СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Включвам се да кажа, че моя Бърборко е ужасен тези 2 дни и нямам време да обърна повече внимание на форума. Днес си припомних какво е цял ден да ти грачи бебето и да не ти слиза от ръцете- момичета едвам се оправих, а и него, че да го метна в количката и да ходим до полицията и банката..Сега се прибрахме - навън ме слуша, но гледам че става и ще папаме. Само дано не се повтори вчерашния и днешния номер.
за подаръците - включете и мен.
килограмите - хич неща и да коментирам. Картината е трагична.
Валката Heart Eyesна Рая. Пиши мъ кандидат-свекърва Mr. Green

Отлитам и да знаете, че утре ме няма.

# 61
Милица:) моето коремче е много смешно като съм права всичко е ОК ни като седна и увисват едни чудесии едни прекрасни месааа ooooh! иначе съм свалила доста дее.... имам още 4 кила до предишните килца. Ама съм и на диета де.. че то само с искане не става . Решила съм след нова година да се записвам на танци някакви , ама още се чудя какви и малко фитнесче и пак ще съм модерна мама  Embarassed
Майка ми заведе малката на разходка та за това съм тука да не си помислите че спи- ние това упражнение не го можем  no

# 62
За мамите от София, които  желаят да влязат бързо във форма :
http://www.art-academy.info/index.bg.php?p=dancefitness/index&am … 617230&page=1
намира се на Христо Ботев и най хубавото е че може да се ходи събота и неделя о т15 часа. Мен ме устроива идеално . Ако таткото иска да има хубава мама до себе си ще друска малко докато мама танцува  smile3508 newsm18
Ако има някоя мама която иска да идва с мен да заповяда   261uu

# 63
  • София
dreems честит ти двоен празник:))
Честити месечинки на Вили и Горби ....
Моето коремче не виси, защото има още тлъстинки ...ама като се махнат дано не увисне...
Ами не го слагам да сяда...ама полулегнал в/у мен си го слагам...днеска реших да не давам инфакол...и ей го сега се гърчи....ще продължавам...да давам явно...

# 64
  • sofia
Гаци,голем смех Joy!Честито на празнуващите!Аз вчера и днес се скъсах от разходки!Купих си нова книжка на Тери Пратчет!Въобще-Животът е прекрасен!!!За подаръците-аз си мисля,че като ще е нещо символично,сувенирче,или дребна бебешка дрешка,не е сложно...и,да и аз мисля да ползвам пощата.По-евтинко е!Обичам подаръците!!!Нека има!!!

# 65
За мамите от София, които  желаят да влязат бързо във форма :
http://www.art-academy.info/index.bg.php?p=dancefitness/index&am … 617230&page=1
намира се на Христо Ботев и най хубавото е че може да се ходи събота и неделя о т15 часа. Мен ме устроива идеално . Ако таткото иска да има хубава мама до себе си ще друска малко докато мама танцува  smile3508 newsm18
Ако има някоя мама която иска да идва с мен да заповяда   261uu
dundito 2 , аз съм много за тази инициатива  Peace
Ама да знаЙш, че съм баш кат слончето  Mr. Green

# 66
Stefi Stefi  за нас с пълна сила важи народната мъдрост "С труд и постоянство всичко се постига" smile3521 newsm10

Я ми вижте новата линийка ааа.... newsm53 само дето нямам снимки тука на този комп да кача, ама и така е готина  Party

# 67
  • Karlovo
Честити месечинки на Вили и Горби  smile3525 .
И моя корем не се е прибрал още ,а аз така се надявах да стане бързо  Confused .С предните две деца след раждането ставах 45 кила , а сега не става ама то ще е от ЕГН-то .Къде са 20, къде са 35  #Crazy . Когато започнем да ги гоним ще си върнем килограмите , и коремчетата ще се свият .
Качих малко нови снимки на децата ако някой се чуди какво да прави  Laughing - http://septemvri2009.snimka.bg/baby/hristo-na-dreems.440248.15809376 .
Момичета кога имате време да се гримирате и да се потдържате така? Аз докато се оправя в нас и с малкия ,а ако излезем и на разходка то стане 5-6 часа .
Момичета Неки не е писала скоро как е Манос .Сега като разглеждах албумчетата се сетих за тях .

