СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 589
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
аууу ама то било в София страшно положението бе... току ми се обади педиатърката да ми каже да не ходим на 10-ти на консултация че обявили грипна епидемия  #Crazy ooooh!- ще окъснеем още повече с ваксината. Момичета не е ли неправилно да се закъснява толкова мног с тази ваксина. Трябваше на 16 октомври да я сложим , отложихме я за сега на 10- ти , но сега няма да е - после да не станат мног на гъсто мног ме е страх така с тези ваксини нещо много съм скептичн към тях  newsm78 smile3516

# 46
 Здравейте, мили съфорумки  Laughing Mr. Green
 Ние днес ставаме на 40 дни и по този повод довечера ще се съберем най-близките които са тук покрай нас да си хапнем и пийнем за здраве на малката ни принцеса. Много ми се иска да спазим традицията както си е, но няма как да стане. Тук има една православна църква, руска, която я работи днес я не. Като се сетя на Великден беше затворено по едно време, какво остава сега. Тя свеки ще си направи нещата в БГ както си му е обичая, е няма да е същото, но да сме живи и здрави.  newsm32 newsm53
 За подаръците аз съм ЗА. А ти Находке, мила, не се притеснявай бе, що да има прекарани  newsm78 Няма страшно, идеята си е хубава. Само, че и аз не разбрах за бебоците ли ще са подаръците или за техните мами, че да не стане да пратя някой стек чешка бира на някое бебе  Joy newsm62 smile3532
 Сега аз ви оставям милички, отивам да мисля менюто за довечера  smile3538 Hug

# 47
Валка, много хубаи снимките, а беба е бонбон  Peace Нахъсах мъжа ми и ние да направим такава сесийка на Свилко, апаратът ни е доста добър, ще се получи, надявам се.

# 48
 А къде е bamba  newsm78

# 49
Здравейте момичета! Ние се завърнахме от гостуването в Пазарджик. Честно казано не съм и имала представа, че толкова ще ми липсвате, макар, че хич не сме скучали там. Опитах се да прочета пропуснатото - бая време ми отне ама се справих.
Дундито, щото и ти си в Пазарджик, да ти кажа - акъла ми се взе като се прибрахме  #Crazy Е, така се е разлигавила малката от толкова "друсачи", че сега не ми се мисли как ще се вкарваме в ритъм. Момичета, сериозно, беба толкова е нервна от няколко дни, така неутешимо плаче и се тръшка, че в чудо съм се видяла. Снощи буквално ми се прирева - боли ли я нещо, нервна ли е, някакъв период ли е - идея си нямам. При вас има ли нещо такова??? Иначе вечер се къпем към 21,30 - 22,00, храним се и след това като заспи се събужда в 5,30 - 6, а днес до 7 откара. Та се наспивам. Но през деня...спокойна е само навън.
Shammi, каква гимнастика правите? А и масажи? Дай акъл, че аз импровизирам.

Честити празници на всички, които са имали повод - да са живи, здрави, много любов и късмет! 

Честити месечинки на Вили и Дриймс - да са ви живи и здрави дечицата, много радост да ви носят!

# 50
Здравейте мамчета,

Атракция, темичката е страхотна  bouquet.

Честити месечинки на Дриимс, Вили и Горби. Да са ви живи и здрави дечицата и много да ви радват.

Честит рожден ден и на големия син на Дриимс. Много щастие му пожелавам.
Валка, много сте готини, а Рая е един малък сладък бонбон.
За подаръците и аз мисля, че е по-скоро нещо символично.
За подаръците аз съм ЗА. А ти Находке, мила, не се притеснявай бе, що да има прекарани  newsm78 Няма страшно, идеята си е хубава. Само, че и аз не разбрах за бебоците ли ще са подаръците или за техните мами, че да не стане да пратя някой стек чешка бира на някое бебе  Joy newsm62 smile3532
Ти за биричката не се притеснявай hahaha. И без друго мъжа ми само се опитва да натопи бибата на Кали в чашата с бира.  Като го видях щях да  #2gunfire.
Верно, че каката пиеше бира като беше бебе, не можехме да отървем чашите си, ама беше по-голяма.

# 51
подаръците-ако е за мен,и за Стефи,и за мама Лиди smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

маитап де.

само за децата бе мадамиSimple Smile

# 52
Еййй девойки много сте бързи, два часа на почивки ви чета.......

Валката снимките са пирфектни, но не разбрах за к'ъв ти е фотошопа като изглеждаш супер.

Дриймс да ти е живо и здраво синчето и само да те радва.

Ще съм ултра кратка, че Боби май го хващат коликите, когато на всички им спират. Вчера пт един на обяд та чак до 12 вечерта непрекъснато е ревал, ако заспи докато го кърмя след 10 минути пак се ъбужда с рев. Имаше 10 часа мощно друсане и разхождане из стаите.
А иначе успях да се измъкна за два часа и да отида малко да се разкрася, но като се върнах просто ми предадоха щафетата и цяла вечер на смени аз друсам, таткото друса, поне да се бяхме одрусали  Sunglasses взаимно, ама от толкова рев даже и през акъла не ми е минало.
Айде че продължава и днес кривенето и тормоза.

# 53
Момичета,моля ви вижте това!
Добре де.
Аз номинирам муньо Иван от Пловдив, който ми се изпика в леглото, симулирайки оргазъм Hug. За съжаление, никой не ми вярва, че се е изпикал и той се измъкна сух от случая Whistling, а аз станах гаднярката, която се възползва от момченца и ги зарязва на сутринта с крясъци!!! hahaha
   Ами намерих го в Студентски град  33uu. Излизаше с мен 1 месеци  всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
Една вечер го поканих да влезе в стаята ми, че бях сама и викам - А сега да те видим Crazy!!!
ВНИМАНИЕ - хора под 18 годишни да не четат!!!!!!!
И тоя като скочи... от 12 вечерта до 4 сутринта само ме мърля... целува, натиска и така... нищо не прави. Заболя ме главата вече, взе да ми става лошо направо... аз не съм чак дотам романтична. Като ще се прави нещо, да се прави! Получих страшна клаустрофобия, скочих от леглото и му викам - Айде отивай си!, той вика - Ааа, не, ей сега виж кво става!!!  Thinking Излъгах се и пак легнах... по едно време засумтя и ме попари нещо рядко в леглото Whistling. Ония се отпусна вече - облекчен!!! СТавам аз и какво да видя - едно огромно жълто петно на чаршафа, викам - Кво е  това бе?, той гордо - Ами кво мислиш, че е?, викам - Кво мисля ли - пикня е!!!, а той - Луда ли си бе? Как ще е пикня... и ей в този стил. Накрая се развиках съвсем и го изритах от стаята си.
Ето линка към темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28316

# 54
Надина,кат си разкрасена-ми пусни снимки де smile3534аз пуснах снимки и неракрасена Wink Wink Peace

# 55
# 56
Забравих да кажа - и аз съм ЗА подаръците!  Peace
nahodkata, пиши ме в "оня" списък

# 57
Момичета,моля ви вижте това!
Добре де.
Аз номинирам муньо Иван от Пловдив, който ми се изпика в леглото, симулирайки оргазъм Hug. За съжаление, никой не ми вярва, че се е изпикал и той се измъкна сух от случая Whistling, а аз станах гаднярката, която се възползва от момченца и ги зарязва на сутринта с крясъци!!! hahaha
   Ами намерих го в Студентски град  33uu. Излизаше с мен 1 месеци  всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
Една вечер го поканих да влезе в стаята ми, че бях сама и викам - А сега да те видим Crazy!!!
ВНИМАНИЕ - хора под 18 годишни да не четат!!!!!!!
И тоя като скочи... от 12 вечерта до 4 сутринта само ме мърля... целува, натиска и така... нищо не прави. Заболя ме главата вече, взе да ми става лошо направо... аз не съм чак дотам романтична. Като ще се прави нещо, да се прави! Получих страшна клаустрофобия, скочих от леглото и му викам - Айде отивай си!, той вика - Ааа, не, ей сега виж кво става!!!  Thinking Излъгах се и пак легнах... по едно време засумтя и ме попари нещо рядко в леглото Whistling. Ония се отпусна вече - облекчен!!! СТавам аз и какво да видя - едно огромно жълто петно на чаршафа, викам - Кво е  това бе?, той гордо - Ами кво мислиш, че е?, викам - Кво мисля ли - пикня е!!!, а той - Луда ли си бе? Как ще е пикня... и ей в този стил. Накрая се развиках съвсем и го изритах от стаята си.
Ето линка към темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=28316

hahaha hahaha hahaha smile3532 smile3532

Каква е тая откачалка????!!!

# 58
  • Варна
Абе мацки тия вашите съкровища слагатели ги да присядат от време на време? Не е ли рано още Thinking. На това моето диване адски много му харесва да присяда в мене. newsm78

# 59
И аз искам да се включа за подаръците.Прибраха ли ви се коремчетата,че моето е грозна гледка. smile3518. Покрай децата нямам време за нищо, а искам малко да вляза във форма.

Общи условия

Активация на акаунт