СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 588
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
"роди ме мамо проста,аз сама ша изруся"

бе вие сте говорели за бебешоци,а не за бебешондел-малеееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

еццццццццццц,ейцццццц кво става бе Нелка,какви са тези фотоси #Crazy #Crazyе ба си парчето smile3521 smile3521вие  с Дундито май искате да ме побъркате кат ви гледам какви сте слабинки/аз така слаба не съм била Mr. Green/така ли newsm12 smile3533да не вземе кака ви Лидка да вади фотосите от миналия век hahaha hahaha hahaha,когато беше по-млада,да видите за какво си говорим-ма даже и няма да ме познаете- с платинено руса коса и сини очи-години луди млади,години newsm47 newsm47

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 13:47 от nahodkata

# 631
 Добрютрю  Laughing Hug
 честити месечинки на бебоците ни днес, да са живи и здрави  newsm32 passifier smile3541
 Ние се наспахме, дИтетУ се радва на играчките си, ръкомаха, майка и пие кафенце с КУРасан и шапка на тояга. Междудругото моя бате вика, че нашата принцеса имала дарба, регулировчик щяла да става, много си мяткала ръчичките  Joy rotfImbo #Shocked
 Мерси на всички  за комплимента, поласкана съм  Blush
 Находкеее, миличка, нидей тъй се обижда сама душа, какви са тия приказки, малки бебета има тука  Joy hahaha hahaha hahaha Пу да не са ти уроки наистина си прекрасница, да е жива и здрава майка ти че е родила такава щерка, мойта също  hahaha hahaha hahaha hahaha Mr. Green Преди да забременея бях 48 кила с мокри гащи, сега съм 57  Naughty и не отивам да свалям хич, но той мъжо каза че така по имало къде да хване иначе сме тракали като костенурки  smile3532 rotfImbo rotfImbo Joy
ЕmiR, мерси за кафенцето, да е жива и здрава майчицата ти. Наздраве  newsm67 newsm24
 Сега ставам, отивам да простра, че Пенка /пералнята/ hang спря и после да пусна Тайфун/прахосмукачката/   newsm79 hahaha hahaha, че снощи имахме гости и по земята все едно пиленца съм хранила  Heart Eyes
 П.С. Мая, това чудо е супер, искам и аз. Как мога да се сдобия с такова  Grinning

# 632
Здравейте,моя гугутан заспа и бързам да се включа,че понякога само се прави на заспала и докато я остави и дзаааг ококорва окото Joy
bebe6oci аз пък съм от конкуренцията Laughing-2be,сегашното vivakom Sick,добре че бях излезла вече в болничен като ни купиха Whistling
kiarkaтази химическа процедура както я наричате си е едно просто опъване с къдрин,едно чисто и просто мазане с обикновен къдрин с разликата,че не се къдри,а се изправя косъма.Реално къдрина прониква в косъма и размества кератиновите връзки,като те променят формата на косъма.Та мисълта ми е,че не е нужно да ходиш до София на фризьор,всяка що годе добра фризьорка,би трябвало да го може това.Косата ти обаче трябва да е много здрава и жизнена,както и не много чуплива като структура,тъй като ефекта ще бъде краткотраен. PeaceАко имате някакви въпроси свързани с маникюр,грим и прически-безплатна консултация от мен hahaha
ogasне е от ръкавиците мила,моята щерка е нон стоп с ръкавици,въпреки че съм и рязала ноктите,пак дерат,но си хваща бибата и си я маха от устата и си я държи,просто ти и давай някакви неща в ръчичките,всичко ще се оправи Peace
Виждам,че доста мами пушат,аз не пуша откакто разбрах,че съм бременна.В началото беше лесно,понеже повръщах до 4-я месец.Но сега постонно ми се допушва и даже често сънувам,че си копувам цигари и си паля една!Голямо изкушение  е това и като си представя,че паля го усещам като някакво предателство към бебето,абе луда работа  Crazy
Nadina Сестра ми си сложи нов бюст заслужено след раждането на 3 дъщери и перфектна фигура,на която не утива друго,та вечерта след операцията с нея двете ходихме да ги полеем на ресторант!Та dont worry,болката не е толкова страшна,жените,които наистина имат нужда са готови на всичко за да си направят красив бюста.Явно твоите не са толкова лоши Peace

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 13:17 от Gaci_mama

# 633
  • София
Добър ден и от нас!
Анита, май за нас няма да стане това с по-големия биберон, Ана Мария се дави...Пробвах я ама не става...Но в 3:30ч. след като изяде 130 мл  Shocked тръгна да ми изяде и тениската в областта на гърдите  Mr. Green , та и от там засука малко и направо останах без думи  Shocked Сутрин в 7 изяде около 50 мл, после беше само на гърда до 11ч,когато изяде пак 100 мл  Shocked Явно си навакса за миналите 3 дена  newsm78 Сега си мисля за друга причина, на мен ми беше дошъл цикъла и почти нямах кърма (ама тя и АМ отказваше  Rolling Eyes )...Не знам, да е усетила нещо, някакси  newsm78 Ще я видим днес дали ще продължава така или не...
Емир, да ти е жива и здрава майката!
Честито и на всичките празнуващи бебета днес!
С ръчичките и Ана Мария още не знае какво да прави, слагам й разни играчки ама ги изпуска бързо, явно още е рано.
Горска Китка, малката няма как да те намрази, още е малка затова, няма да помни  Mr. Green Нормално е началото да имаме и пропуски,все пак сме нови в този бранш (на майките) Mr. Green
Айде чао от нас засега, че ще излизаме малко навън  Peace

# 634
  • До хладилника, който обичам
Мая на лични може ли да поискам инфо за адреса на местния завод и цената на това чудо.
Моля и на мен Simple Smile

# 635
Айде и Мая влезе в бизнеса с еврата hahaha hahaha hahaha

# 636
Ние досега бяхме навън, въпреки че няма слънце навън времето е топло.
Майче и на мен много ми харесва сподели за цената и адреса на този завод.
Ние също все още не можем да държим нищо в ръчички но аз не се притеснявам мисля че е рано още. Само от време на време ме скуби ама играчки още не може да задържа.

# 637
Честита месечинка на бебоците и мамите ,които празнуват днес   bouquet.
Вили,страхотна снимка ,много красиви дечица имаш  bouquet.
Някой питаше за пълненето на пампитата- Мони /баткото/ беше много икономичен-акаше  на 2-3 дни ,беше си спокоен,не се напъваше,не го болеше стомахчето та не се  се притеснявах за това  Peace.
Дундито , твоята свекърва страшна бе  Shocked-имаше нейде тема за свекървите  newsm78,ако я намеря ще я пусна .
Ще тичам ,че ще ходим при педито в 14.30 .

# 638
Gaci_mama, абсолютно си права, прави се и с къдрин, но вече има и специални продукти за химично изправяне на косата, които са различни от къдрина. Сега говорих с моята фризьорка, тя каза че е наясно с тази процедура, но за съжаление досега не я е правила, тъй като все пак в тоя малък град не е имало желаещи. Пък тя ми е много близка и каза, че не иска да експериментира върху мен. Затова се свързах с друга фриз в Перник, че е по-близко от София, тя прави тази процедура, но каза че иска първо да види състоянието на косата ми и чак тогава да реши дали иска да го направи.  Crossing Arms Ама трябва да я навия, косата ми е с дебел косъм и щом след къдренето остана непокътната, значи и сега ще издържи. Само да намеря начин да отида до там, за да се видя с нея, че с тез две деца...

Така се ядосах на нашата лична лекарка, объркала ми е третия болничен, въпреки че изрично й казах от коя до коя дата трябва да се издаде, а тя объркала месеците.  ooooh! И съответно от Нои ми го върнаха, та сега трябва да ходя при нея да го коригира и съответно паричките кой знае кога ще ни изплатят, а ни трябват много....  Mr. Green Така че момичета гледайте си внимателно болничните, преди да ги предадете на вашите работодатели, аз направо се изложих, уж съм много наясно с тези неща, пък сега какво съм гледала... Явно майчинството съвсем ми е изпило мозъка...

# 639
Здравейте,

Находката, Дундито, Бебешоци - хубави жени, какво друго може да се каже  newsm10

Огас, вчера направих опит да сложа в ръчичките на Ния една дрънкулка и тя взе, че я задържа. Освен това забелязах, че се опитва да стига играчките от активната гимнастика. Е, все още е от кръжока "Ръцете ми пречат". Поради това мисля, че е добре да махнеш ръкавичките на малкото си бебче, поне докато е в настроение за игра, а докато спи можеш да му ги слагаш обратно.

shammi, браво на твоя мъж за това, че ти прави такива хубави и скъпички подаръчета. Все така, все така !!!