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 17:57 от dreems

# 68
Честито на празнуващите   bouquet.
EmiR,колието ти е страхотно.
Не можах да прочета старата тема,не стига това време и това е .
Имам чувството че малката по цял ден суче  Tired,и пак не наддава.....
Ако малката най накрая се е нахранила и спи ,гледам да обърна малко внимание на баткото че той пък инак от компа не става  ooooh! и така.....
Извинявайте че рядко се включвам   bouquet.
Аз докато се оправя в нас и с малкия ,а ако излезем и на разходка то стане 5-6 часа .
И при нас е така  Rolling Eyes.
Днес мислех да се разкараме малко ,че големия не е излизал вече 4 дни ,само във вторник идва с нас на консултация да теглят малката и това е.....не ходи на градина ,че доки забрани и детето изкрейзва в къщи  ooooh!.
Виждам се притеснявате за имунизациите,на малката не са и били нито една,само тези които се бият в родилния и това е ....други имунизации не сме и правили.Казаха докато е такова грипаво времето и малката докато не наддаде няма   да я имунизират ,та и аз се чудя няма ли да се забавят нещата .
По колко капки Вигантол давате ?Че ние така и не сме ги почнали,нещо все забравям да попитам доки ?
Отивам ,че ме привикват...вече цели  2 часа не сме яли  hahaha.

# 69
  • където има любов
 HugПривет и от мен!днес не ми остана време, че времето беше страхотно.Влизам набързо,за да се запиша за подаръчетата и тичам да правя салата на мъжо за ракийката и мезенце за моето винце Wink

# 70
леле находката, тази мацка от Размяна на Съпруги ми се струва доста елементарна.. Не стига, че доскоро е яла доматите с колците, ами се прави на голямото добро утро.. Ако не е бил мъжа й да я извади от блатото, сигурно още е щяла да върти сви..и, за да постигне що годе някакъв стандарт на живот...
Аууу.. извинявам се за езика,ама много се ядосах като слушах изказванията й.

Гаци
, ти пък ме разсмя с тази история и с темата за муньовците Simple Smile Е, такива екземпляри не се срещат вреки ден Simple Smile

дундито, прекрасна идея за спорт..

# 71
  • Бургас
Честити месечинки на Горби,Вили и Дреемс.Да са ви живи и здрави и много да ви радват.  bouquet
За подаръците аз също си оставам за
Исках да попитам как мога да получа паролата за албумчето?
Днес времето беше супер и си направихме една разходка.
Лека вечер

# 72
  • Испания и Стара Загора
И аз нямам време за нищо.От 2 месеца се каня да отида на фризьор и се надявам поне за рождения ми ден да ме огрее. Rolling Eyes
Сега отивам да помагам на Алекс,че от ДГ са им дали домашна работа.Трябва да научи как се пише числото 1 и да си пише и името.Има и да оцветява една картинка. CrazyИ аз съм ходила на ДГ,ама нямам спомен още от 3г да са ни учили да пишем и да четем. newsm78

# 73
  • София
Дундито, и аз съм много навита за танците Mr. Green Само че след нова година ще е, че дотогава мъжа ми почти всеки уикенд не е вкъщи и няма кой да гледа мъника. Tired
И на Никола още не са му слагали никакви ваксини, освен тези в родилния дом. Уж другата седмица трябваше да сложат първата, ама да видим, че то сополи, епидемии.. ooooh!
Аз също се пробвах днес дали ще минем без Еспумизан, ама май още ще трябва да давам. Още го боли коремчето милото.
Уж се наспах снощи, ама очите пак ми се затварят smile3507

# 74
polly и на нас много ни забавиха ваксината и аз мн се притеснявам , ама по добре така от колкото да лепна на шушка някои грип по тея болници. Те го правят за наше добро предполагам.
Ние чакаме всеки момент нашия татко да се приземи в Пазарджик - идва си  да прибере реколтата  Joy Joy Joy Цяла седмица ми обяснява колко мног му липсвала Алекс, мног му била празна къщата без нас  Party мног ми е романтичен, като почне да ми ги приказва едни по телефона , чак ми се свива сърцето и малко ми става жал че го отделихме толкова от нас. Той милия все се притеснява че малката щяла да го забрави и щяла да плаче от него. Ама е минала една седмица само, не ми се вярва чак пък да реве от него.  Rolling Eyes newsm78
Момичета мног спи моита госпожица днеска- почти цял ден , само се буди да яде и продължава да не би да й има нещо. И при нас няма угодия обаче - хем да спи сега пък като спи - що спи Joy Дано да е добре. Ама вчера цял ден беше будна и точно си помислих че може би си сменя режима и ще започва да бодува повече - днес пак цял ден сън. Довечера  ще има  dance newsm09

Общи условия

Активация на акаунт