- ще окъснеем още повече с ваксината. Момичета не е ли неправилно да се закъснява толкова мног с тази ваксина. Трябваше на 16 октомври да я сложим , отложихме я за сега на 10- ти , но сега няма да е - после да не станат мног на гъсто мног ме е страх така с тези ваксини нещо много съм скептичн към тях

Няма страшно, идеята си е хубава. Само, че и аз не разбрах за бебоците ли ще са подаръците или за техните мами, че да не стане да пратя някой стек чешка бира на някое бебе
Е, така се е разлигавила малката от толкова "друсачи", че сега не ми се мисли как ще се вкарваме в ритъм. Момичета, сериозно, беба толкова е нервна от няколко дни, така неутешимо плаче и се тръшка, че в чудо съм се видяла. Снощи буквално ми се прирева - боли ли я нещо, нервна ли е, някакъв период ли е - идея си нямам. При вас има ли нещо такова??? Иначе вечер се къпем към 21,30 - 22,00, храним се и след това като заспи се събужда в 5,30 - 6, а днес до 7 откара. Та се наспивам. Но през деня...спокойна е само навън.
.
Няма страшно, идеята си е хубава. Само, че и аз не разбрах за бебоците ли ще са подаръците или за техните мами, че да не стане да пратя някой стек чешка бира на някое бебе
. И без друго мъжа ми само се опитва да натопи бибата на Кали в чашата с бира. Като го видях щях да
.
взаимно, ама от толкова рев даже и през акъла не ми е минало.
. Излизаше с мен 1 месеци всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...
. Излизаше с мен 1 месеци всеки път ми се канеше - Ох, само да те барна, само да те барна...

Препоръчани теми