СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
Само запис, че ми толкова кривоооо ... Sad
ааааааа, защо, така, красива! Ай на разходка в Морската! Ко ше кайш?  Sunglasses
Чакам Боб да се събуди след малко, храня го и се мятаме в колата към центърО!  Party От една седмица мога сама да си сгъвам количката и кой като мен! Вече се предвижвам с колата, не с 15-ката!  Flutter

# 31
  • Габрово
EmiR , изивнявай душа, че пропуснах да честитя рожденият ти ден  Blush
Много здраве и безоблачни дни ти пожелавам Hug
Подаръкът ти е страхотен Flutter

Иначе за куриер не знам кой каза, ама то ще си ги пращаме по пощата, че излиза 1-2 лв. максимум ако не е нещо тежко де.

Находке, само да спрем да кърмим, че да може да се нафиркаме  ако мислиш, че няма да се довлека в Горна много се лъжеш. От мен манджата от теб бейлиса и рафаелото Wink

# 32
Не ставаме за разходки. Пак сме болни. Пламен от снощи отново с температура, а днес висна и сопола. На мен ми е едно такова замаено. Борко е той "надува балончета" с носа ... Седя и се чудя ще се разболява ли или няма ... До преди 3 дни и двамата пиха лекарства и днес пак наново.
Започнах да се изнервям много от тия болести. Едно, че не ми стиска да излизам с двамата на разходка, второ, че дори и да намеря вариант за кратка разходка, те пък болни, епидемии, чудеса... Като в изолатор съм. Пера, готвя, храня, бърша сополи, пера, готвя, храня ... и форума! Sad
Все едно присъда излежавам.
Преди 3 години с Пламен буквално "живеех" в морската с количката и с приятелки, а сега.
И никакво разбиране от никъде! Sad
Вместо да се опитват "близките" да ме разнообразят малко или отменят, ме натоварват. Къде пък все другите са по-уморени, по-отегчени, имат по-голяма нужда от почивка и от мен се очаквам да осигурявам комфорт.

Даже не ми олекна като се оплаках!
Няма да пиша докато не изляза от дупката!

# 33
Момичета, относно подаръците аз нямам никакво съмнение, че ще харесам каквото ни се прати, защото всяка от нас ще прояви най-добрия си вкус. А спомена и хубавото чувство, че някъде някой е мислил за теб докато е купувал е което е от голямо значение за мен  Heart Eyes. Всички ние сме закупили и прекупили неща, другото е важно  Heart Eyes Hug.
Миринда, на мен също ми се реве всеки път като излизам от баня, студено ми е колкото и да ни е топла навсякъде къщата  Mr. Green
Даниела, може да се отложи и много повече, споко  Peace
Находке, ти го прати суджука път то е ясно кой ще го яде  Rolling Eyes Embarassed
айде и ние навънка  Laughing

# 34
  • София
Дриймс, честит ти рожденник и месечинка nbirthday
Валката, не знам колко си барала по снимките, но си много хубава Wink

Искам да похваля моя дребосък - вече втора вечер пропуска едно нощно хранене и се буди чак към 5.30 Sunglasses Толкова наспана не съм се чувствала мнооого отдавна Mr. Green Дано и занапред му остане този режим.

# 35
Ей не мога да стигна да се запиша в новата ни темичка. Атракция, благодаря за старанието!   bouquet

Първо - честит рожден ден на патерици на Емир!  newsm59 Мила, да си жива и здрава, много обичана и безкрайно щастлива майка и съпруга! Подаръка е страхотен, сигурна съм че ти стои много добре.  Hug Операцията на Хриси я отложиха за мое огромно съжаление, вчера приключихме с всички изследвания, занесохме ги при доктора, който ще я оперира и той каза, че в неговото отделение в Пета градска имало 2 случаи на свински грип и не искал да рискува да прави сега операции. Каза ни да отидем пак на 26-ти, тогава щял да ни определи дата. Та дотогава ще чакаме, Хриси няма да ходи на градина, ще си ги гледам двамата вкъщи, че наистина навсякъде около нас има болни.

dreems честит рожден ден на баткото и честита месечинка на бебчо! Да са ти живи и здрави, това е най-важното!   bouquet

Вили, честита месечинка и на Димитър, нека расте здраво и красиво дете и да бъде твоята гордост!  Hug

nahodkata, честит рожден ден на патерици и на твоята свеки, радвам се че се разбирате, според мен това е много важно! А какъв подарък й подари ако не е тайна и ако не си го казала вече, а аз да съм пропуснала...  Embarassed

valkata78 снимките са невероятни, Рая е красавица и страшно много прилича на теб! Да я нацелуваш от нас!

Аз не смея да се похваля, ама моя малчо вече втора нощ ми прави пауза от 6 часа, направо не мога да повярвам... Дано не е само за тези две нощи, че имам огромна нужда от сън. Мечтая си някой да вземе двете деца и да спя 24 часа без прекъсване.  Mr. Green Тази вечер поне Хриската ще отиде на гости у мама, та утре да съм само с едното дете, а вечерта може и него да го пласирам при баба си и кака си, за да можем с мъжо да излезем на кръчма с приятели поне за 3 часа.  Laughing Ми така де, като не мога да се наспя, поне да се погрижа за социалния си живот...  bowuu

Леле докато си публикувам отговора, има цели нови 5 отговора, ама после ще ги чета и тях, че ще стане утре...  Joy

# 36
Привет девойки Simple Smile

Благодарско на Атракция, че се е постарала да пусне темичка Simple Smile  Hug

Валката
, много ти е сладка щерката. Влюбена съм в онази снимка "Зайчеце" Simple Smile Направо ми идеше да й изям муцунката.
А и ти изглеждаш много добре. Нямаш нужда от Фотошоп Simple Smile

Емир, страхотен подарък.
 Аз също много харесвам Сваровски. Та моя мъж преди година някъде ми беше подарил едно колие на Сваровски, ама с делфинче и сърчице. Аз обаче съм прекалено капризна и нещо не ми пасна дизайна, та го прибрах. Може би не трябваше така да постъпвам, защото явно той се усети, че не ми е уцелил вкуса и вече е мноооооого притеснен какво да ми купува Simple Smile

И аз се чудя дали лекарите няма да отменят детските консултации и в такъв случай кога ще слагат ваксината на малката...  newsm78

# 37
Иначе за куриер не знам кой каза, ама то ще си ги пращаме по пощата, че излиза 1-2 лв. максимум ако не е нещо тежко де.
.....
Находке, само да спрем да кърмим, че да може да се нафиркаме  ако мислиш, че няма да се довлека в Горна много се лъжеш. От мен манджата от теб бейлиса и рафаелото Wink

И аз точно това исках да напиша - важна е идеята, в крайна сметка на всички ни е ясно положението... Аз оставам твърдо ЗА, а за подарък, който е универсален имам толкова идеи... рамка за снимки, книжка, диск с песнички... важното е да ни е забавно, нали? А по пощата наистина тарифите са доста поносими.

Валка, Находке, на мен не сте ми на половин час път, ма като ви слушам ще взема и аз да се довлека  hahaha Като гледам осигурили сте манджата и бейлиса, от мен - компанията  Joy И без това в Горна Оряховица не съм ходила никога, време е вече...

Някой спомена мехлемчето за коремче Бейбинос - него го има, да. Аз говорех за капките, които вече не се внасят, може би защото съдържаха някакъв минимален процент алкохол  Blush

Ние пък изкарахме една кошмарна нощ, последвана от още по-кошмарна сутрин. Алекс вчера цял ден не ака, вечерта много се свиваше и пъшкаше, рева милия, накрая заспа в 8ч. без ядене, без баня, от изтощение... Съответно, след като му беше нарушен режима, се буди в 12, после в 4... и от тогава само реве. Дреме и реве. И се свива. Ужас, гушках, люшках, друсах - нищо не помага. Къв 7,30 вече гърдите ми текнаха, трябваше да го оставя да се изцедя. Той реве до мен, аз цедя и рева и аз  ooooh! Разгеле след като се нахрани към 10 се отприщи... ама все едно язовирна стена се спука, честно  Whistling Имаше ако под мишниците чак  hahaha Изкъпах го и оттогава спи на гимнастиката. Като го гледам няма изгледи скоро да стане, въпреки че е време вече за ядене.. То милото като не можа да се наспи нощес, сега ще наваксва...

