СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
ogas, много ти благодаря мила, и аз бях чувала за такова изправяне и се бях обяждала на една фризьорка в софия да я питам, но тя ме разубеди, като ми каза, че резултата не бил добър и косата изглеждала "като памук"  Rolling Eyes Но след като ти така си я изправила твоята, ще споделиш ли какъв е бил резултата при теб, че явно няма друг начин. Жалко че в нашия малък град няма кой да ми направи това химично изправяне и пак ще трябва да търся фризьор в София, но незнам при кого да отида...

shammi честита придобивка, страхотно е телефончето, със здраве да си го ползваш.

Nadina и аз мечтаех за уголемяване на бюста, че моя е ню-ню, даже майка ми знаейки за моя комплекс, ми каза че след като родя две деца, ще изтегли заем и ще ми даде парите, за да легна под ножа. Но и аз като теб се разрових в сайтовете на пластичните хирургии и като прочетох за какво става въпрос, много сериозно взех да размислям. То шубето е голям страх.  hahaha Joy Явно ще трябва да се примиря с размерите на моя, дано поне да кърмя по-дълго, че само сега имам що-годе нормални гърди, поне се вижда че имам такива.  Mr. Green

# 616
  • sofia
Добрютро,мацки!И ние днес ставаме на 2 месеца!Да честитя и наСоник,че  нейния Никола ни е "набор".  bouquetХубав ден и много разходки! Heart Eyes

# 617
  • София
Ами какво да ти кажа след като я изправиш е ясно ,че ще се наложи да я подстрижеш малко ,защото иначе надолу ще седи ,като метла,но мисля ,че не е болка за умиране.По-добре да е права и леко подстригана отколкото .... Simple Smile

# 618
ogas  Hug Това определено не е проблем, ще я подстрижа малко и така. Само остава да намеря фризьор, който да го направи.  Thinking

# 619
  • София
мися че в София няма да имаш проблем с това.Аз хода в Ндежда на фризьор и съм много доволна.

# 620
Само запис, че досега ви четох, ама дундуркам малката и не мога да пиша кой знае колко качествено  Peace

# 621
Добру утро мацки!!! Hug
Мерси за кафенцето. Ние доста поспахме с Алекс , ама и няма как да не е така след като вчера не беше спала ама хич. Незнам вече какво да я правя тая моита щерка-един ден спи като пън на следващия кукуряк ама цял ден. Вчера за цял ден и се е събрал 1-2 най много да спи. Добре че тати Коко беше в къщи да друса Party. Вче към 8 час вечерта ми вика "ох заболя ме главата". Викам лесно ли мие на мен. Гория сигурно е нямал търпения да стане утре че да ходи на работа newsm48 smile3532 Ама нека да види на мен какво ми е всеки ден. Седим си вчера на терасата и си пием кафе и ми вика "мило...мило...как си мечтая ей там отсреща да живее майка ти....оставяме Алекс и отиваме да си пием кафето като бели хора един път ве седмицата, тази моита майка няма да ми предложи един път поне да гледа детенце пък ние малко да се отпуснем за 1час" да ви кажа честно бях довлна , колкото и коравосърдчно да звучи, защото се радвам че сам вижда реалността, а не се налага да му я навирам в очите. Последната й изцепка е , че забрани пушенето дори и на терасата  hahaha hahaha hahaha А ние и двамата пушим. Сега ходим на стълбите на входа и като някои просяци дремем на стълбите smile3512.. но така ще е -това беше единственото ни развлечение което правим в къщи и вече и то ние забранено smile3513 Малката вчера цял ден такова мрънкане му удари и реване , а ние с баща й само се редуваме кой да я дундурка. Наща си се беше опнала в хола и един път не дойде да отвори вратата , та камоли помощ да предложи... #Cussing out Пак се отплеснах в друга тема.
Бебешонделче бях в много магазини- консултаннт бях в София на Плиска , после зам . управител в Сити Център София и накрая управител в Изток и Пиротска. Незнам като си от Варна дали ти говорят нещо , ама поне по резултатите от таргет игрите  си ни срещала  100%.
Хаиде за сега толкова че се опитва да пробие лънце и ще се стягам да изляза малко по задачки. Hug

# 622
Привет момичета Simple Smile

Мерси на Емир за кафенцето и закуската Simple Smile

Вили
, дечицата са ти прекрасни, а снимката е страхотна. Тази фотографка е много даровита..

Дундито
, бебешоци, абе вие големи мацки сте бе.. Малейй.... Не сте ми обаче в нормата  hahaha

Находке, ццц страхотна бременна си била пу пу. Къде си го крила тоз корем? Simple Smile

Милица, честита втора месечинка на твоите съкровища. Да са ти живи и здрави и да ви носят много радост.

