СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 632
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
# 646
 Изчистих света  newsm44, сега съм доволна и съм се впуснала в избиране на пералня и си харесах едно LG, мисля че са добра марка за пералня, някой да изкаже мнение... Тази, която е в къщи е стара и 3,5кг, ужасна е.
 За пушенето... на 18г. пропуших, като разбрах, че съм бременна след 2 седмици ги спрях, беше ми трудно. След поредната купена кутия ме загриза съвестта, тъкмо чаках автобус и до мен имаше бездомници, та ги оставих на пейката и те  Shocked smile3514 smile3514 После пък започна да ми се повдига само от миризмата им и така до ден днешен не съм опитвала, но докога...  Rolling Eyes Гаден навик, нищо повече.
 Изпращам Ви  Joy hahaha smile3534 smile3534 малко свежо настроение  http://www.exooo.com/viewtopic1.php?t=1042

Gaci_mama, значи и ти си от 'добър деееееееееен,телефонче ли си търсите', добре дошла в клуба  Hug  hahaha hahaha

# 647
 Позеленява в близост до по-добър представител на вида си.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 648
Уф и аз пушех едно време, но когато забременях с Хриси веднага ги отказах, та и до сега не пуша. Е, имало е моменти след това, когато скришом от мъж ми съм припалвала, ама е било в някакви трудни за мен моменти и съм проявявала тази слабост. Но отдавна не съм палила, сигурно две години, но все още сънувам, че пуша.

bebe6oci ами LG са добра марка, мисля че и пералните им са добри. А това за химичния елемент ме разби.  hahaha Joy

И да ви кажа преди малко дъщеря ми каква изцепка направи. Тя от известно време ми повтаря, че когато порасне и се ожени, ще има 3 деца - забележете: 2 момчета близнаци и едно момиче. Незнам как й е хрумнало, но както и да е. Та преди малко изведнъж ме поглежда супер разтревожена и ме пита - Мамо, ами аз като имам три деца, как ще ги кърмя, та аз нямам три гърдички, а само две... И те ще останат гладни горките...  Joy Едвам овладях смеха си, за да й обясня в крайна сметка че няма да ги кърми и трите едновременно...

# 649
ам сега ша са цопна тука,да ви видя ша позеленеете ли smile3534 smile3534 smile3534

# 650
Аз също пушех но след като разбрах че съм бременна веднага ги спрях, през бременността съм изпушила около 5-6 цигари но, откакто съм родила обаче не съм запалила защото ме е страх за бебка, но си мисля че в момента в който спра да кърмя и пак ще пропуша, даже съм 99% сигурна  Wink

# 651
  • където има любов
И на мен снощи нещо много ми се пропуши,въпреки че не пуша от година и половина.Спрях ги много надъхана.Позволявах си по една две на големи празници,като нова година.Исках да си докажа,че мога и с една и без една и успях,от което съм много горда.Не искам да ги пропушвам,ама на празници мога да си позволя,ако ми душа иска!
Лидке е това е твоя аватар!
Момичета,който е на АМ или дохранва,на каква марка сте?

# 652
Чифлигарова ние сме на Фризопеп, че от обикновените АМ малкия започна да повръща на фонтан и се оказа, че е с много чувствително стомахче, та педката ни каза да пробваме това и съм доволна. Когато се налага да го дохраня, не повръща, а и не се запича от него.

# 653
   NESTLE   Peace

# 654
  • където има любов
Бебешоци,точно това на Нестле май не съм го виждала в БГ,а с Алекс давах на Нестле-nestogen

# 655
чифлигарова,нали,и аз така мисля-улучих го май без да искам Peace newsm44 newsm44как е левскаря,слушка ли Peace

ами ние се дохранваме Мил Мил или Лактана,нещо Аптамила изобщо не го хареса newsm78

Киара,че вие алергични ли сте,че сте на Фризопеп newsm78пие ли го това горчивото мляко Wink

# 656
  • София
Здравейте мацки..мерси за пожеланията за мама ми...тя знае за висенето ми във форума и винаги й е било инетресно..ама тя е млада прави 55 години..
Мая с тая агнешка кожа, мила ни зариби, а на лична немога да ти пиша...лимита ти е изчерпан... Simple Smile
bebe6oci Горенията хич не са лоши уреди...има и много добри перални...
Мацки, за поред път се убедих, че малкия мъж е мъж на реда и дисциплината...нашия обича да е с измито дупе, нахранен и в неговото си легло...Днеска отидохме при баба да й честитим рождения ден, че вечерта ще има много хора...е като се облещи това дете...заспа за около 30 минути при баба, а и му беше интересно де - но определено му се спеше...после се прибрахме в 13 часа ииии няма приспиване бре...мрън мрън....а очите му мигат...е в 15 заспа и ей ся пак мрънка значи...Като му се развали неговия си режим направо ужас настава...
Ако всеки ден е така, честно казано незнам как ще се оправям...а и скоро няма да си причиня това...ама пък ще трябва да свиква с ходене насам, натам..може да се порбвам...ама ако пак е такава реакцията...незнам...
За цигарите никога не съм пушила...е като ученичка се научих, ама не ми харесва...но пък винаги съм имала гаджета пушачи, така че то все същото....

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 17:09 от EmiR

# 657
  • където има любов
Лидке левскаря ще ми разкаже игричката просто,ей го на

# 658
Здравейте мацки! Абе страшни хубавици в нашата тема са се навъдили! Ей!

Честити месечинки днес! Да са ви живи и здрави бебочетата! Честио и на всички други празнуващи днес!

Вили страшни сладури! Направо и аз бих родила 3, ако виждам че такива хубави стават  Mr. Green И снимката е невероятна! Голяма радост ще е за бабите!

Вие хубаво дохранвате, ама как успявате? Аз се притесних как ще отида на изпит и днес тиках изцедена кърма с 3 различни шишета и нъцки! Не иска и не иска мойто филенце  #Crazy Утре ще купувам с друг биберон да пробвам, че хич не ми се ще само и единствено на гърдата да разчитаме. А не е да не беше гладна. Дадох и да си изпие кърмата от чашка и стана. Ама то за 20мл ОК от чашка, ама 100 как се пият  #Crazy

# 659
Находке, ами пие го, той е толкова лаком, че досега не е отказал ни мляко, ни вода, ни чай...  Mr. Green Иначе  нямаме доказана  АБКМ, а само имаме съмнения че е с някаква непоносимост, след като от всички други млека се скъса да повръща, включително и АМ които са ХА.
Подкрепям за аватара ти, много ти ходи.  Flutter

EmiR ми девите сме така мила, трябва да има режим и да се знае кога какво се прави, щото иначе откачаме лекинко.  Laughing Питай мъж ми...

Общи условия

Активация на акаунт