ВМ-НВД 3 част

• 36 356
  • 227
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета! Завръщам се при вас! След като от 79 се бях гутнала отново на 83 ме хвана адската депресия и си казах "Стига!"  Wink Амбицирах се и почнах сериозно ВМ НВД, никакви плодове, никакви млечни, никакво сладко! А на 5.11 съм кума, ама явно дебела кума! Тоалет трябва да купувам и къде ще го търсе в гигантски размери  #Cussing out От понеделник до днес от 83 съм ве4е 80-81 - кантара малко се колебае, но ще му помогна да покаже по-малката цифра! Адски ми се яде сладко, но търпя, имах страшен главобол, но взе да утихва. Сега си готвя едно зеленце с месце и нямам търпение да хапна. Нищо не меря и нищо не изчислявам. Когато го правех , като че ли мислех само за ядене и за това че съм на диета, а не че това просто е начина ми на хранене. Така че стига писахте кои какво ял и прегрешил, стискайте зъби и слабейте, че лятото да се фръцкаме на плажа с изрязани бански  bouquet

# 136
  • Варна
Ох. Началото е най-трудно. Не мога да започна. Все се получава някакъв  вечерен гаф. Хях!  ooooh! Ужасяващо е, щах да сваля 300 кг досега!
От другата сдмица отивам на спортуване, категорично. Иначе наистина ще се прекръстя на Айше. Няма да забравя!  Mr. Green

# 137
Ох. Началото е най-трудно. Не мога да започна. Все се получава някакъв  вечерен гаф. Хях!  ooooh! Ужасяващо е, щах да сваля 300 кг досега!
От другата сдмица отивам на спортуване, категорично. Иначе наистина ще се прекръстя на Айше. Няма да забравя!  Mr. Green

Cry  и на мен това ми е зора сега. От няколко дена яко ям всякви неща ...и така режимът излетя някъде  Embarassed  и ся не мога да почна . Все викам "от утре " и на другия ден пак си хапвам разни бпклуци  Sick  . Ох , дано събера сили и да почна пак сериозно  Rolling Eyes

# 138
АЙде аз пък да се похваля. Тази седмица т.е. последните 2 седмици съм смъкнала 2 кг, но съм доволен. Още не смея да преместя лентичката си с 2 кг. надолу, защото искам да се застоя поне няколко дена.
Изобщо не гладувам вече и смъквам. Даже и сладко ям, но обезателно да е преди 12 на обяд. После си позволявам диетични неща ( салатка с риба тон или варено яйце...). Не вечерям. И въпреки сладостите, пак слабея. Пу пу да не ми е уроки:) Голямо благодаря на всички ви, защото ме насърчихте да пробвам.
От 5 години се боря с кг. и сега за пръв път има някакъв успех.
Хайде и другите да се хвалят.
Никол? Бесната краставица и тя:)

# 139
Никол яде като прасе, много гости, много ядене, много пиене  Blush
Днес уж да започвам пак и сега София като вдигна една Т, аз от нерви ли какво не знам, обаче се напапках хубаво с няколко филий хляб с пастет  Whistling
Важното е, че килата не мтрдат  Rolling Eyes

Но както казва кратсавичката, най-трудно е началото, аз захапя ли веднъж, после е лесно  Rolling Eyes

Дано скоро има с какво да се похваля  ooooh!

На вас успех, а на свалилите БРАВОС  Peace

# 140
Оххх Мечтая си да стана 79.9 поне:0) както беше писала Никол " друго си е да е 7 отпред". Още 2 кг ме делят и направо откачам. Меря се през 2ч. всеки ден. badscale Направо съм се психясала. af
До Нова Година искам да смъкна до 75. Дали ще успея за 2м. да смъкна 7 кг незнам. Бавно слабея аз. Направо завиждам на майки дето споделят че за 7 дена смъкнали 3-5 кг. Аз толкова за 2м:(

# 141
  • Варна
Маме, нал знайш, че се свалят за 5 деня не мазнотия, а вода. Трай си, яж си, ще постигнеш заветната цел.
Аз днес съм беден, щото посрещнах гости, които си донесоха огромна, дълга кутия с хубав бамбон Фигаро. И си я забравиха. Три по три ще ги ям, няма де да ида. Както казваш, старая се ако ще ям нещо небрежно въглехидратно, да го сторя колкото се може в по-ранен час. Успеф си желая!  Hug И се самопрегръщам.
Имам психично отклонение от известно време и другото ми "аз" си позволява да поглъща забранени работи. Хм, ще я видим тая работа.  #Cussing out

