СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 581
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Добро утро мацки!

Вчера след почти целодневното неспане, изкъпах Ангел ккъм 18,30  и като му заспа пича чак към 4,30 се събуди...такава пауза и Кати не ми беше правила...
gingerina със сигурност бих се подразнила...но нека да не ти прозвуча грубо...след като си решила да живееш с тия хора, трябва да се съобразяваш с тях..както с всички позитиви, така и с негативите...Това с баба ти е непредвидено, но майка ти няма как да я зареже...Вариант за изнасяне от вашите има ли...или то ако е имало вие с мъжа ти сте щели да го направите newsm78. Незнам, но смятам, че  всички дето живеят с родителите си/независимо дали са намъжа им или техните/немогат да си изградят семейството като хората/нека да не прозвучи силно/ нодокато делите кухнята, банята и въобще има някой който да ви прави забележки и да ви поучава...трудно ще се почувствате семейство...това е моето мнение...Дори майка  ми, като идва в моя дом си позволя да ми прави забележки и ме поучава как да гледам дете при услови, че може да се каже, че имам опит с Кати/изключвам, че съм на 37 години...защото ако си на 25 26 айде може да си помисли млада,  неопитна....ама при мен.../ и немога ди си представя да живеем заедно...много си я обичам...НО...бих излязла на квартира. Същото се отнася за свекито...всяко семейство си има изградени навици...не бих, а и не желая да се съобразявам с тези навици...Ние с бате бяхме решили да се изнасяме на квартира, но по щастливо стечение на обстоятелствата си имаме собствен апартамент...
Честити месечинки на днешните бебоци!

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 08:04 от EmiR

# 691
  • където има любов
Добро утро!Да ви е сладък деня!

# 692
  • Karlovo
Добро устрои от нас ,
много съблазнителни кафенца сте поднесли днес   love001 .
Аз пък не бих оставила който и да било да ми се меси как да си гледам детето,независимо дали живеем заедно . Ще се съобразя с реда в дома ,но ако ми се месят ще обясня няколко пъти и накрая ще повиша тон .В крайна сметка аз съм майката ,и ако помагат то ще е по начина на гледане който аз съм преценила ,че е добре за детето .Когато родих първото си дете винаги като и се скарам за нещо баба й ( моята майка ) тичаше да защити детето , и след няколко разговора разбра какво искам .След това на въпроса "Бабо може ли ... ?" тя казваше "Питай майка си ." .Аз бих оставила бабата да се разсърди един път без да и се извиня ,че съм права за забележката , и да се надявам да разбере . Много са сложни тези отношения , а съвети лесно се дават . Сега съм добре ,с мъжа ми сме у нас ,но сме само ние и децата .Майка ми почина преди 7 години ,а баща ми живее другаде .

# 693
Емир, не съм се изразила добре, аз не живея там, дори не и в същия град. Дойдох на гости на нашите за десетина дни и мъжът ми ще дойде да си ни вземе. Проблемът си остава обаче, защото ще гледам горе-долу за една седмица да си идвам на месец или най-много два, сега за Коледа даже повече дни ще се съберат. Поисках ви мнение, защото се самоизмъчвам постоянно толкова ли е важно да не го допускам или мога да направя компромис и с детето си (със себе си често го допускам). В края на краищата детето е с приоритет, а аз съм отговорния човек. Майка ми снощи и е казала че детето не е играчка и че има алергии и е на антибиотици, а тя се е обидила, че си мислим че ще му направи нещо. А в случая си затворих веднъж очите точно за да не я обидя, защото майка ми сподели че не може да я накара да се изкъпе Sad.

# 694
gingerina аз не бих те съветвала да правиш компромис, ако това по някакъв начин ще повлияе сериозно. Ако става въпрос само за нещо обикновено - да, но инъче както казваш ти си отговорното лице. По тази причина сега майка ми се сърди, защото тя гледа едни котки - ама мизерни, не са обезпаризитени, ходят навсякъде, понеже е къща. И аз съм питала личната, тя ме посъветва малкия до 6м. да няма контакт, точно за да се избегнат евентуални алергии. И не водя засега малкия у тях. Ами да се сърди, като не се сеща да ги обезпаразити и поддържа. Аз не съм против тях по принцип, но който си гледа малко дете с животно вкъщи със сигурност си се грижи за тяхната хигиена много по сериозно. За това няма да направя компромис, колкото и да ми се сърдят. Е вчера например пък свекъра и свекървата дойдоха на разходката и го събудиха да му се порадват. После поне час шъшкаш и друсах цялата количка по улиците, но това е нещо за което си замълчах. Да се порадват хората, няма да има големи последствия. Hug

# 695
айде мацки от  мене едно вече истинско кафе Peace Peace Peaceмоето лично кафенце Coffee,снимано докато бяхме още с коремчета preggo

чифлигарова,емир,мерси и за ваште кафенца  bouquet
Светле,убихте ме с вашия лиавник smile3501аз също съм ЛЕВСКАРКА newsm44А Жорката какъв голям е станал,пу да не са му уроки  love001по повод футболната темататика си имам любим лаф Peace Peace Peace

"че на мене кръвта ми е синя,как искате да съм за цска?????"

