От една седмица мога сама да си сгъвам количката и кой като мен! Вече се предвижвам с колата, не с 15-ката!

. Всички ние сме закупили и прекупили неща, другото е важно
.

Толкова наспана не съм се чувствала мнооого отдавна 
Мила, да си жива и здрава, много обичана и безкрайно щастлива майка и съпруга! Подаръка е страхотен, сигурна съм че ти стои много добре.
Операцията на Хриси я отложиха за мое огромно съжаление, вчера приключихме с всички изследвания, занесохме ги при доктора, който ще я оперира и той каза, че в неговото отделение в Пета градска имало 2 случаи на свински грип и не искал да рискува да прави сега операции. Каза ни да отидем пак на 26-ти, тогава щял да ни определи дата. Та дотогава ще чакаме, Хриси няма да ходи на градина, ще си ги гледам двамата вкъщи, че наистина навсякъде около нас има болни.

Направо ми идеше да й изям муцунката.

Като гледам осигурили сте манджата и бейлиса, от мен - компанията
И без това в Горна Оряховица не съм ходила никога, време е вече...
Разгеле след като се нахрани към 10 се отприщи... ама все едно язовирна стена се спука, честно
Имаше ако под мишниците чак
Изкъпах го и оттогава спи на гимнастиката. Като го гледам няма изгледи скоро да стане, въпреки че е време вече за ядене.. То милото като не можа да се наспи нощес, сега ще наваксва...
В неделя вечер ще наваксвам с четенето и писането.
Оня ден му викам - айде, аз ще те загрея по-хубаво от парацетамол

ама като идваш-няма проблеми,ще си изкараме супер,как няма щом за компания ни е Господин Беилиса
а незнам защо мислиш,че ти трябва Фотошоп
-изглждаш прекрасно за жена,коятое раждала и е имала безсънни нощи 
ако искаш да не се чувства самотен,да му пратя за компанийка и бутилка червено винце-2002 година

и те акаме с Валката да се напием

айде да оздравявате всички и те чакаме в много ведро и усмихнато настоение

да идва 26 и да минава това вече,е да ти олекне на душичката
аааааааааа,и на кръчма моля ти се ще ходиш,не е честно 

да не им е позната де 

"................"ми какво да правя с тези 10 лева???!!!!???
"

Много сладки снимки, особено дето сте двете - много мило ми стана като ви гледах
Ти си много красива!!!
И имат теми, да речем "кокошки" и всеки, който участва в размяната, прави нещо, на което има кокошки

Ама като гледам май чак за НГ ще ме огрее

Много хубав подарък си получила!Аз обожавам камъни Сваровски!Миналата година си купих страхотно колие от Италия,но не мога да намеря тук същия цвят обици.

Докато ви изчета мале мали. Аз тука 2 дни немога да се доредя- тамън се наканя дзвера се разреве..., тамън пак се наканя снахичката седнала на компа. Снощи се наканих - тя седнала - пише реферати
Аз я бъзикам"пиши пиши че после като ти вресне един такъв като ямоя звяр ще те питам кога ще учиш. Макар че имаме за пример кака Находка и неиния чувал с шестици и две деца 
. Ама да ти кажа така като се замисля и мен да ме хвърлят от топлото корито на студената кърпа и аз ще врещя. Аз и хванах цаката обаче - докато я къпя слагам хавлииката на радиатора да се нагрее и после преди да я извадя я постилам и така й е топличко. Пак реве , ама не чак толкова. Алекс пък много се ядосва като й обличам нещо през главата, има случай в които изобще не плаче доакто не започна да обличам нещо през главата.Те са широки яките, ама тя овно мрази и не дава и се дърпа и върти тая глава ще я разглоби.

, бъркай , бъркай , ама гледай за себе си да не изтеглиш 2-ма да ти подаряват, че да няма "на мен, на мен, пък после на тебе" 

- на вашите сладури люпят ли им се главичките и с какво ги мажете. Алекс до сега няма люспи, ама тука от 4-5 дни мн й се люпи главата- люспите са ситнички не са големи, ама като я забърсвам с хавлииката вечер и главата и става все едно не съм я мила 
Препоръчани теми