Ния вчера за първи път не спа цял ден (имаше само една дрямка за 20-тина мин.), направо ме разби това дете, превъзбуди ли се или какво !? Освен това като се отприщиииии, взе да издава звуци "АУУУУУ, ММММММ", цял ден пя и говори и днес продължи. Беше правила опит да "говори" още преди 2 седмици, но много вяло и от тогава беше спряла и само се плезеше и си лигавеше ръчичките. Изведнъж и стана нещо и се активира  newsm12 Бях лекинко се притеснила, че няма да е от най-бъбривите, а при такава майка като мен (говорилня на квадрат) това щеше да е много жалко  smile3521

Ние сме само на кърма и нашето ако си е основно жълто-зеленикаво от поне месец, а Ния е добре, няма температура, яде си и расте, така че не се притеснявам.

Надина и аз мислях един ден да си направя цици, ама ти нещо ме смути, сподели кое е нещото, което те притеснява най-много от това, което прочете (освен цената, която не е никак малко). Аз много си харесвам бюста, но след евнтуално второ дете мисля, че гледката ще си остане само един хубав спомен.

Снощи оставих малката на майка ми за 2 часа и ходих на боулинг. Не съм хич добра, ама не бях и потресаващо зле - все пак не бях играла откакто бях бременна в 3-ти месец! Позволих си коктейлче и изпуших една цигара (ръчно свита) и ми се отрази доста добре.  В този ред на мисли майките, които са били пушачки, какво ще правим?Ще пропушваме ли отново?

Поздрави на всички!

# 640
sima_max Ти кърмиш ли?И на мен ми се пуши,ама заради кърмата немога...мъжа ми ще ме направи на нищо само ако чуе Mr. Green
Аз не съм ви се хвалила,но моята Ивайла гука от 45-я си ден, а сега прави едно много хубаво А-Гхххх и после се залива от смях. LaughingМного е сладка понякога се опитва, ама се пъне и си криви езичето,а пък нищо не излиза и ми иде да и изям устичката сладка Grinning
kiarka моята племенница си изправи трайно косата и стана много яко,но тя не беше я третирала никога нито с боя нито с преса и си остана жизнена и здрава,остана 1 година абсолютно права.А за докторката ти какво да ти кажа,аз цялата бременност се занимавах с тия тъпи болнични,защото докторите не знаят как се пишат.Не искам да изпадам в подробности,но на косъм бях да не ми платят болничните за 5 месеца и майчинските ми да станат 200лв... #2gunfire

# 641
Gaci_mama, кърмя ама вчера не издържах. Много ми потекоха лигите като видях как другите пушат. Много, много ми стана гузно след това ама се поддадох, какво да направя? Ще гледам да не ми става навик занапред. Освен това така се овунях на цигарен дим от боулинга, че вечерта се къпах цялата и косата барабар, и докато не свърших с това, не посмях да си гушна бебчето.

# 642
  • Karlovo
На мен ми е много добре откакто отказах цигарите и хич и не смятам да ги почвам наново.Както ще ги увеличават ,нямам излишни 150 лв. на месец само за дим .Аз пушех по една кутия преди да забременея ,но ми се гадеше първите месеци и затова спрях иначе воля нямам никаква .Понякога ми липсва кафето с цигара ,но бързо ми минава мерака  Laughing .

# 643
Сима майките пушачки, т.е аз не съм спирала да пуша, цяла бременност по една-две сутрин с кафето и сега също пуша, непосредствено след кърмене и поне 2 часа преди следващото. Разбира се и не пуша след всяко кърмене, но като цяло не е като да не пуша.

За пластиката- ами смути ме пак пълната анестезия, не съм се замисляла точно как ще стане номера честно.  Щот операцията на гърдата ми я правиха с пълна упойка, но си мислех, че нещо ново са измислили, я някоя местна упойка, я някое спрейче. Иначе има един сайт с много подробно описание точно на самата операция. Иначе да, както мама Гаци каза, ако ти е силно желанието-ще се прежалиш, ама явно не ми е толкова силно засега.

# 644
Честно казано незнам как влияе пушенето на кърменето,мисля на нова година ако празнуваме навън, да дръпна 1-2 Mr. Green
Иначе из аз като dreems не смятам да ги пропушвам,освен като спра да кърмя,ако сме вечер на дискотека или маса,където се пие алкохол,иначе през деня не се сещам за пушене.Аз и преди не съм била някаква страстна пушачка,1 кутия ми стигаше за 3-4 дена.В моята компания всички ги отказаха-мъже,жени от 1 година никой не пуши,така че няма и кой толкова да ме изкушава Grinning

Общи условия

Активация на акаунт