аз, нито моя мил.

# 402
Т.е. не ходите на фитнес,не тичате,не спортувате изобщо?Айде,за планината си има специални обувки...

# 403
  • густо майна Филибето
Не знам за какво си ползвате седалките на тоалетната чиния, но ние само сядаме върху тях  Wink И на мен не би ми дошло наум да я мия в миялната, заради асоциацията по-скоро, но пък сравнението с фелациото беше добро  newsm10

# 404
Не знам за какво си ползвате седалките на тоалетната чиния, но ние само сядаме върху тях  Wink И на мен не би ми дошло наум да я мия в миялната, заради асоциацията по-скоро, но пък сравнението с фелациото беше добро  newsm10
И като сядате какво правите?

Общи условия

Активация на акаунт