СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Отдавна не съм се разписвала честито на всички които са имали повод.
Вили много хубава снимка бабите страхотен подарък ще получат. Аз миналата коледа подарявах фотоалбумчета и рамки на бабите.
Дунди Ади е роден септември 2007, а Дани 2009 , та там някъде около година и половина 2 казват че трябва да се поизчака за да зарасне хубаво операцията.
Моя белег първия беше кошмарен един такъв релефен и с квото и да го мазах не се оправи, този път е тъничък и съм много хепи. Обаче бебо май не са му вързали пъпчето като хората, та ся последния път като бяхме на консултация му сложиха няква диагноза '' херния '' и ся с една лепенка го лепим уж да укрепне коремната стена и да се прибере като хората. Уж се беше оправил и свалих лепенката ама той един ден като си поседя така и от напъните от коликите и плача и айде пак изкочи, та така ся тва оправяме.
Корички по главата нямаме, обаче на баткото му бяха толкова упорити, даже и сега още има тук там.
За пълненето на памперса от както минахме предимно на АМ по веднъж два пъти на ден. Иначе пишка редовно и по доста.
Общо взето това при нас. Сега в понеделника ще звъня на педиатърката да видим кога ще сложим ваксината, че позакъсняхме и да се теглим и мерим. По моя кантар е около 5 килца, но ми се струва че повечко ще излезе там ( аз като го нося бая понатежава ).
Ами това е общо взето при нас. Лека вечер и прегръдки за бебчовците  Hug...

# 586
та като се заприказвахме за добрите стари временая вижте кака ви Дани кво гадже беше
http://septemvri2009.snimka.bg/other/aleksandra-na-mama-dundito.422628.15956534

# 587
  • София
Момичета, Ана Мария яде много малко пак, от петък насам яде през 5-6 часа (без значение ден/нощ) и яде малко като количество. През нощта яде два пъти, около 90 мл на ядене, но през деня яде по 30-40 мл на ядено. На 24 часа и се събира около 350-400 мл максимум, а това е значително по-малко от преди. А днес от 12 на обяд до сега е яла 30 мл с 300 зор и като смених памперса беше почти сух. И спи повече от преди...Много ме притеснява  Confused Някой друг да има такъв проблем?

# 588
Здравейте,момичета!Да попитам мамите от София къде водихте бебоците на ортопед  newsm78

# 589
 Здравейте, голяма разходка направихме, ама то време за чудо и приказ...  Grinning
 Дундито, като ще го караме на спомени... http://septemvri2009.snimka.bg/baby/bebe6oci.434321.15957143  http://septemvri2009.snimka.bg/baby/bebe6oci.434321.15957149   http://septemvri2009.snimka.bg/baby/bebe6oci.434321.15957153

newsm08 rotfImbo  А иначе щях да те питам и ти ли жиесеми си продавала и си прилъгвала хората колко е изгоден тоя и оня тарифен план  Joy Joy hahaha
Вили, имаш страхотни деца, да са ви живи и здрави  Hug

Аз сега отивам да си довърша манджата, че да не дойде тя при мен след малко  Hug hahaha

# 590
  • Бургас
villi, снимката е просто  СТРАХУОТНА! (както казва Памбос)  Grinning
Децата ти са приказно красиви, да са ви живи и здрави!  Heart Eyes Hug

Току що изкъпахме Бобсъна и сега цока млекце!
luchkata , купих още за Красимира преди 3 години такъв термометър за ухо: http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09032969
Много полезна покупка!  Peace

http://www.tefal.bg/tefal/Consumer_service/Where_to_buy/Retailer … INT=NoModifyGuest

Lipstick*, Бобо и той през ден започна да ми ака, ама е спокоен и аз нямам притеснения.  Peace

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 18:46 от LaDiDa

# 591
  • Karlovo
pocahontas80 може да е някакъв период ,но ако те притеснява много звънни утре на педиатър . И ние спим днес много ,само където не мога да засека колко яде .

# 592
Дааа bebe6oci бях и все още съм от конкуренцията hahaha hahaha hahaha
Ужас намразих си телефона и разговрите по него от тези истории с телефоните #2gunfire smile3534

# 593
момичета нормално ли е малката да има температура 37
притеснявам се знам ли не знам за бебе нормално ли е?

# 594
  • Испания и Стара Загора
pocahontas80 от вчера и Андреа яде по 30-40мл.Сега се сетих и смених бибероните да са с по-голяма дупка.Току що изяде 130мл.Сигурно другите са пускали по малко и тя по-бързо се е уморявала.Ако искаш пробвай и ти така Peace
petenceto_20 нормално е Peace

# 595
  Моя човек пак дреме на ръцете ми  ooooh!  Окапаха ми, особено лявата вече ме боли постоянно.
  Преди малко се събуди и докато му направя млякото заспа отново на леглото. Днес никакъв режим не мога да догодя. Излизахме навън колкото да се изгласувам. Обаче го дават другата седмица готино време и ще има много разходки  newsm44
   Акото ни е ту зелено ту жълто и на 2-3 дни ходи.
  Днес имахме гости всички над 60г. и като им казах , че не давам вода на детето щяха да им паднат ченетата  smile3532
  Иначе получи готини подаръци. И още нещо щях да пиша, ама ме прекъснаха 100 пъти - поста го пиша от 1час най-малко  ooooh!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора.

Ми да...  

Температура 37 мисля, че е съвсем нормална за бебе.

На ортопед бяхме в Горна баня.

# 596
  • София
Анита, благодаря ти, сега извадих един биберон с по-голяма дупка и ще го пробвам на следващото хранене. Сега и дадох малко чай, че ме беше страх да не се обезводнява  Praynig

# 597
  • Karlovo
Момичета може ли да се ядат гъби докато се кърми   newsm78  ?

# 598
айдеееееееееее,кака умницата е тука bowuu bowuu bowuu

имам 5 и съм много горда,защото си реших задачите Party Party Party

бебешоци,приятелко,мерси мила че си се сетила за мене Hug Heart Eyes Hugмного се трогнах hug hug hug
мерси на всички мами,че сте ми стискали палци,ей за това ви обичкам момичета,защото се подкрепяме  bouquet  bouquet  bouquet

petenceto_20 ,нормална е мила температурата Peace

Покахонтас,мила,ами аз също мисля че е от дупката на биберона newsm78защото се уморява да суче от малка дупка и заспива Winkпробвай с 2-ка биберон,ако пак така не яде и спи-звънни на доктора Peaceно недей се шашка,просто мн неща на тебе може да ти се видят страшни или странни ,а всъщност са напълно нормални мила Party Partyзатова сме тука-да се взаимоуспокояваме Hug Hug Hug

за второ дте със секцио-до колкото знам 2 години трябва да минат или година и половина Peace Peace

и стига сте се оправдавали с това секцио smile3513стига сте си стискали кълките,ами след година-две да ви гледаме в други отчетни newsm10
по-голямо богатсвство от децата няма  smile3521 smile3521

пък и нали знате моята максима"като родя две деца-отчела съм се на държавата,и  започвам да го правя само за кеф"

послушайте ма,доволни ша останете smile3532 smile3534 smile3534

# 599
Находке  душа заслужи си почерпката ето заповядай:

Цял ден ме заболяха ръцете ,ама не да нося Алекс ,ами да ти стискам палци. Ай сега пии една бира за 5-цата и другия път 6-ца  cheers

Общи условия

Активация на акаунт