СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 593
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро поспаланки! Grinning
Закуската и кафето са сервирани:)))

По-късно ще си снимам подаръка да ви се похваля Sunglasses
Цвета, Кияра къде изчезнахте бре...Кияра операцията на Хриси мина ли...
Лек ден на всички и много кротки бебоци днеска....

# 16
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Бързам да се отчета на бързо, докато пия сутрешното кафенце и дребосъчко е кротък.  Crazy Последните дни не мога да ви сварвам на темпото, та имам много за "домашно" докато ви изчета. Но в тези хубави слънчеви дни, които напоследък са кът гледам да прекарваме колкото се може повече време навън.
Да се похваля- онзи ден пристигна люлката, която поръчах на дребчо и понеже се връзва с MP3 player сега от малък го възпитавам на качествена бритиш музика!
В тази връзка съм си наумила да му хвърля пъпа в Лондон, та arllina, ако ме превариш с ходенетo ще те нарамя с тази задача!  Mr. Green

Поздрав от мен и готин ден!   Heart Eyes

# 17
  • Karlovo
EmiR мерси за кафенцето .
Днес баткото става на 13 , а малчо на 2 месеца та да почерпя виртуално , че по лесно  Laughing .
- малко спомени от детските години и една чаша топъл чай против вируси 
.
Ние чакаме да се стопли още малко времето навън и тръгваме по задачи , че утре ще идват гостите .Аз смятам днес да напазарувам ,за да не тичам утре .

# 18
Добро утро!
Атракция  bouquet
EmiR,на патерица nbirthday! Чакаме да се похвалиш с подаръка Wink
dreems - да са живи и здрави дечицата ти newsm51

после пак съм тук, че сега зора стана голям..

# 19
Emir,кога празнува,кога спа и кога успя да поднесеш кафето първа-поздравления.
dreems,честит ти рожденник и месечинка.Много здраве и да те радват.

# 20
  • София
Добро утро момичета!

Днес ставаме на 2 месеца, по този повод да почерпя  newsm38 beer Popcorn

Чета ви, но все не стигам до писане.
Дримс честит ти рожденник и честита втора месечинка. Да са ти живи и здрави, а относно това, че съм майка геройна благодаря, но ти си не по-малко, дори и с по-голяма разлика три деца са си три независимо на каква възраст. Hug
Еми  newsm59 да си жива и здрава и много щастлива.
За подаръците пишете и мен в списъка.
Добре дошла на мама Милица, чувствай се като сред приятели в нашата темичка newsm51
Атракция благодаря за темичката Hug

# 21
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
изпратих Алекс на ДГ ,а ние с Андреа ще ходим на пазар по женски Wink
Като се замисля,май ще е най-добре да се откажа от подаръците,защото който ми се падне на мен,ще му излезе двойно по-скъпо с пощенските разходи до Испания.Не искам да ощетявам никоя мама,особено по празниците,кгато и разходите са повече. Peace
dreems честит ти рожденик и честита ви месечинка  bouquet Hug
villi честита месечинка и на вас  bouquet

# 22
  • Габрово
Добро утро и от мен Grinning

Честит рожденник на dreems и честито на днешните ни месечинковци Hug

Аз напоследък не се оплаквам поне от недоспиване, понеже откакто Алекс е на ясла я изпращам и после си доспивам до 10-11, но то пък и многото спане не е добре, че вечерта пък въобще не ми се доспива, та днес не доспивах да видя как ще е.
Рая вече три нощи ми прави пауза от 12 до 5.30 като по часовник и дано така е и занапред, че и без туй е станала сумистче от толкоз папане Mr. Green
Та по тоя повод да ви покажа новите й снимки
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/raya-na-valkata78.413508.15802938

Сега разбирам колко сложна е работата на Калина- ми то за няма и час снимки се припотихме сто пъти, Рая се опика, после пък си отрева докато й слагах шапките, та затова и почти няма снимки с плетените й от мен шапки,  накрая заспа изтощена и нямаше как да сменям вече тоалети, ама пак съм доволна де Wink
А гадното на тея професионални апарати е, че показват всеки недостатък и направо се депресирах като видях колко бръчици имам и затуй позагладих кожата с една програмка, че да съм Убава Crazy

За подаръците принципно хем ми допада идеята, хем не, защото ако купя нещо не по вкуса на този, който ми се е паднал ще е кофти, а и някак друга ще е тръпката ако си ги разменяхме наживо, но има време да помисля дали ще се включа.

Благодаря на находката за идеите за готвене  bouquet
 Днес ще спретна пиле, но не със синьо сирене щото го недолюбвам, а със сметана, топено сирене и гъби Flutter

# 23
Само да се запиша в новата тема че съм под пара - нали днес пристигат съкровищата, та да се представя като добра снаа!!! newsm47
Атракция благодяря за темичката - супер е!
dreems честит празник на дечицата ти  newsm51

# 24
  • София
valkata78 аз точно по този повод си мислех подаръка за Коледа да е нещо свързано с темата, нас и бебоците...но пък тогава организацията ще падне в/у 1 2 човека...ще е свързано със събиране на пари, разпращане по пощата и май става много сложно... Иначе и мен точно това ме притеснява, дали това което ще купя ще е по вкуса на другата мама...а да си разменяме гащеризончета за горе долу една и съща цена...незнам... newsm78...Щото пък и в крайна с/ка може би ще се съобразим и с това всеки от какво има нужда...Ама каквото и да измислете, ме пишете в списъка...
Аре да се изфукам с подаръка..
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.15803926.big
обичам Сваровски Sunglasses

А и още нещо...сега като обявят грипна епидемия, ще слагате ваксини??На Ангел трябва да му сложа първия пенткасим и се чудя какво да правя...май ще звънна на педито...

# 25

А и още нещо...сега като обявят грипна епидемия, ще слагате ваксини??На Ангел трябва да му сложа първия пенткасим и се чудя какво да правя...май ще звънна на педито...

И ние трябва да слагаме първия Пентаксим, но ако има обявена грипна епидемия детските консултации отпадат, съответно и ваксината ще се отложи. Нали няма проблем да се отложи с една-две седмици.

Аз да похваля моето бебче, от една седмица насам си спи нощно време и се буди чак след 5.30 сутрин да суче и пак заспива до към 8-8.30, та и аз си поспивам. Не се оплаквам въобще, като си спомня баткото как ми спираше тока до като не стана на 4 месеца- всяка нощ писъци и рев.

Днес се очертава много хубаво и слънчево при нас и мисля да излезем на разходка, въпреки че много съм наплашена от грипа, даже баткото го спрях от градина тази седмица и сега съм си с двамата.

# 26
и аз да се запиша Laughing

# 27
  • Варна
Айде и от мен записче.
Честито на рожденниците и месечинковците newsm59

# 28
Само запис, че ми толкова кривоооо ... Sad

# 29
добро утро от кака ви всезнаещата Joy hahaha

как сте мамита-надявам се да сте се наспинкали Grinningнашя батко снощи останау баба си и за първа вечер откакто родих никой не  ме е ритал в корема или гърба hahahaСтефката и той спа от 12 до 6-пу да не са им уроки,златни деца имам бре Hug Heart Eyes Hugиначе се кърмим на три -четири часа,ама тя нощ май му се спинкаше Peace
снощи изкарахме страхотно на рождения ден,майка много си хареса подаръка,съответно и аз бях много щастлива от факта smile3521

Емир,страхотен подарък ooooh!ако ме не лъжат прекрасните ми очи-май е Сваровски newsm78 Partyако е така-аз ги обожавам,много са ми хубави Mr. Greenкакто и диамантите Mr. Greenсапфирите и перлите Mr. Green hahaha hahaha

Вили,честита ви месечинка-нека порасте един прекрасен мъж и тези притеснения,които сега имате да останат само в историята Hug Hugнацеклувай го по дупето Hug

Дриймс,честити ви празници у вашта къща Hug Hugда са живи и здрави дечицата и да слушат мама,защото тя е много смела жена Peace Hug

е,ма как се е улучило-днес черпят две мамаи -героини newsm20,които имат по 3 дечица Hug

Валката,така ми се дояде пиленце със сметана,кат се замисля си ми на половин час път-да взема да прескоча ли newsm78 Hugа снимките са върха,Рая е принцеса направо smile3521

за подаръците-момичета,незнам дали сте ме опознали,но аз съм човек на емоцията Two Heartsи исках да направим това с подаръците-ей така символично Party.да кажем кат порасне Ивайла на Горби един ден и тя да и каже"ей тази мамо топка от 5 лева е от онази скръндза свекърва ти Лидия-навремето ти я подари кат  си купувахме подаръци във форума" smile3532не е важно толкова какво ще купим-едва ли ще е излишно,по скоро ще е като спомен Peaceно както решите-ако трябва няма да го правим smile3516а тносно Анита и Бебешоци,които сав чужбина-на двете аз ще им пратя подаръците,че и без това има  недоволни от цялата работа,после да не се окаже че има и прекарани newsm12"

Общи условия

Активация на акаунт