СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Nadina аз съм ползвала на Клоран ...ама не е точно за премахмане на миризма...http://www.framar.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%88 … -pid30061950.html
или
http://www.framar.bg/%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%88 … -pid30061966.html
аз тоя дето съм ползвала така и не го намерих...но като цяло е на принципа на горните - сух шампоан...

# 541
  • Испания и Стара Загора
Днес нещо не сме много активни Wink
Андреа преди малко за сефте изяде 120мл мляко и сега спи.Ако й бях направила още 30мл и тях щеше да изяде,но ме хвана страх да не повърне.Все пак до сега ядеше по 60-70мл Peace
Gorska_Kitka не се ядосвай на мъжа си.Моя никога до сега не е хранил Алекс или Андреа.Но и аз не настоявам.Мога и сама да се справя,колкото и да ми е трудно. Peace
Вили стискам палци всичко при вас да се оправи.И чакаме да видим снимките Wink

# 542
Да кажа и аз форума е знание, Емир    bouquet много благодаря, ще ми свършат работа, че и цената си е супер.

# 543
  • sofia
Добра вечер и от мен!Аз нещо изкуквам...знам си,но трябва да попитам.Малкия Петко от седмица вече заспива към 7 и става пак в толкова сутринта!Което е супер,обаче се чудя добре ли се храни...Яде вече само по 5 пъти същото количество...120 мл.Пък на консултация няма май да се ходи...А и за каквото и да питам Педи все казва,че е нормално...Уф!Лека и да се наспинкате!

# 544
Здравейте момичета Hug, ние днес цял ден бяхме навън времето беше просто страхотно дано да има още такива хубави дни че моята принцеска като е в къщи не иска да спи но в момента в който я сложа в количката докато преброя до 3 и е заспала зимен сън както вика мъжо ще вкарваме количката в къщи че да има мир. smile3503

# 545
  • Karlovo
Ние вече не щем да спим в количката  Sad .Трябва да го возя по калдъръма половин час за да заспи и после а съм спряла , и се е ококорил .Днес бяхме 2 часа навън и той все се оглеждаше ,заспа точно за 10 мин.
kri6kami6ka и аз искам да се спя толкова поне за една нощ. Щом детето е спокойно и пълни памперсите значи нищо му няма .

# 546
  • София
Да почерпя, че мъжът ми има днес рожден ден.
Заповядайте!

# 547
pocachontas, честит ти рожденник, да ти е жив и здрав!
sonic, за коя диета питаш? Защото аз съм на диета за АБКМ, т.е. бебо има алергия неясно към какво и затова не ям никакви млечни, яйца, телешко, риба, ядки, мед, цитруси, домати и още някои. Т.е. повечето неща не мога да ям и е ужасно трудно. И няма изгледи скоро да свърши и незнам каква Коледа без шоколад, портокали, сладки  ooooh!. След като през цялата бременност нямах апетит и едвам се хранех апетитът се върна с пълна сила...  ooooh!
Да питам какво стана с подаръците, ще има ли някакво разпределение?

# 548
Пак здравейте....
Днес нали е готино времето сме изписали само 2 странички- нормано грабете с пълни шепи слънцето че е малко. И ние не пропуснахме. Бяхме на разходка цял следобет по центъра. Мъжо много ме отменяше днес... пу-пу... smile3501 Друса, приспива, сменя пампи, даже и прояви желание да я храни, ама за това не  мога да му се доверя защото Алекс мног се дави , а той много се шашка и незнае какво да я прави ... Joy.... ама пък трябва да се научи де. След разходката бяхме на едно гости в Младост на кумовете. И понеже тати много слушаше днес го "пуснах" да гледа едно кино в Младост. Ние с кумата и нейното хлапе се гледахме , а Алекс явно си мислше че разходката продължава и спа като пън дори и у тях Wink
А мъжо и кума отилишли на кино да гледат "2012-та "и както си гледали замирисало на пушек и лентата на филма се скъсала  hahaha hahaha hahaha 20 мин. нямало кой да спре лентата и тя се подпалила... Mr. Green Беше умрял от яд - точно на най- интересното спрял и не могли да го догледат #Cussing out Ама поне са им върнали парите де...
Зеленото ако bebe6oci при нас е ежедневие от 3 седмици ве. Като започнах да давам Био Гая малко се нормализира почна да става жълто- зелено, но сег пак си е така. А бебчо плаче ли докато ака, щото Алекс дори плаче понякога откакто й е така зелено. Педито каза да не се притеснявам че било от АМ - да не ги сменям , защотото се засилвали коликите от честата смяна на млякото. Говрих и с още няколко момичета които са на АМ и те казаха че са със зелено ако. Имам една дружка с близнаци и тя пък ми каза че никога не са имали различно от зелено, понеже не ги е кърмила и са си били така до една 5-6 месеца, докато не е започнала захранването. Така че , аз вече спрях да се тормозя и толкова- важното е че поне ака всеки ден.
Толкова от нас- Алекс вече спи като никога толкова рано и зато отивам и аз да полага главата.  Hug

# 549
Здравейте и от мен,днес наистина беше чудно времето, та по случая излязохме тримата мускетари като семейство.Направихме си една чудна разходка и моето мило ми направи подарък златни обеци newsm03.Много им се кефя,отдавна не бях получавала нещо по-така,понеже той предпочита да ми даде пари да си купя нещо,а на мен все не ми остава време и се стопяват за ежедневни разходи.
Хора има ли някой като мен,да му се ходи вече на работа,на мен хем ми се работи,хем не мога да си представя да съм разделена по цял ден от моето котенце.Вие до кога смятате да си гледате децата?1 или 2 години?На мен ми се иска повече ама с тия 240лв. ли са там колко са,как ще стане незнам,май след първата година ще се връщам на работа.От друга страна пък милото има още 3 изпита и става офицер и ще взима доста повече от вмомента(той е пожарникар).
Иначе ние сме добре,малката е много кротка,не плаче,папка добре,спинка си по цяла нощ и през деня по няколко часа,абе след тая кошмарна бременност  месеца Laughing,просто случих на дете,пу пу!
Много тъп ми стана поста сори Tired,та по случая,нещо по-така:

# 550
dundito2,какъв е филма,нещо за края на света ли?

# 551
  • София
gingerina, не е точно за АБКМ диетата, защото педито каза, че мога да ям сирене. Но пък ми забрани мляко и домати newsm78 Като я питах какво трябва да ям каза картофи, ориз, месо, ябълки в неограничени количества. Предполагам, че сладките неща също отпадат като вариант, което е много кофти, защото си умирам за шоколад Sad Но аз започнах да прекалявам напоследък в интерес на истината... Ядях много сладко, газирани напитки, люто, та може и от това да е станал проблемът ooooh! А ти какво ядеш, дай идея, че нещо ми е трудно да измисля друго освен пиле с картофи и пиле с ориз?
бебешоци, и на Никола му е зелено акото доста често напоследък и като ака много плаче и се напъва, че чак и до писъци стига Rolling Eyes Ама той е на кърма изцяло, та не знам защо така се получава.

# 552
Добро утро,
Айде от ранобудната за сънливите едно кафе

По повод на снощната ви тема за напъването и Боянски е така нон стоп се напъва и плаче докато не си свърши работата, капки вече не давам и той е само на кърма. В къщи му викаме максималиста все ака и все недоизакан ходи. Joy

# 553
  • София
В къщи му викаме максималиста все ака и все недоизакан ходи. Joy
  hahaha hahaha hahaha
Добро утро и от мен. Тази нощ дребосъка ме остави да спя 7 часа и съм много щастлива newsm44

# 554
Привет!
Май четох,че сте доволни от Baby-Vac  помпичката, че си я поръчах сега.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт