ВМ-НВД 3 част

• 36 309
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Олелеееее 2 дена ям сладък салам с 4 кутии локум вътре и 3 пакета бискви ( закуска от големите). Тавата е почти празна:( гади ми се от сладост! Олелеееееее Защо? Кажете ми защо така изпростях?

# 121
  • Варна
Извинете, обаче темата е за диетиране, а не за едене! Не ви ли е срамота бе! Какво ще кажат хората!? #Cussing out Безобразие, а после ще се хвалят, че били стопили мазно!! Хорта гладни умряха в съседките диети, вий тука ще ми разхищавате калория... О, възмутително! Crossing Arms
Не знам защо, но някак си едно печено ребро попаднало върху клавишът с буква "а" и омазнило леко таз ми ти повърхност, сякаш напук да ми се лъзга пръстчето и да се контузи... Пак не знам как, по някаква случайност явно, сабахлян 4 точки шоколадови, демек един ред попаднаха скоростно в устата ми и не щяха да излизат. АЗ това му викам нашествие.  Sick Ще пиша подписка срешу името Милка и производните й какови атрибути да ги забранят. Натоква нахалство! От вчера насам ме третират като ламя.
Като капак, един сух крем на дофтор Йоткер ме гълчи все пък като отварям шкафа за кайфе и адаптирано (често тоест), насмига ми и после почва вечната тирада, колко много бадеми съдържал, как жеден бил тоя крем и трябало му сваря прясно мляко, после искал да бъде изяден веднагически, щото ароматът да не се погуби на бедния.. И аз добра душа, нали самарянин, купих прясно за утре. Вълшебство!  Embarassed

# 122
Уф, аз пък не бях пила от декември и вчера люснах 2 големи водки и 2 коли. С колко ли калории се заредих.  newsm78

# 123
  • Overijse, Belgie
Аз пък нещо съм в застой!
И предния път като правих диетата имах такъв период! Сега от 3 седмици!!! съм закотвила на 59 и не мърдам! Но си мисля, че обиколките ми намаляват още (ако съдя по дрехите). Но аз правя диетата 6 дни и на 7-мия хапвам нещо въглехидратно. Общо съм свалила 7 килограма, но последните 2 ги свалях 2 седмици!!! Има ли други като мен? newsm78

# 124
  • Варна
иМА. Току що се премерих отгоре до долу, оня ден ми се стори, че съм намаляла с 3 см ханшово, обаче съм запомнила цифрата пот по-предишно мерене и сега като погледанх тъй си стоя от хиляда години на сантимерти. От 27 септември. Доста време.  Confused Обаче се чувствам олекотена, добре ми е.
Не пиша отдавна каво ям, но може и малко да ми идват калориите. От друга страна нямам активна гимнастика, ни фитнес, не става тъй то. Ще видим ко ще сторя, отиде ми хубавия тоалет за празника! Пак ще ходя грозно дебел. Тюх!
Нищо, догодина.  Confused

# 125
  • sofia
Аз пък нещо съм в застой!
.... Има ли други като мен? newsm78
Даааам, ако сваля кило на месец е добре. Сега съм се закотвила на 62 (с дрехи  и обувки), цел 59 (примерно). По-скоро целта ми е да успея да се набера, ама напоследък не правя нищо по въпроса #Cussing out и съм си виновна само аз.
Пък и с моите въглехидратни съботно-неделни оргии няма как да отслабвам Mr. Green

# 126
  • вляво от асансьора
Тъъъъй....провалих се след 3 дни на гадна зелева супа, днес изкарвам лунната и от утре съм с вас, стига да ме искате де Mr. Green.Чета най-редовно темичката ви.
Обаче се натъкнах на проблЕмация нЕк'ва, и не мо'а започна.Как, мамка му, да сметна във Фит дей разните му инчове, футове, паундове и тем подобни, за да си изчисля калорийната потребност? newsm78.Обяснете на невежите, моля ви!Знам, че някой беше писал нейде, ама май много назад и не ми се търси Embarassed, а и нета ми е "високоскоростен" и отваря страниците с такав бързина, че ми иде да си гръмна провайдърите #2gunfire, ама това е друга тема.....

# 127
Хайде и аз да разпиша набързо (че нямам много време) и мойта свалка  Mr. Green
Значи кантара пак потръгна надолу и няма да се отписвам от редиците ви  Naughty Laughing
Много малко ама все пак 1,5 кило съм се олекотила таз седмица и ми е по радостно.А и на см. съм се смалила по 1-2-3 тук таме.Хайде успех на всички и добре дошли на новите попълнения.Да жънат огромни успехи всички!!!
  bouquet   bouquet   bouquet Hug

# 128
  • София
Здравейте, чета форума НВД от известно време...Не съм изчела всичко, но все пак моля за малко просветление, тъй като вашата диета ми харесва...   Praynig Та въпросът ми е: Как ги смятата тези проценти на въглехидратите? На няколко публикувани менюта тук и в спайдър-а смятам въглехидратите по таблицата от сайта www.bb-team.org/nutrition/000197.php /където въгл. са в %/ и нищо не се получава така както е дадено от вас  #Crazy А тези 3-3,5 килограми, колкото съм слалила са резултат на 2-седмично смятане на калориите, но все пак искам да се светна и за 20-то% въглехидрати  newsm78 Последните 3-4 дни нищо не съм свалила, но съм решена да продължа, колкото мога, защото нямам много време с двете ми кукли  Wink Благодаря предварително на всички, които ще отделят минутка да пишат

# 129
  • sofia
Ползвай http://www.fitday.com/. Там смята всичко автоматично, ако не можеш да намериш някоя храна има опция custom food и сам си въвеждаш данните за продукта и то умното смята. Много ме изнервиха мен тез сметки, но с тоз сайт е най-лесно.

# 130
  • Варна
 Flutter Ей, Веси, ама как си се подмладила само от тая диета и от тоя спорт.. Визирам аватара ти. Великолепно изглеждаш!  Heart Eyes

# 131
Ползвай http://www.fitday.com/. Там смята всичко автоматично, ако не можеш да намериш някоя храна има опция custom food и сам си въвеждаш данните за продукта и то умното смята. Много ме изнервиха мен тез сметки, но с тоз сайт е най-лесно.
Имам проблем с профила си във фитдей. 170 височина колко фута/ инча?

# 132
Открих сайт за конвертиране от инчове в см.
http://www.manuelsweb.com/in_cm.htm

# 133
Оххх според този сайт дето написах за калкулирането 170см=66.3 инча, но сайта във фитдей ми дава грешка. Защо ли?

# 134
  • sofia
Мами, въведи 5 ft и 7 inch. И на мен ми отне доста време докато схвана какво искат Mr. Green
Това са 169,78 см

Краставичке, мерси!!!Един младеж в спайдърския форум си го е сложил и аз нарочно го изисках Simple Smile.
 А ти добре, че не си сменяш аватара, както правиш с имената, щот ще е бая зор да те разпознае човек Grinning
Ама на оназ темичка със снимките си много убаф smile3521 да знайш...

Общи условия

Активация на акаунт