Стефи вчера цял ден хленчи горкият и не иска да спинка Winkвечерта само плака,незнам какво му имаше Sad newsm78ама дано днеска да е спокоен и всичко да е наред Peace Partyпак нещо май не иска да ака и айде май ще има една-две порцийки с Фризовом ooooh!

Ицака пък все не иска на градината,ма тц Naughtyкато не е случило детето на майка hahaha,при мене не минават номерата детски,и си ходи Wink Hugами така де,със Слънчо/демек мъжа ми,така си викаме Heart Eyes/ си приказваме"Ми няма как да стане,дори и да се тръшка,ми някой ден така може да каже че не иска да училище" Naughty Naughtyи тогава какво-на училище ли да не ходи #Crazy #Crazyне съм съгласна с това децата да си се лигавят и да не ходат на градина smile3516

Миринда,ти с каква ел помпа си newsm78Соник знам,че е с Авент,че аз днеска съм решила да си поръчам по нета,няма вече да се тормозя с ръчната smile3513

# 696
  • София
gingerina еми тогава още по сложна ти е задачката...но принципно не бих направила компромис  и аз..Незнам, по-чести излизания и разходки с малкия, обръщай й внимание на баба ти, докато малкия спи или майка ти го гледа. Напълно те разбирам, защото вчера и с моята баба беше така...но тя някакси е по съобразителна...нещо подсмърчаше/аз ходих на гости при нашите/ И баба ми -  дай да видя бебето, та дай да го видя...показах й го отдалече като й казах, че докато шмърка/реално не е болна/ няма как да го види по отблизо...стана й неприятно, хем ме разбра, хем я усетих, че какво пък толкова като шмъркам...После отидох при нея и си поговорихме...разни смешни неща, които обаче нея си я вълнуват...еми все едно беше забравила, че не съм й давала бебето/а тя не го е виждала от изписването/...дори като си затръгвахме...айде аз няма да се приближавам, че още шмъркам ...еми бабешка му работа/тя е на 83 години/
А по тоя повод Е вчера например пък свекъра и свекървата дойдоха на разходката и го събудиха да му се порадват. После поне час шъшкаш и друсах цялата количка по улиците, но това е нещо за което си замълчах. Да се порадват хората, няма да има големи последствия ...с Кати свеки така се опита...като дойде да я буди Кати..еми направи го няколко пъти и на третия нещата приключиха...като й казах, че тя ще му се радва, ама после аз ще се чудя какво да я правя като е кисела...еми може да не съм най-любимата снаха...ама това е положението.. Peace Сега като идват...понякога и двете деца спят...и дори не ги виждат...ами какво да направя...да идват във време в което не спят...дори понякога чакат Кати да се събуди...ама тя като му отмърка до 17,30 примерно...Ама няма ли да събудиш - еми няма...като си се наспи сама ще си се събуди...Виждам, че става неприятно, ама аз трябва да помисля и за себе си все пак...две кисели бебета, заради кефа на бабите - не благодаря Simple Smile

# 697
  • Karlovo
nahodkata правилно мислиш .Свекървата е учителка и като разказва по колко деца има в класа  #Crazy .И отсъствия не пишат вече ,иначе тук ще останат без ученици .Всички ще са изгонени .

# 698
..... После поне час шъшкаш и друсах цялата количка по улиците, но това е нещо за което си замълчах. Да се порадват хората, няма да има големи последствия. Hug

"опаааааааааааааааааааааа,някой май се е подмазвал на свекъра и свекървата" smile3532 smile3532 smile3534

# 699
Добро утро момичета Simple Smile

Благодарим за кафенцата на прекрасните домакини- Емир, Чифлигарова и Находката   Hug

gingerina, аз също бих се подразнила в тази ситуация, но щеше да ми стане и мноооого мъчно. Просто това детенце е утеха за баба ти и я кара да се чувства добре. Ако не опасна с действията си и ако не те дразни прекалено много, оставяй й го да се радва на детето. А и това е за определен период от време, а не за постоянно все пак.

Момичета, тъй като сме на темата за мобилни оператори и тн, ви пращам нещо забавно да се посмеете. Аз лично мнооооого се смях. Понякога се чудя как издържат телефонните оператори като им се обаждат какви ли не шантави хора Simple Smile
Ето и линка :

http://vbox7.com/play:f7c75c16

# 700
Здравейте момичета!
Днес има богат избор от кафенца - благодаря ви!
gingerina, миличка, и аз мисля като EmiR. Според мен детето и неговите нужди са на първо място, а възрастните хора наистина се нуждаят от внимание и грижи, но не и аз сметка на нуждите на бебоците. И аз имам баби и дядовци по на 83 - 85 години и гледам да им обръщам внимание, че са ми мили, а и са като малки деца, но детето е по-важно. Те и да се разсърдят - ще им мине.
nahodkata, и аз преди време си избирах ел.помпа за кърма и си купих тази http://www.-spam081-/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=27 . Много см доволна  Peace
Аз се чуствам много смотано - от съботата бате е с хрема - киха, кашля и сме го изолирали, което означава, че хич не може да ми помага за беба. Лошото е, че от вчера и мен ме боли гърлото, адски ме боли и гърба - все едно валяк ме е мачкал и нямам сила да гушкам Ивето. На всичко отгоре тя е адски кисела - снощи е ревала /ама буквално като параходна сирена/ цяла вечер. Не виждам някакви признаци, но се притеснявам да не би да не й е добре......знам ли  newsm78

# 701

"опаааааааааааааааааааааа,някой май се е подмазвал на свекъра и свекървата" smile3532 smile3532 smile3534
[/quote]

От време на време не е лошо да си затварям устата, че скоро ще се изпакарам с целия свят. Crossing Arms Пък и от време на време все трябва да има кой да го гледа за някой друг час smile3505 А така ми се излизааааа някъде вечер. Де да можех да си оставам циците вкъщи, поне веднъж месечно smile3532

# 702
гингерина, щом си за малко, а и баба ти е с деменция, остави я жената да се нарадва! Тя поне не осъзнава нещата. Вярно, че дразни, но... Тя не ти дава акъли, съвети, не се опитва "да помага", тя просто не знае и е като дете Sad
Бях прекъснала да пиша за малко да сменя памперса и... какво да видя! Бомба все едно експлодирала вътре!  Shocked Чак по гърба, под мишничките, по одеалцето имаше ако! Такова чудо за първи път виждам... И не е от лош памперс, просто много акало момичето! То си спало така кой знае колко време... Поне й се е освободило стомахчето.

# 703
Добро утро или добър ден и от нас.
разбира се че не се сърдя на slunceto.com, даже си мислех аз да се похваля , ама викам си тя сама да си каже. Hug
Ние също спахме добре от 23 до 7 newsm44- много се кефя че се научи да си спи през ноща и още повече се кефя че заспива поне вечер без много дундуркане. Толкова е уморена от бодуването си от 17 до 23 че заспива като пън.
gingerina  наистина е много трудно с такъв човек да стигнеш до консенсус. Моята баба лека й пръст беше същата- трясна я склерозата точно за 1 месец и започна да забравя всичко включително и  каде е тоалетната. Тя живееше сама и бяхме наели една жена да се грижи за нея, а когато мама ходеше вечер тя все и викаше колко много била пораснала- тя я помни като дете. А за мен да не говорим - все ми повтаряше че съм още малка (2 ри клас) и да се прибирам от тая софия че тука само се стреляли Cry Ужас много беше зле горката- ама поне не се мъчи дълго време -тя си беше на 80 години в край на сметка. Така че нека се порадва жената. Бебо надали ще свикне толкова бързо от това. А и да и приказваш тя след 10 мин вече ще е забравила какво си казала. Нека се порадва женицата - това са й последните радости-те за това живеят а и в край на сметка всички сме за там някои ден  Wink
Чифлигарова набора е голям сладур с тоя лигавник- от каде го изкопахте. Нашия татко ако го види веднага ще иска и той. Ама по- добре да не го вижда все пак е мома бива ли с такива лигавници ... Naughty
Находке моме...стига си се чудила за тая помпа - накрая ще взема да ти пратя моита -електрическа на Авент. Не се чуди- инвестицията си струва  smile3521- ще дадеш там 70-80 евра -бълха те ухапала тебе smile3532. Я каква си мацка бива ли да си хабиш ръчичките с ръчна- както се казваше в една реклама"пазете ръцете си за важните неща" smile3508
До като приспя Алекс го пиша тоя пост 1 час вече...хайде че трябва да се стягаме за разхока с кака ви Миринда че днес пак е гот временцето. newsm44

# 704
  • София
Привет мадами Flutter
Тази нощ малкият спа като пън, явно вчера много се е уморил Simple Smile
За детската градина и аз съм на мнение, че иска - не иска детето трябва да ходи (стига да не е твърде болнаво разбира се). В крайна сметка от малко трябва да се научи, че не винаги се става това, което ни се иска.
Днес изглежда много приятно навън и ще има разходкааа newsm44

Общи условия

Активация на акаунт