# 142
  • Варна
Да се разпиша и аз. Смъкнах до 80, изчистих се от водата и се надявам сега ве4е да се затопят и мазнинките! Хапвам месалаци, мъжо и той диетува с мен, че да е солидарен, а и има да смъква едно шкембенце. Ама той по-добре се справя от мен, волята му силна, аз само за едни вафли и шоколади говоря само! Пък и смъква! Бравос на него, ама нали мъж по-бързо му се топят килата!
Точно забърках на детето кисел и така ми се иска да пробвам една лъжица, но ще съм примерна и няма да се поддам на изкушението Crossing Arms Разбрах, че при мен цялата работа се задейства на ново като спрях изцяло млечните и сладко, иначе близо два месеца не бях мръднала, че и с последните рожденни дни даже и напълнях.
Според ден на всички, да не се изкушавате! Hug

# 143
Айде и аз дa съ пУФаля,днес кат съм рУжденничка и да пУчерпа!
 smile3510
Зарадвах си се точно на на този личен ден че влязох в 80-десятката!!!!  newsm44 newsm68 УРААААА!!!!!!!!!!!  newsm44 newsm68 newsm44 Сега ми остава само да ги задмина от долна страна Simple Smile   hahaha
Значи бавно но славно вървят нещата.Дай Биже на всички!
А сега да почерпя ама като сме на диета какво ли да ви предложа...
Това...

И това..

Абе поне виртуално да изядете по 1 бонбон пък дано не ви се лепне...

Пък довечера ще си позволя 1 пърче торта  newsm38 и 1 биричка   beer     
 smile3533

# 144
  • Варна
Вече майче на зайче, честит ти рожден ден!  bouquet
Пожелавам ти много здраве и семейно щастие!
Бързо стопяване на мазнините и траен резултат от нашия диетизъм!

Новичка, завидях ти за солидарния мъж. Моя има шкюмбя, обаче не ще с мен да диетира, не можел да не яде ляб и шоколад!  #Cussing out Няма да го оставя, решила съм го и туйто!
Днес, по повод РД на нашата колежка, сутринта се почерпих с Фигарото, няма свършване значи тая бамбониера!  Sick Утре има ли рожденденници?  Flutter

# 145
Здравейте на всички отслабващи   bouquet
Искам да се присъединя към вас - аз не съм от дебелите, но пък имам достатъчно мазнинки по дупето и баджаците, който не мърдат по никакъв начин. Изчетах доста за диетата и реших, че тя ще да е разковничето за решаване на проблема. То бива бива любовни дръжки, ама сега съм твърдо решена да ги понамаля, че покрай раждането вече се подрусват, което ме депресирва.  Close
Какви ли не диетки съм пробвала - свалям на кръста ( ребрата ми се броят, всички кокали щръкват), но на дупето нъц - стоя си като джей ло  Laughing Мъжът ми все повтаря, че това ще го оправя с тичане, но нямам време за такива неща - според мен ми е достатъчно ходене пеш по 1-2 часа дневно и изкачване на 5 етажа стълби с 8 кг. бебе по няколко пъти на ден ( нямаме асансьр )
Е, това е надявам се да помагате ,щото сега започвам и със сигурност ще имам въпросчета за което предварително благодаря   bouquet
И първият ми въпрос алкохол позволен ли е в тази диетка - то е ясно че НЕ Е, но какви са мин. кол  Embarassed Embarassed

# 146
  • вляво от асансьора
Абе, мацки, а фъстъчено масло може ли да се хапва?Аз съм от няколко дни на НВД, ама качих 2 кг #Cussing out......както си и знаех, че ще се случи.А не съм прекалявала с количествата.Единственото ми обяснение са 2-3-те суп.лъж фъстъчено масло, които хапвам на ден.Вие какво мислите?
Защо,м...ка му, винаги съм изключение от правилото, хората слабеят с НВД, а аз дебелея Banghead

# 147
Вече майче на зайче, честит ти рожден ден! Много успешно слабеене ти пожелавам.

Джиджи и аз първо свалих 4кг, после качих 2 и след това пак ги свалих. Не знам как стаа тая работа.

Аз си мисля НВДто да го правя до края на месеца и после да разнообразя с нещо. Например 1 седмица зелева супа, 2 седмици раделно хранене и после пак НВД. Как мислите, дали ще ми се отрази добре? Остават ми 10кг. до финала.  newsm78

radda  по една бира през ден-два няма да ти навреди.

# 148
  • Шумен
Голяяяямо честито на рожденичката   bouquet Hug  bouquet
Пожелавам ти много много щастие, любов и късмет! И здраве, и успехи, и всичко, каквото си пожелаеш! Наздраве, мен почерпката ме устройва  Wink
Това с грехопохапването май е някакъв нов вирус  Embarassed И аз така, само днес устисках, ама утре имаме рожденик в службата и сигурно ще наваксам  Cry Cry Cry Срааммм  #Cussing out

# 149
Мерси много майчета за поздравленията!!!Много сте мили,много ме редвате!!!
кукюмберче дано да се сбъдне това за стопяването на сланинките,това ми е желанието този рожден ден!!!

Прегръщам ви всички от сърце и желая успехи на всички!!!
 Отивам да вилнея       

Общи условия

Активация на акаунт