СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Вили , невероятна снимка. Много са ти хубави децата  Heart Eyes

# 601
  • Бургас
Ладида ходихме ние в Техномаркета обаче нямат там.
Все пак благодаря.  bouquet
Ако не открия в Бургас от  Варна ще си взема

# 602
  • София
Благодаря отново, трогнахте ме и аз си ги харесвам гарджетата, да са ми живи и здрави и малко повечко да слушкат големите, то малкия не може да се изяви покрай каките Laughing Hug

Находке честито за изпита  bouquet

# 603
аууууууууууу,Дани,ма аз тоя мога да го ползвам като телевизия Планета бе- с него да заспивам и с него да се будя smile3532 smile3532smile3508

мале,кат те гледам кво гадженце си на снимката #Crazy #Crazy/не че сега не си,но сега си вече жена Heart Eyes/-тоя тата Коки не е бил прост горкия Mr. Greenправилно се е ориентирал,правилно smile3521крехко,свежо агнешко smile3508

Вили,пу да не са им уроки на дечицата ти-големи са красавци Hug HugДими само незнам как го накарахте така да гледа,като гголям човек,пу да не са му уроки Heart Eyes Heart Eyesи да ти кажа-изглеждаш прекасно на снимките от изписването,за жена раждала три деца си направо манекенка newsm51 newsm51 newsm51нека да са ви живи и здрави децата ,да ви носят много гордост и да пълнят къщата ви с весел детски смях Peace Peace Peaceтова момиенце вдясно ти е одрало кожата Peace Peace Peace

та като стана дума за многодетни майки-ето я и моята,нека да ми е жива и здрава Heart Eyes и тя е мама на три дечица-ама все сме момиченца Hugи малко снимки от на Ицко кръщенето:peace:/и да знаете-на снимките не съм преяла Naughtyпросто съм бременнна в 9 месец/ smile3532 smile3532 smile3532- http://nahodkata.snimka.bg/family/kr-shtene-icko.439108

Последна редакция: нд, 15 ное 2009, 22:49 от nahodkata

# 604
  • София
Добро утро поспаланки! Grinning
Ето и кафенцето...и специално за Анита 29 плодове...

Другата картинка да се гледа само от мамите, които не постят..но пък следващата е за тях пак...
Днес пък моята мама има рожден ден...та почерпете се за нейно здраве..

и

Находка...майка ти изглежда страхотно, както и ти бременна в 9я месец..май ще трябва да се замислиш за трето дете...не минавай с номера, че си се отчела на държавата.. Wink
Честити месечинки на днешните бебоци..и лека седмица!

# 605
  • Испания и Стара Загора
EmiR много благодаря за закуската. HugТъкмо си пия кафето и се чудя какво да ям.Друг път като стана  и забия 1-2 кроасана,а сега.... newsm78Май ще е портокалче. Wink
pocahontas80 какво стана с Ана Мария?Яде ли снощи?Андреа снощи в 21.30ч изяде само 40мл и спа като къпана.Аз я събудих да яде в 3.30ч Rolling Eyes
nahodkata това си в 9м?Че аз без да съм бременна имам такъв корем Embarassed

# 606
 днес мойте мишки стават на 2 месеца

# 607
  • София
Добро утро и от мен.Честито на всички бебчета ,които днес празнуват месечинка  Grinning.Искам да ви попитам вашите бебоци дали се опитват да държат вече нещо в ръчичките си,защото моята госпожица до онзи ден беше с ръкавички и се чудя дали това не ни забави тези реакции.Онзи ден и изрязах ноктите за първи път и да ви кажа се изпотих поне 3 пъти.Сега и слагам разни дрънкалки в ръчичките и започвам да я уча ама тя не може.Дали не сгреших с тези ръкавици Thinking

# 608
Добро утро, мерси за кафенцето Емир   bouquet

Определено имам нужда, че тази нощ ми се стори дългааа, баткото някакви номера бебешки ни прави и по нощите се занимавах с него, отделно храненето на Боби и нещо много бързо ми дойде развиделяването сутринта.

Аз пък да ви кажа де се забих вчера в един сайт на някакъв пластичен хирург, че си бях решила отпреди да си поправям горните прелести, викам си след две деца едно повдигане няма да ми се отрази зле. Обаче    като видях цените и....... ooooh!, аз все си мислех че е около 5000 лева това удоволствие и се каня как да убеждавам мъжо да се прежали след някоя друга годинка. Нооо цената била 3500-3800 евро и като прочетох как точно става, че аз още едно ще родя, а да не говорим на колко места ще отидем за тези пари.. Whistling Не съм си мислила, че е без болка и че е с магическа пръчица всичко, но чак такива неща. Направо момичетата, които се тунинговат шапка им свалям, то голям герозиъм, голямо нещо.