шами, честита придобивка. Много е хубаво телефончето. Да си го ползваш със здраве Simple Smile

Дундито, какви са тези забрани за пушене на терасата бе.. малейййййй.... doh
И ние с мъжо пушим и винаги сме го правили на терасата... По този повод да ви кажа какво ми разказа баща ми миналия ден като беше на гости. Каза ми, че някаква съседка ме видяла да пуша на терасата и спряла баща ми( надявайки се, че той не знае, че пуша, за да направи интрига де) и му промълвила възмутено:
- Ти знаеш ли, че дъщеря ти пуши,
а баща ми:
- Да, знам и какво? Тя е голяма и може да прави каквото си иска.
Онази ококорила очи и казала :
- Ама то не е хубаво, вредно е.
А баща ми:
- вредно, не вредно тя си преценява
Ужасни хора има...

Ние вчера бяхме на детски рожден ден по случай първата годинка на детенцето на едни приятели. Малейййййй... такава лудница беше, че ме заболя главата. Не съм свикнала да има толкова дечурлига на едно място. Ушите ми пищяха по едно време. Явно и на Невито и се отрази супер превъзбуждащо. Милата като видя толкова хора и чу толкова глъч и обърна устничката да плаче..
Изобщо вчера милата голям тормоз преживя... Като завършек, аз реших да й режа ноктенцата с нокторезачка и познайте- отрязах малко месце от палчето. Толкова гадно и виновно се почувствах. Милата така плачеше, а на мен ми се сви сърцето и заедно с нея плаках и аз...
Даже по едно време се главоблъсках да не вземе да ме намрази детето задето съм й причинила такава болка...  smile3518 doh

# 623
Добро утро! Hug
Аз също се притеснявах, че Валери не си използва още ръчичките да хваща и сякаш си управлява краката по-добре newsm78. Но щом не е само при нас явно им е рано.
Днес ми повърна за първи път обилно, ми то като яде денонощно най-много на два часа #Crazy. Май се умаря да дърпа, но за съжаление не мога да сложа цица с повече капки Joy
Чудя се дали да го изкарвам. Купих си агнешка кожа за количка, така че не ме притеснява студ http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.07.07.01/1434456 - да се похваля, но тук от нашия завод - http://svoboda.my.contact.bg/otherbul.html. Вчера го изкарах с нея и както си е облечен вкъщи - боди с дълъг ръкав и гащеризонче от плюшените. ЛБеше топъл като се прибрахме и спа през цялото време.
 Но дали влажното време не е по-лошо за разходки newsm78 Винаги се чудя?

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 11:14 от maya_4ekelova

# 624
Мая на лични може ли да поискам инфо за адреса на местния завод и цената на това чудо.

# 625
gorska kitka мотива за забраната е че вече е студено, тя пускала печка и не можело да й отваряме и затваряме нон стоп, че изтивала стаята. Joy #2gunfire

# 626
Maq и аз бих искала да споделиш с мен тази информация. Много ми хареса придобивката ти, не бях виждала точно такава  Hug

# 627
е,мацита  мерси за комплиментите Blush Blush Blushнаправо ме засрамихте Party Party Party

честити месечинки на бебоците на Милица и Соник-нека да са ви живи и здрави и да ви слушакт много Hug Hug

Емир,мерси мила за кафенцето Hugнека да ти е жива и здрава мамата Mr. Green,много да ти помага и още много дълги години да ни черпиш за рождения и ден Peaceето това е за нея  bouquet  bouquet  bouquet

ще ходя да протестирам пред министерството smile3516аман от ваште виртуални почерпки smile3512 smile3512 smile3532

бе аз бебешондел защо не съм я видяла къде е пуснала снимка newsm78

Дундито,ми то както е тръгнало ще ви забрани и в блока ,и в квартала да пушите ooooh! ooooh!да ви видя тогава къде ще отскачате за една цигара с тати Коки smile3532 smile3532

Шами,честита придобивка-много е хубав наистина Peaceявно мноооооого си слушала Party hahaha

аз също имах такъв  подарък-ама в началото на лятото,когато докторката установи,че ще е пак момче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи моя мъж ме изненада с ето това

Майче,ако не е тайна във вашия завод колко евра струваше тая красота за количката newsm78 Grinning

Киара,според мене такива химически процедури една след друга са неподходящи Peaceнедей мила си разваля красотатаSimple Smile

# 628
леле мая, влюбих се в това кожухче... дали ги продават и из страната. Не съм виждала такова... Страхотно е..

Дундито, не се бях замисляла, че изстива стаята с отварянето Simple Smile Ама ти й кажи, че все едно проветряваш бе Simple Smile Нали за бебето е хубаво да се проветрява Simple Smile

Ох, аз одеве забравих да кажа, че на малката й се появиха крусти... уж я мазахме със зехтин и четкахме, ама.... Сега ще видя какво ще правя.. Ако зехтина и четкането не даде резултат, ще търсим друг начин..

# 629
Ох момичета, моя приятелка предлага в продавалника следната количка.

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=842193

Ако имате някоя позната или познат, които търсят такава количка, моля да имате в предвид тази.

Общи условия

Активация на акаунт