Валка, много ти е хубава малката бухтичка, пу-пу. Много обичам такива пухкави бебета, иде ми да им изям баджачките Heart Eyes

Ние днес заминаваме да си вземем каката, та до неделя няма да имам нет, да не си помислите, че нещо е станало  Naughty В неделя вечер ще наваксвам с четенето и писането.
Прегръдки на всички, излизайте навън, времето е супер - 15 градуса е!

Въх, 3 нови отговора докато публикувам...

Киара, щом докторът е преценил, че сега не е момента - така да е. То наистина с тия грипове и болни хора навсякъде... Нашия татко цяла седмица спи в хола, пие АБ и ходи с маска вкъщи. Вече е по-добре, да чукна на дърво. Добре, че мога да се оправям сама и с къпането и с нощните ставания... Но определено усещам липсата му, нали ме отменяше поне на едно ставане... Съответно както се бях наточила да наваксаме със секса, докато я няма Невена, с тоя болен мъж познайте дали ме огря  Cry Оня ден му викам - айде, аз ще те загрея по-хубаво от парацетамол  Mr. Green, а той - ааа, не, предпочитам да си легна и да се увия  Shocked Егати късмета имам...

А за Сваровски - чак фен не съм, ама има хубави неща. Аз си имам от мама подарък за миналия ми РД една звездичка, много е нежна и красива.  Peace

# 38
  • Испания и Стара Загора
Аз вече имам някаква идея за подарък.Само остава да разбера кое бебче ще ми се падне Wink
Валката,Рая е много сладка Peace

Радвам се,че вашите бебчета правят такива големи паузи през нощта.Андреа пък вече трета вечер се буди да яде в 12.30ч,4.00ч и в 7.00ч.А така ми се иска да пропуска поне това ядене в 12.30ч,но няма ка да стане защото яде  по малко. Tired

# 39
Валката,ами аз пък ще се натреса някой път в Габрово да се надумкаме с пици в Темпо-то hahaha Joyама като идваш-няма проблеми,ще си изкараме супер,как няма щом за компания ни е Господин Беилиса newsm44а незнам защо мислиш,че ти трябва Фотошоп newsm78-изглждаш прекрасно за жена,коятое раждала и е имала безсънни нощи smile3521

Детелини,пращам суджука,нямаш проблеми Peaceако искаш да не се чувства самотен,да му пратя за компанийка и бутилка червено винце-2002 година newsm12 smile3534

Миринда,ама тоз твоя мъж не знае личе кат го изпотиш 3 пъти последователно и лекувало новия грип smile3521  love001и те акаме с Валката да се напием Naughty Naughty

Wish,горкичката ти Sadайде да оздравявате всички и те чакаме в много ведро и усмихнато настоение Hug Hug

Киара,душа,оххххххх много мразя така кат се настроя за нещо и да го отменят smile3516да идва 26 и да минава това вече,е да ти олекне на душичката Hug Hugаааааааааа,и на кръчма моля ти се ще ходиш,не е честно smile3511

Дани-ела,пък и моя спа тази нощ 6 часа,нека те е яд smile3534

сега да ви кажа колко съм възмутена smile3512 smile3512
вчера си ровя във vbox-a и случайно гледам"размяна на съпруги"

да ме извинят чифлигарова и Мамам Гаци,защото въпросната жена ,която ще покажа е от Шумен Wink Winkда не им е позната де Wink

само искам да я видите въпросната госпожа!!!!!!!!!!!!!!! Sick
"аз не говоря с хора под моето финансово ниво Sick Sick"................"ми какво да правя с тези 10 лева???!!!!??? Sick Sick"
ама шуменска пикло такава,ти знаеш ли че има хора 3 дена се хранят с тези пари и че се надяват на тях да не са им гладни децата smile3512 smile3512 smile3512
"няма да ходя да пикая,че толкова е мизерна тоалетната,направо ми се гади "#Crazy
ами толкова парички имат хората бе,какво да направят,труден е живота наистина Weary

ей тва най-мразя в живота-да забравяш какъв си бил и от каде си тръгнал и да ми се правиш на големия хайлайф и голямата интелигенция smile3511 smile3513 smile3513
извинявайте е ви занимавам,ама побеснях Sad Wink Sad

http://www.vbox7.com/play:7af3622c
http://www.vbox7.com/play:e44882f0

# 40
Здравейте! Аз първо да честитя, че съм ...
Dreems, честити ти рожденици! Да растат здрави и щастливи, а ти много да се гордееш с тях!
Валката, прекрасни сте двете жени! Wink Много сладки снимки, особено дето сте двете - много мило ми стана като ви гледах  Hug Ти си много красива!!!
Ние се върнахме от консултация: за 1 месец и 3 дена от 2950 г/50 см при изписването сме станали сега 4280 г/ 55 см. Оплаках се на доки, че нещо вечерта в 8 като ядем, сме нервни, рита, блъска с ръчички... И доки каза, че може да имам малко кърма по това време на дена, и да се изцеждам. Аз й казах, че имам изцедена кърма, но ме е страх да я давам, да не би да откажа Еличка от гърдата, но доки каза, че няма да се откаже да суче. Та не знам. Но поне ще я послушам да изцедя поне 2-3 вечери и да видя колко кърма има. А си купих чая за кърмачки, 3-ти ден пия, ефектът е обратен май... Преди 3 дена нямах проблем с кърмата... Но няма да се отказвам от кърмене - до дупка ще цедя!
За подаръците - приятелката ми живее във Франция и е във бродирачески форум. Те си разменят за подаръци нещо, което сами са правили - бродирали, плели, но съвсем дребни нещица. Правят си картички, чорапки, кърпички... Кой каквото му дойде наум. И нещата струват реално не повече от 2-3 евро, но пък са сладки. Вярно, безполезни, но сладки Simple Smile И имат теми, да речем "кокошки" и всеки, който участва в размяната, прави нещо, на което има кокошки Simple Smile
Айде, че няма да имате нерви да четете Wink

# 41
Лидке, много си права мила, споделям напълно мнението ти! Ей такива хора заслужават да ги оставиш с 200 лв. и с тях да трябва да изкарат 1 месец. Тогава ще видят те колко струват  Naughty

Ей, хора, искам да си излея душата. Ходи ми се някъде. Без значение - на кръчма, на ресторант, на дискотека... Искам да е място, за което да трябва да се гримирам, да си облека пола, да си сложа новите 10 сантиметрови токчета... Омръзна ми да редувам анцунга с дънките  Crossing Arms Ама като гледам май чак за НГ ще ме огрее  Sad

# 42
nahodkata, душичке и аз много мразя когато съм се настроила за нещо, то да се провали или да се отложи във времето, направо побеснявам в такива случаи, но няма какво да направя, днес си казах, че явно така е било писано да стане и е за добро. Кофти е само това, че се удължава времето в което ще се притеснявам как ще мине всичко. Знам че е нещо безобидно, но когато се касае за твоето дете, нещата стоят по съвсем различен начин.
Относно предаването Размяна на съпруги - не го гледам, но сега изгледах това което си постнала, ами и аз съм възмутена от подобно поведение, всъщност възмутена е слабо казано. Такива хора предизвикват ужасни чувства в мен, те са толкова повърхностни и тесногръди, че не могат да оценяват хората по качествата им, а единствено по материалното им състояние. Но такива хора колкото щеш...  #2gunfire
За кръчмата - ами нека ви подразня малко.  Mr. Green Преди две седмици направих сефтето, оставих малкия и Хриси при мама, а аз и мъжо отидохме на пицария с още 10 наши близки приятели, вярно че стоях само 3 часа и се прибрах, за да нахраня малкия калпазан, но пък си изкарах страхотно. Затова ми се ще утре вечер да повторим.  Whistling