Милица да са ти живи и здрави малките слънца   bouquet

Емир да е жива и здрава майка ти   bouquet

А Находката все такива снимки пуска да ни ядосва колко готино гадже е smile3534 newsm08
Дундито и Бебешоци, ама много сте готини, големи гаджета  Laughing

Огас все още нищо не може да държи освен пръстта ми и евентуално да се хване за някой кучур коса.

# 609
  • Karlovo
 morning добро утро
Честито на всички които имат повод днес ,а на малките месечинки да растат здрави и весели  Hug .
EmiR още дълги години да празнувате този празник с майка ти .
ogas и Христо не държи нищо съзнателно с ръцете .Когато ми е пусната косата ме скубе ,но той така пази равновесие .Хваща ми и пръста ,но когато аз си гу намуша в неговата ръчичка .Също така и аз слагам ръкавици  ми той ще се надере целия ако не е с тях през нощта .

# 610
  • Испания и Стара Загора
И аз слагам на Андреа дрънкалки в ръчичката.Държи ги 1-2 минути и ги хвърля после.Започна вече и биберона да си вади от устата и да го държи в ръката си.А от няколко дни се смее с глас.Даже я снимахме,много е сладка. Heart Eyes

# 611
ха да видим кой е работил в германооос. Дунди, скъпа в кой магазин си била?

# 612
Добро утро мацки.
Не смея да се оплача от мойто фемили. Вчера таткото ни за първи път от 2 януари беше почивка и си стоя в къщи. Отмени ме изцяло с децата, а аз се отвъртях по улиците. Вчера беше моят ден.....И още една изненада получих - татито ми подари нов телефон ето този http://www.azola.bg/product.php?p=22660&SESID=it0udjhdgvvv2fhapcskpivi03   явно съм много послушна  smile3521
Айде днес да е хубаво времето та да се разходим и бебчовците да съберат слънчице..

Честито на всички празнуващи днес

# 613
Добро утро, мацки! ЕмиР, благодаря за кафенцето и вкуснотийките, да е жива и здрава майка ти и да е най-добрата баба за прекрасните си внучета!   bouquet

Милица, честити месечинки на двамата ти мъже, да растат здрави и умни деца!

nahodkata честито за петицата мила, гордея се с теб! А ти и бременна и небременна изглеждаш перфектно!  Heart Eyes

villi снимката е уникална, а децата ти са прелестни!  Hug Да са ти живи и здрави и много да се гордееш с тях!

dreems, ами аз от нищо не се ограничавам, ям всичко. Скоро ядох пица с гъби и не ми е направило впечатление да му е станало нещо на малкия...

dundito 2, bebe6oci, много яки мацки сте били и все още сте.  Hug Иначе и аз преди да работя сегашната си работа като счети, работех в Офис1 и също продавах телефони.  Joy Само не мога да изровя снимка от тогава, че нямахме цифров фотоапарат и всичките ми снимки от онова време са на хартия.

За термометър - и преди бях писала, че купихме такъв с инфраред за чело на Микролайф. Много съм доволна от него, отчита за 5 секунди.

При нас нищо ново, все още се кърмим, като напоследък малкия постоянно си увеличава времето за ядене, вече суче по 30-40 мин.  ooooh! Прави 6 часова пауза нощем, в останалото време яде през 3 часа, така че мога да кажа, че имаме режим. Пъпчето нещо ме притеснява, че е много изпъкнало, сега се чудя дали не е пъпна херния, ама сме на консултация и ваксина чак след седмица.

И да питам нещо, което не е хич, ама хич по темата...  Embarassed През месец март си накъдрих косата на студено и станах много къдрава, като изобщо целта не беше такава. Сега вече 6 месеца след това изглеждам ужасно, израсналата ми коса е права, а надолу е къдрава, изглеждам нормално само когато си я изправя цялата, но сега с двете деца вкъщи нямам никакво  време. Някой има ли идея как мога да я изправя за постоянно, че вече не мога да се гледам в огледалото, а и мъж ми постоянно се шегува с това и на мен ми става много криво.  Confused

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.   Crazy

# 614
  • София
kiarra можеш по същия начин както си я накъдрила така и да я изправиш т.е. с къдрин.Ама не пробвай сама,а отиди на фризьор.Аз така съм правила същата грешка да се накъдря и след това така я оправих Wink

Общи условия

Активация на акаунт