. Незнам, но смятам, че всички дето живеят с родителите си/независимо дали са намъжа им или техните/немогат да си изградят семейството като хората/нека да не прозвучи силно/ нодокато делите кухнята, банята и въобще има някой който да ви прави забележки и да ви поучава...трудно ще се почувствате семейство...това е моето мнение...Дори майка ми, като идва в моя дом си позволя да ми прави забележки и ме поучава как да гледам дете при услови, че може да се каже, че имам опит с Кати/изключвам, че съм на 37 години...защото ако си на 25 26 айде може да си помисли млада, неопитна....ама при мен.../ и немога ди си представя да живеем заедно...много си я обичам...НО...бих излязла на квартира. Същото се отнася за свекито...всяко семейство си има изградени навици...не бих, а и не желая да се съобразявам с тези навици...Ние с бате бяхме решили да се изнасяме на квартира, но по щастливо стечение на обстоятелствата си имаме собствен апартамент...
.
.
моето лично кафенце
,снимано докато бяхме още с коремчета 

аз също съм ЛЕВСКАРКА
А Жорката какъв голям е станал,пу да не са му уроки
по повод футболната темататика си имам любим лаф

вечерта само плака,незнам какво му имаше
ама дано днеска да е спокоен и всичко да е наред
пак нещо май не иска да ака и айде май ще има една-две порцийки с Фризовом 
като не е случило детето на майка
,при мене не минават номерата детски,и си ходи
ами така де,със Слънчо/демек мъжа ми,така си викаме
/ си приказваме"Ми няма как да стане,дори и да се тръшка,ми някой ден така може да каже че не иска да училище"
и тогава какво-на училище ли да не ходи
не съм съгласна с това децата да си се лигавят и да не ходат на градина 
Соник знам,че е с Авент,че аз днеска съм решила да си поръчам по нета,няма вече да се тормозя с ръчната
Сега като идват...понякога и двете деца спят...и дори не ги виждат...ами какво да направя...да идват във време в което не спят...дори понякога чакат Кати да се събуди...ама тя като му отмърка до 17,30 примерно...Ама няма ли да събудиш - еми няма...като си се наспи сама ще си се събуди...Виждам, че става неприятно, ама аз трябва да помисля и за себе си все пак...две кисели бебета, заради кефа на бабите - не благодаря

Пък и от време на време все трябва да има кой да го гледа за някой друг час
А така ми се излизааааа някъде вечер. Де да можех да си оставам циците вкъщи, поне веднъж месечно

- много се кефя че се научи да си спи през ноща и още повече се кефя че заспива поне вечер без много дундуркане. Толкова е уморена от бодуването си от 17 до 23 че заспива като пън.
Ужас много беше зле горката- ама поне не се мъчи дълго време -тя си беше на 80 години в край на сметка. Така че нека се порадва жената. Бебо надали ще свикне толкова бързо от това. А и да и приказваш тя след 10 мин вече ще е забравила какво си казала. Нека се порадва женицата - това са й последните радости-те за това живеят а и в край на сметка всички сме за там някои ден 

- ще дадеш там 70-80 евра -бълха те ухапала тебе
. Я каква си мацка бива ли да си хабиш ръчичките с ръчна- както се казваше в една реклама"пазете ръцете си за важните неща" 

Препоръчани теми