СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Испания и Стара Загора
EmiR аз ги спазвам стриктно-без несо,яйца,кисело и прясно мляко,сирене,кашкавал,масло.Ям само плодове и зеленчуци. PeaceВ началото е трудно,но се свиква.А и сега има соеви заместители. Peace

# 526
  • София
anita29 е да то това са си постите...ама аз успявам  2 3 дена и после се подхлъзвам и хоп сиренце...хом млекце..нямам воля май и за диети по принцип...А иначе е ясно, че и по време на пости можеш да си набавиш всички необходими вещества...къде със соя, къде с ядки...не ме притеснява това...Риба май можеше нали...Вчера купих една риба - тилапия...страшна стана във фолио...досега не бях купувала такава...ама продавачката ме светна...ииии едни мариновани пикантни камбички... Sunglasses..и сега се чудя дали  на Ангел ще му се отрази  newsm78...бяха леко пикантни...ама знам ли...аз обичам много люто...

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 10:04 от EmiR

# 527
Добро утро и от мен   bouquet

Таткото клати яко детето уж да заспи, но.....дали ще е успешна мисията  Mr. Green

Анита тези пости подходящи ли са за кърмачки  Thinking или поне съм останала с впечатление, че още кърмиш.

Соник за оризово-картофената диета си мисля, че е на принципа на постни бели меса + картофи и ориз, крем супи и бели плодове-ябълки и банани и изобщо бели неща, без захар и шоколад, само конфитюри, солети и обикновени бисквити.

Емир а каква торта си   chef завъртяла толкова рано, мммм........

# 528
  • Испания и Стара Загора
EmiR риба може само на Никулден Peace
Nadina от 2 седмици сме на АМ.Иначе не са подходящи за кърмачки Peace

# 529
Добро утро мацки!
EmiR, мерси за кафенцето мила, ама какво изкушение си сервирала с него......едва се удържам
Ние с бате сега си пием кафето седнали един срещу друг, всеки пред своя лаптоп - идилия в събота сутрин.
Чакаме беба да се събуди, храня я и отиваме на разходка в южния парк. На обяд ще я "черпя" едно АМ и мислим да се приберем чак към 4 - 5. Ще ходим първо да гледаме за шезлонг или активна гимнастика, че детето расте и си иска занимавка. Аз така и не разбрах кое от двете е за предпочитане - може би си зависи от детето, но така или иначе нямаме място и за двете.
Хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Hug

# 530
  • София
Добро утро!

И аз да се разпиша тази седмица се изниза много бързо с девойките у дома, добре, че в понеделник ученичките тръгват на училище, вчера бяхме на сесия при Калина като станат готови снимките ще се похваля. Беше уморително три деца да ги снимаш, един се сърди, друг реве, трети не слуша, видя се в чудо девойката, но мисля, че геройски ни издържа Laughing без да полудее

В понеделник ни предстой поредния преглед при невролог, айде да чуем и той какво ще каже досега посетихме 3ма и имаме 3 диагнози, вече ще откача. Много ми се иска да решим проблема, два от тримата лекари казаха, че всичко се е появило в следствие на травматично раждане, как не им хрумна да родя със секцио като през цялото време казваха, че главичката е по-голяма и с нехарактерна форма и допуснаха да се травмира толкова, че беше мораво синя първите няколко дни. Ама всички си казваха трето раждане няма да има проблеми, а сега кършят ръце и на двамата гинеколози този който следеше бремеността и този при когото раждах им казах за проблема, дано са се почувствали поне малко виновни.

# 531
  • Бургас
Добро утро

EmiR тортата е страхотна и аз квото съм тюленче все за сладичко се оглеждам,как ще ги сваля тези килца не знам.
Ники ака без да се напъва просто по миризмата се разбира.Simple SmileПървия месец като се изакаше ревеше , сега не реве, дори като се изака и заспива.Че като го събудя да му измия дупата и се разсънва.
Днес слънчево времето ама май е студено но ще излезем на разходка.
Хубав ден на всички

# 532
  • Karlovo
От мен ще е добър ден  Party ,
EmiR мерси за кафенцето , а при гледката на тортичката Марин изхвърча за фафла до магазина  Laughing .
villi и аз съм много щастлива от факта че са на училище от понеделник .Не ми пречат децата даже ми помагат , нооо когато започнат да се карат двамата големи става страшно .И то темата е кой кога ще е на компа . И аз при раждането все слушах думите - "Е то е трето дете бързо ще стане ." , а накрая щяха да ме качват за спешно секцио .Добре че лекарката беше добър специалист та отреагира бързо и овладя ситуацията .
И аз се надявам да излезем на разходка .Дано не започне да духа навън ,че пак ще гледаме от прозореца .

# 533
Добро утро мацки!!! Има доста ранобудни днес а???
Ние с Алекс се наспахме добре. Направила си е някакъв навик става към 6и 30 7 яде и продължава до 10 което много ми харесва. Без дундуркане, без нищо Party
Тази нощ обаче нещо сънуваше явно и плачеше на сън. Позалюлях я малко и продължи. Викам е сега в 2 часа ако се сети пък да яде- втасахме я ooooh! Едва гледах smile3507 ама не , заспа преди да и светне тази идея. Много съм доволна че тати Коки днес си е в къщи и много ми помага - след онзи ден когато го нахоках за чиниите в кухнята сега пази поведение hahaha
От 10 часа до сега я разнасяше и успя да я приспи, но преди това му хвърлиха една игра на активанта гимнастика  smile3501
Снощи как съм се смяла  с него- нали си купихме нова кола и сега иска милия да се регистрира в някой форум да си пише с други с подобни коли. Ама като не знае как..... smile3506
Мъчи се , мъчи се и накарая пак на мен опря hahaha  А кака Дани нали е веща по форумите и кисне по цял ден в тях ..... Та го регистрирах в форума на Рено . Ама сега гледа че аз имам някакви снимки , картинки и т.н та искал и той- как да си направи newsm12 Пак се мъчи мъчи- "ох мило не става"
Пак се хванах вече почти заспала да му правя линийка. Ама са ми много смешни техните линийки" Карам кола от....", Нямам книжка от....", и.тн . Преди все ми викаше на мен  какво все търся в тоя форум , а сега става сутрината и веднага се затътри нататъка да види дали са му писали.... hahaha hahaha
Сега ще се стягаме за разходка - мисля да отскочим до Виталис.... че ме сърбят ръчичките smile3508

# 534
 Здравейте милички, то за нас е добро утро, че сега ставаме.
 Малката последните 2 дни нещо не е както преди. Заспива, след 10 мин. така  Shocked после пак спи... И вечер е така докато мноооого се измори и едва тогава заспива. Какви са тези промени не знам.
 Имам едно притеснение, моля за съвет. Тази нощ акото и беше зелено, много зелено. Много се изплаших. чувала съм, че това означава че е настинало детето. Но тя няма признаци на настинка, ще полудея.  Confused Много ми е притеснено.
 Исках също да попитам мамите, които са поръчвали от този сайт например http://www.simonovi-bgshop.com дали им доставят нещата до дома или как, че не съм запозната.  Hug
 Сега аз отивам да си изпия кафенцето и после на разходка, че както е грейнало това слънцее, да се възползваме, че то това ще ни е  Hug
 Лек ден на всички

# 535
  • Karlovo
bebe6oci  не се шашкай за акото ,тук нали се коментираше че е нормално ако яде АМ детето .

# 536
привет момичета Simple Smile

Емир, благодаря за кафенцето и сладките изкушения Simple Smile Ти като ранобудна домакиня си се постарала да се погрижиш за нас Simple Smile

Аз днес си поспах до по- късно. След като снощи имахме дъъъъъъълъг разговор с бате, че и аз имам нужда от почивка и че дори детето да спи през ноща, като издава звуци аз не мога да спя. Та снощи бате ми каза, че тази сутрин той ще стане и ще нахрани детето. Та става 6:30 и малката почва да се разбужда за ядене и аз побутвам бате и му казвам :
- Айде време е
А той:
- Ох слънце, много ми се спи, айде аз ще я храня целия ден, ама ти стани сега  smile3511
Естествено на мен ми падна пердето, скокнах от леглото и му се развиках, че и аз имам нужда поне една събота да ме отмени със сутрешното хранене, защото това недоспиване просто ме изтощава. При което бате ми казва отегчено:
- Е, добре, аз ще я нахраня, ама ти иди й направи млякото( при положение, че той знае как и й е правил) и й смени памперса  smile3515
Е, това направо ме довърши. Но след като му казах някои неща, нашия веднага се изниза и сънен почна да ме отменя.
След като нахрани детето, я сложи директно в леглото и тя милата ококолена и църка... Та ставах да я приспивам... Но явно и възлюбения не можа да спи, та рано рано се излюпи от леглото, та даже и кафе направи. Много му бях ядосана.. от вчера ме е подковал с нервите, та ми се омилква откакто съм станала.
ТОй обаче ми заяви, че ще се регистрира във форума и ще дойде да се оплаче от мен Simple Smile Аз се чудя какво ли има да се оплаква  smile3506

Дундито,
то форумите са голяма краста Simple Smile Да не се наложи да купувате още един компютър, че как ще се редувате незнам Simple Smile

Вили, искрено ти пожелавам всичко с Дими да се уреди по най- добрия начин.  Praynig
А що се отнася до съвестта на твоите гинеколози- надали се е разбудила. Просто докато някой лекар не се осъди, ще продължават да си правят експерименти с хората...
И въпреки всичко, аз много ти се възхищавам. За мен, просто си майка героиня.  Hug

# 537
Момичета да ви забия един въпрос, някоя от вас да е срещала или позлвала спрей за коса за премахване на неприятни миризми?
Вчера се изкъпах, но надвесена над печката косата ми, нормално е, попи веднага миризмата на вечерята, ами не мога да си мия всяка вечер косата, а ми се струва, че някъде съм мяркала подобно нещо........
Може ли пък изобщо някой да не е измислил подобно нещо от два часа се ровя в нета, но не срещам такова нещо, може и аз да не въвеждам празилно ключовите думи.

# 538
Надина,приятелко,верно наистина има такъв спрей,казва се "Вечеряме на ресторант" smile3532 smile3532 smile3532

# 539
Еееех Находката и аз така му викам на моя милост съпруга, хем и разходите за помади и вода и ток ще спести.
Дадоха ми и други ключови думи, "само мъжо да готви".

Общи условия

Активация на акаунт