Mirinda е бива ли такова нещо от Илия??? Аз тамън викам никаква не пишеш, сигурно си мноооого заета, пък то какво било. Амаха, другият път като оставите Невена някъде, ще трябва да се постарае двойно, та да навакса пропуска.  Laughing

wish миличка, горе главата. Бързо да оздравяват малките, за да тръгнеш отново по разходки и да премахнеш лошите мисли от главата си. И не спирай да пишеш, повярвай ми, по-добре е когато споделяш с нас, все пак е някакъв контакт с хора, не е като без хич нали?  Heart Eyes

MammaT ами мисля, че сте качили много добре, при нас също се случва такова хранене с блъскане с ръчички и нервности, но дори и да е заради намаляване на кърмата във вечерните часове, аз съм упорита и не дохранвам вече три седмици май, също не изцеждам, нямам нерви нещо. Колкото имам толкова, ако пак започне да не му стига кърмата, пак ще дохранвам и така.

# 43
Здравейте!!! Hug

Първо да честитя рождения ден на Emirна птерици!!!Да си жива и здрава,мила,много щастлива и обичана!!! newsm59Много хубав подарък си получила!Аз обожавам камъни Сваровски!Миналата година си купих страхотно колие от Италия,но не мога да намеря тук същия цвят обици.
Дреемс,да са ти живи и здрави дечицата!!!  bouquet
Вили,честита месечинка на малкия сладур!!! Hug

А сега и аз да почерпя,че днес ставаме на един месец! Grinning

За подаръците пишете и мен!!!

Валка,страхотни сте с малката!Големи мацки Wink
Находке,шЪ мЪ умориш от хумор,душа!!! newsm62

Wish,дано дечицата бързо се оправят! Hug

Май нещо пропуснах,ама нещо спичам от време на време.Сигурно е от ЕГН-то Mr. GreenХайде до по-късно!!!

# 44
БРЕЕЕЕ... докато се наканя да пиша вие сте подметнали нова тема  ooooh! Докато ви изчета мале мали. Аз тука 2 дни немога да се доредя- тамън се наканя дзвера се разреве..., тамън пак се наканя снахичката седнала на компа. Снощи се наканих - тя седнала - пише реферати  newsm62 Аз я бъзикам"пиши пиши че после като ти вресне един такъв като ямоя звяр ще те питам кога ще учиш. Макар че имаме за пример кака Находка и неиния чувал с шестици и две деца  smile3501
Миринда и ние така пищим като я хвърля на хавлията и после докато не бутна шишето с млякото е една опера едно чудоо smile3514. Ама да ти кажа така като се замисля и мен да ме хвърлят от топлото корито на студената кърпа и аз ще врещя. Аз и хванах цаката обаче - докато я къпя слагам хавлииката на радиатора да се нагрее и после преди да я извадя я постилам и така й е топличко. Пак реве , ама не чак толкова. Алекс пък много се ядосва като й обличам нещо през главата, има случай в които изобще не плаче доакто не започна да обличам нещо през главата.Те са широки яките, ама тя овно мрази и не дава и се дърпа и върти тая глава ще я разглоби.
А като се наканиш за кръчмичка звъъни ще ти помогна  smile3508
Емир ЧРД и от мен малко на патерици- жива и здрава и много семейно щастие ти пожелавам newsm59
Вили честита месечнинка и на вас. smile3525
Находке докаде стигна с подаръците - бъркаш ли лисчетата  smile3534, бъркай , бъркай , ама гледай за себе си да не изтеглиш 2-ма да ти подаряват, че да няма "на мен, на мен, пък после на тебе" smile3532
Валката снимките ви са страхотни  smile3501  love001
Исках и друго да ви питам , ама забравих.....а да сетих се  newsm78- на вашите сладури люпят ли им се главичките и с какво ги мажете. Алекс до сега няма люспи, ама тука от 4-5 дни мн й се люпи главата- люспите са ситнички не са големи, ама като я забърсвам с хавлииката вечер и главата и става все едно не съм я мила  newsm78
Толкова за сега от нас , ако до довечера се доредя пак ще пиша , ако не в недяля като се приберем!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт