СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София; Дружбето
Честито на всички именници
Да почерпя за здравето на дребната Grinning

Не съм ви чела отдавна, н онещо не съм на вълна бебета в последно време Blush

# 137
Цвета , жива и здрава да ти е Миши! Как е тя, прибра ли се?

Свилен съм го "наказала" да седи с лигавник, непрекъснато прелива от устата му, хем е оригнат. Явно преяжда. Преобличам го по н-пъти на ден  Crazy

е
Атракция,ми опретни булки сме си плевенчанки ,аааааааа newsm44на ранина си станала,питката готова-огън сме си ние Whistling
Пак съм чела м/у редовете, явно. Ти от Плевен ли си?

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 15:50 от Atrakcia

# 138
Ей не мога да стигна да пиша, ама и вие с какво темпо пишете... Вчера на два пъти се опитах да пиша, но компа нещо си прави майтапи с мен и така и не успях да си публикувам отговора.  Crossing Arms Откога е за смяна милия, ама едва ли скоро ще ни огрее...

Първо - честит Архангел Михаил на всички празнуващи! Емир - да ти е живо и здраво момчето и много да те радва!   bouquet
Цвета - честита ти именничка и на теб!  Hug

Досега разглеждах снимки на бебочетата, ама много са ми сладки всичките и наистина колко много са пораснали. Много мило ми става, такива са ангелчета, искам да ги нагушкам всичките.  Heart Eyes

Ладида, Горби, а честито милички! Благородно ви завиждам за сефтосването, мен няма скоро да ме огрее, ама поне да се радвам за вас. Вие ме обнадеждихте, като споделяте че не ви е боляло, че като се сетя мен колко ме боля от прегледа като посетих гинеколожката си, та си помислих че и при секса ще ме боли така. Дано не е така.

dundito 2 твоята бебка наистина е копие на тате, но усмивката й е твоя, в това се убедих от снимките. Да я нацелуваш сладурката малка.

Ние снощи бяхме на кръчма, изкарахме си екстра, доста се посмях с нашите приятели. Е верно, че това излизане ми беше за сметка на съня, та сега едвам гледам, но си заслужаваше. Децата бяха при мама, та после и аз отидох у тях да спя, за да мога да кърмя Сами. На сутринта тате ни прибра с малчо, а каката остана у мама, след малко обаче ще ходим да си я вземем и нея.

И аз доста мисля за Бамба, Бубара, Мимчето... и въобще за всички момичета, които не са писали отдавна. Дано скоро се включат, че се притеснявам дали всичко е наред с тях.

# 139
# 140
  • Варна
Здравейте мацки!

Честито на всички именници днес! smile3525

Тук времето пак се развали, край на разходките днес Sad Добре че успяхме малко да се поразходим с малката и баткото преди обяда, та сега и двамата спят уморени:)
бебешондел: Много ви е сладък бебчо, на теб прилича май Wink

# 141
  • Испания и Стара Загора
И мен ме болят ставите,особено таза,но разбрах причината.Преди малко ми дойде.От вчера си мисля,че сигурно ще ми идва  и то не закъсня.Ужас Crazy
kiαrrα така ти завиждам за кръчмата.И на мен ми се ходи,но в близките 1-2 години няма да е. Tired

# 142
Цвета,честита ти именничка!Да ти е жива и здрава!!!

Свилен съм го "наказала" да седи с лигавник, непрекъснато прелива от устата му, хем е оригнат. Явно преяжда. Преобличам го по н-пъти на ден  Crazy

Това все едно аз съм го писала!
Киара,много ти блазе за кръчмата!Ние в Бургас нямаме баби и няма кой да гледа децата.Той баткото по принцип винаги е с нас по кръчмите,ама сега с бебето временно ще забравим за тези удоволствия Sad

# 143
  • sofia
Честити именници!Ние сме добре,като се изключи това,че Попо е станал много взискателен ...Нищо не мога да свърша в къщи,като е буден,а все по-често е така...Направо ужъс!Направо се спъвам в домакинската работа...така да се каже Laughing!Добре,че съм над тези неща,ма скоро ще настане бедствено положение...Инък и моя юнак през ден два ми отпуска по 8 часа нощем,но тъй като той заспива рано/към 7-8/кел файда,щот аз пък лягам към 12...И тамън се зарадвам и реша,че вече ще спи повечко и хоп-като снощи си се върне в 3-часовия график...Ми,бебешка му работа...Лека ви нощ и по-големи паузи между храненията Hug!!!

# 144
  • на Русе
Здравейте,
на бебо в петък ни взеха кръв от пръсчето - вси4ко е наред  Praynig Но продължава да се мръщи на млякото. След като отхвърлихме всичко друго, май причината ще е в гадните колики  Sick
Иначе мерихме бебчо и вече е 5.8 кг. Оказва се, че за две седмици е наддал двойно повече отколкото за първия месец: на първата консултация излезе, че Светльо е наддал само 600 гр, а сега за две седмици 1.200 кг.  #Crazy newsm78 според мен е грешка. Мерен е на различни кантари и от различни лекари  Crazy Според вас грешка ли е?

# 145
  • София
Честит празник на празнуващите днес!

Аз имам съмнения че кърмата ми намалява, за една седмица Алекс беше наддал само 100 грама. До сега му давах само от едната гърда на ядене, дали да не започна и от двете да давам, вие как мислите? Тези мами, които се цедят и дават на бебчетата само кърма, вие от двете гърди ли цедите или само от едната?

# 146
  • София
Аз цедя и двете гърди Peace
Момичета, благодаря ви за съветите за запушването. Май успях да го преборя с горещ душ, цедене и малко помощ от страна на бебо Mr. Green
И аз държа Никола с лигавник почти през цялото време - направо се родих откакто почнах да му го слагам. Преди това го преобличах постоянно, защото непрекъснато връща по малко. Tired

# 147
Ехооо...., вече сме в къщииии... wavey Любимото ми свеки ме посрещна все едно вижда Дядо Коледа- Носиш ли вино, носиш ли тва, носиш ли онова..." - все едно се връщам от пазар , а не от в къщи #2gunfire Чак се почувствах длъжна че трябва нещо да й нося. А знаете ли каква подари на малката за питката- НИЩОООО ooooh! И най интересното беше че на снаха ми сестрата беше и тя при нас с бебето и  за питката и на нея й донесе играчка(някаква шумяща) а на Алекс едно голямо НИЩО #2gunfire #2gunfire #2gunfire tantrum
Не съм и умряла за подаръците, ама дет се вика от кумова срам , за пред другите. Хората ме питат какво подарила бабата, аз се червя там и викам амиии.... newsm78 още нищо  Embarassed
Извинете ме за гневния пост , ама имам нужда да си излея душицата.
Вече ще се включвам по честичко че компа си е само мои  Wink Mr. Green
За сега лека- отивам да разопаковам багажи
 Hug

# 148
Ехо, здравейте Simple Smile
Докато ви изчета и малката ме почва и не ме оставя да напиша и две думи, а и тези дни бяхме на разходки.
И аз изпращам малко снимки:
http://picasaweb.google.bg/silviya.mavrodieva/Niq?feat=email#

Освен това и аз като много от вас се омъжих, докато бях бременна, така че изпращам снимки и от там:
http://picasaweb.google.bg/silviya.mavrodieva/SilviSveForFriends … E&feat=email#

Моля да ми пратите парола за албумчето на форума Praynig

# 149
Bubole4e, колажът ти е много готин и аз използвах същия сайт, за да направя на Ния Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт