СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
aguto   ти си голям етусияст БРАВООО smile3501
Аз трябва да почакам поне 2 години чисто физически, а от психологическа гледана точка поне 5 години. Всъщност в тоя ред на мисли , мамите които са раждали секцио, второ бебе кога си направихте и кога може най рано че тати Коки точи ножа още от сега smile3508

# 571
aaa не ме разбирайте погрешно.. хич не сме тръгнали да правим 2ро Wink)) просто се замислих че скоро ще почнат да се правят септевриичетата за следващата година :РР

# 572
  • Варна
aguto   ти си голям етусияст БРАВООО smile3501
Аз трябва да почакам поне 2 години чисто физически, а от психологическа гледана точка поне 5 години. Всъщност в тоя ред на мисли , мамите които са раждали секцио, второ бебе кога си направихте и кога може най рано че тати Коки точи ножа още от сега smile3508

Аз лично изчаках 7 години, и то от психологическа гледна точка Mr. Green Дълго помнех безсънните нощи с баткото, всички болести и притеснения покрай бебето, възстановяването след секциото... Naughty за да се навия да мина през това отново Wink
Но казват  smile3521, че след 1 година, вече може да се пробва, а оптималния срок е след 2 години, за пълно възстановяване на коремна стена и матка...
На мераклиите за второ(трето ) - успех! : newsm10

# 573
  • Karlovo
Здравейте гаджета  Grinning , вижте на какво попаднах  -    newsm62 .

# 574
dreems   Joy   Peace

# 575
  • София
gingerina, педито каза да мина на такава диета за известно време, защото малкия много се напъва като ака, та чак на писъци го избива. Иначе си ака редовно, но явно много го боли. Тя ми обясни, че се получавал някакъв спазъм и затова плаче.
Атракция, мерси, ще питам Тони на лични bouquet
От сутринта до сега такова чистене му хвърлих, че направо се разглобих. Ама съм доволна де, къщата светна Sunglasses Сега чакам мъжа ми да се прибере от лов и да наръси боклук навсякъде и ще се разправяме box Днес май няма да се доредим за разходка, голям сбръч е навън Tired

# 576
  • Пазарджик
Здравейте и от нас!
Не пишем често , но пък четем всичко! Grinning

При нас нищо ново, освен това че се преборихме с разранените зърна и вече се кърмим успешно /пу-пу/. Бебчо  е послушен, но го тормозят колики и понякога до 1-2ч. през нощта се приспиваме, но пък после си спи добре. За кърмата и аз мисля , че не яде повече от 100гр. въпреки, че от шише изяжда 130гр. С акането и ние имаме проблем, на 2-3 дни, но от два дни е редовен и дано така да си продължава. Утре сме на консултация и много се чудя дали сега е момента за ваксина, все пак с тази грипна епидемия може би е по-добре да изчакаме.

За секциото знам, че трябва да се изчака 2 год. и пак второ секцио или 5год. и може нормално раждане, но все пак зависи от доктора.

Да не забравя да ви почерпя днес Мони става на два месеца - това за най-малките Misc Baby Bottle, за средните  party023 и за най-големите beer3!

Лек и спокоен ден на всички жалко само, че днес времето не става за разходки! Hug

# 577
  • София
Е немога да не се похваля с мойте гарджета
http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/4105770624/ това ще ни е коледната картичка за бабите Simple Smile
Благодаря на Калина Hug

# 578
Вили, изключително красиви деца имаш, а снимката е уникална  Hug

# 579
Вили, много хубаво снимка! Страхотни са ти бонбончетата newsm10

# 580
  • Бургас
Здравейте мацки

При нас заваля дъжд  Sad
Искам да попитам какви термометри ползвате?
Аз днес се утрепах да търся такъв дето мери температурата в ухото и никъде в бургас не можах да намеря.Предложиха ми някакъв дето мерел на слепоочието ама не знам дали е удачен.
Та ако може да споделлите
Ами това е от мен за сега
лека и спокойна вечер

# 581
  • София
luchkata  нашия го купихме от Техномаркет.

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 17:10 от villi

# 582
  • Karlovo
villi снимката е много красива ,ама то с такива красиви деца  newsm10 .
И ние нямаме термометър още ,меря с живачен за сега ако се наложи .

# 583
  • София
Благодаря ! Hug

# 584
Вили снимката е уникална Heart Eyes.Децата са страхотни.Да са ви живи и здрави Peace

Термометър-ползвам електронен ОМРОН.Много съм доволна.Каката като малка счупи живачния и оттогава само със електронен.

Искам да попитам по колко пъти акат вашите бебоци,че ние нещо пропускаме един ден.На втория-веднъж или най-много два пъти.Сега давам Дуфалак.Дадох сутринта и още чакам резултата Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт