СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 617
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Добро утро мацки!
Мерси за кафето Nadina  Simple Smile
Честит рожден ден на мъжа на pocahontas80 ..да ти е жив и здрав и много да те слуша...ама то, щом е скорпи няма как да не те слуша Wink
Днеска тъкмо се приготвих да се насладя на кафето и хопп Кати се събуди в 7,30...гушкане, лиготене...и така...още си допивам кафето...айде да изпържа и филийкиии, да я нахраня и то стана 9 часа...
Ангел също много се напъва...ама не реве като го прави...а и не мисля, че го боли...но винаги ака мноооогооо шумнооо...също и пърди така...
s0nic и моето ядене на леко пикантно вчера се отрази на Ангел...и мисля да не си правя повече експерименти...с Кати си позволих да ям люто, боб и т.н. чак като стана на 10 месеца и то пак се ограничавах...сега почнах по смело да го раздавам...ама спирам..щото вчера си се гърчеше човека и не беше спокоен, не спа през целия ден/както обикновено/ и определено си го болеше, ама аз съм си виновна.....а предишните дни като че му бяха отминали коликите...
Atrakcia аз съм много доволна...ползвам я при Кати...а дори тя сама си пъхаше накрайника...когато се хремосваше...доста отзад тегли сополите...абе който я е измислил, жив и здрав да е...
Честити месечинки на днешните ни бебоци!

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 09:18 от EmiR

# 556
Добру утро и от нас. Ние не сапхме много добре - имахме неблагоразумието да сложим Алекс да спи още в 9 часа вечерта и понеже не може да има по- голяма пауза от 6 часа се събуди още в 3и 30 през ноща. Бях забравила какво е да ставам по сред нощ да бъркам мляко smile3518 Яде и заспа и в 8 часа на нова сметка. Ето затова ми е по- добре да заспива към 23 24 часа за да спи цяла нощ. И без това аз не лягам по- рано от 12 часа.
Гаци мама филма е точно за края на света. Нещо от сорта на предсказанията на маите, че тогава свършва света.
Днес няма разходка май- времето е много смачкано. Ще си кукамв в къщи  Sad

# 557
  • sofia
Добрютро!Добре,че се оплаках от спането но Попо!Снощи става 2 пъти! hahahaСега съм по-спокойна/и по-недоспала/! LaughingМацката с близнаците:тъй като бях потресена от факта,че си закотвена в къщи,попитах позната с близнаци как се е справила с количката,та тя каза,че я оставяла м-ду първия и втория етаж.Малко рисковано,но това бил единствения начин!Хайде си ю лейтър алигейтърс! Peace

# 558
sonic,  не разбрах защо са те сложили на диета, обриви ли има бебчо ? И от алергии ли се опасява лекарката?
Ами моята диета все пак включва разни зеленчуци, но най-много наблягам на ябълки, моркови, чушки. Примерно свинско с лук и чушки, пилешко с моркови и тиквички, свинско с праз и маслини, гювеч. За сладко си правя един сладкиш, който включва някакъв конфитюр, захар, брашно, олио и никак не е лош, освен че е калоричен Simple Smile.

# 559
  • София; Дружбето
Дубрутру. Да се разпиша, че ще ме забравите съвсем Mr. Green Свеки накрая замина и ще имам повече време за компа.
Габи също има проблема, който описвате. Постоянно се пъне и все го боли корема, че не може да се изака. По два дни не ака и само се гърчи. С Миша не съм имала такива проблеми и нямам идея какво да му давам. Вчера му правих масаж на коремчето около 20 мин и се изака, ама ми се изтърка ръката Crazy

# 560
 Добро утро  Hug
 честити месечинки на бебоците  newsm67
 Надина, мерси за кафенцето и за тези вкусотийки покрай него  smile3534
 За акането малко се поуспокоих, но утре все пак ще питам педи. Сигурно е от АМ-то...Ние не плачем докато акаме, само свива юмручета и цялата се изчервява. А това за мен означава да се подготвя да мием дупето, че ме вдига във въздуха от рев като си свърши работата, чак посинява милата.
 Кажете моля за тези български сайтове ако си поръчам оттук до нас ли ще доставят поръчката да знам. Става въпрос за тамошното 'нас'  Laughing  Благодаря  Hug
 При вас как е временцето днес? Тук в Злаааатна Прага е мнооого слънчево днес, ще си откараме навън  newsm44
 Хубав ден от нас и послушни бебчета  Hug

# 561
 Днес Находката е на изпит, стискаме ти палци душа  smile3534 newsm08

# 562
  • sofia
Находчице newsm10успех слънчо!!!

# 563
sonic, Тонито 25 е на таква някаква диета, питай нея, тя по доста лекари походи, та ще ти каже със сигурност  Peace
Лидке, успех  Peace

# 564
Добро утро и от мен. Вчера времето беше страхотна и моята бебка цял ден са я разхождали. Изпита го взех и съм мн доволна. Ако ви кажа какво ми се случи на варненската матистрала  ooooh! направо откачих. Някакъв малоумник с камион от тия големите с ремарке караше като луд с над 140км/ч и щеше да ни отнесе няколко пъти  hit Изпреварваме ние а тоя гъз се лепнал зад нас и дава зор.....звъннахме на 112 да дадем сигнал за него защото за тях максимално разрешената скорост е 80км/ч. Ако нещо се случи тоя глупак ще помете всички при това и от двете ленти. При което патката от 112 не се трогна много от разказа ни защото сме на магистрала"все пак"   argue  както тя каза, но обеща да пратят патрулка на края на магистралата да го проверят. Казахме номер на камиона и на ремаркето,цвят абе всичко при което естествено на края на магистралата освин стопаджии нямаше никой друг. Минахме покрай 3спрели патрулки и два поста на кат и никой не си направи труда да се помръдне. Имаха "основателна"причина- едните  cook а другите  1countingsheep Карахме заедно до Търговище и там се разделихме. На второкласен път с 2ленти караше със 120 и изпреварваше в завоите  ooooh!
После колко хора загивали по пътищата........ При това според мен не беше нормален....беше се сабул бос с крака на таблото,пляскаше си с ръце и се хилеше сам  beer  Shocked

# 565
аз да се похваля..
имахме грандиозен проблем с акането.. не ще и не ще.. по 5 дни..
също така млякото ми направи лоша шега и никакво го нямаше та опряхме до АМ

вчера пих една бира.. и хоп ето го млякото .. а дара сутринта си се беше изакала мнооого обилно.. а каакво ли не бяхме пробвали Simple Smile))
та ако имате желание може да пробвате..

# 566
Здравейте и от мен.
Ние също имаме проблем с акото, обадих си на педи и тя ми каза да давам сироп Лактулоза, дадох 5 мл в петък в резултат на което имахме доста обилно ако но вчера пак нямаше въпреки че пак и дадох. Днес отново се напъва и пак дадох сироп но досега резултат няма в сряда сме на консултация ще питам пак педи че вече се притеснявам.

# 567
 Сега съм изпаднала в една чуденка... Тук има baby-vac и baby-vac 2  
 Вие коя използвате и какво означава ергономичен, така пише на двойката   newsm78 newsm78

# 568
абе момичета.. вие кога почнахте да бебеправите.. май началото на декември трябва да пуснем темичка за септеврииии 2010 Simple Smile

# 569
  • София
aguto вие почвате второто ли бре Sunglasses че искаш септември 2010
bebe6oci тук предлагат само първата/или поне аз не съм попадала на втората/....може би нещо накрайника е по различен newsm78 ергономичен=по-удобен за работа... newsm78 друго немога да измисля...предполагам, че и цената е различна...
Кати имаше този проблем с неакането...педи каза - ленива перисталтика...поради тази причина искаше и по-рано да я захраня...за да почне да си ака нормално...Не съм давала сиропи и лекарства...1 месец се борехме само с масажи...после нещо не помагаха..понякога слагах сапунче...но продължавах с масажите...така да се каже 3 месеца се изаквахме по този начин..Като я захраних на 5,5 проблема отшумя...Но тя беше само на кърма, незнам при бебоците, които се хранят с АМ дали е нормално да не акат...защото принципно АМ са си обогатени с какво ли не..

Общи условия

Активация на акаунт