СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 583
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Доредих се и аз да се запиша най-после Simple Smile Днес голямо писане е паднало тук  Mr. Green
Честити месечинки на "наборите" Кришкамишка и Милица Simple Smile
По повод на месечинката на Никола му спретнахме една сесия при Калина. Много прилично се държа мъника и снимките станаха страхотни Heart Eyes
Днес изпуснахме хубав ден за разходка, дано и утре времето е такова, за да компенсираме.
И аз съм от пушещите мами и сигурно като спра с кърмата пак ще пропуша. И без това пушех по една кутия на седмица. Или пък ще си взема електронна цигара, мъжът ми си купи като се роди детето и успя да откаже другите Grinning А пък пушеше по 2-3 кутии на ден Crazy

# 676
dundito 2 консултант-продажби,ама кумовете в София ли са?

Да в София са- ИВО Тодоров и ИВАлина Арсова

# 677
Gaci_mama  ти в кой магазин си била, че имам и една друга друшка по магазините- Деси - работи на Подуене или левски незнам как се води там магазина ... newsm78

# 678
Ха колко колежки имало тука... Аз работих в Германос 2 години, сега съм в Глобул от 2 Simple Smile Най-добрата ми приятелка сега е в люлин за това те питам Simple Smile
Ние дохранвам е с Аптамил конфорт, защото Фризото яко ни запичаше и ни  болеше мноого корешчето. Някой тук каза че си е взел такова мляко и реших да опитам.  chef
За цигарите-спрях ги 3 месеца преди да забременея и сега супер ме дразни дима ако някой пуши около мен.

# 679
И съответно от Нои ми го върнаха, та сега трябва да ходя при нея да го коригира и съответно паричките кой знае кога ще ни изплатят, а ни трябват много....  Mr. Green
Моя първия болничен даже няма да ми го изплатят ,бясна съм  #Cussing out,имай предвид че 3пъти го носих да ми го поправят -3тия път мъжлето ходи ,направо написали нов,но не му дали и стария ,само новия ....а трябвало и двата,освен това сме изтървали и някакъв 7дневен срок  Rolling Eyes,абе крив ми е света.

sima_max,аз се чудя кое ми липсва повече цигарите или лютото  Whistling.
По време на бремеността пушех ,,но след 5 дневния престой в болницата нещо не ми се пушеше- от време на време като надуша мъжлето ми се допушва ,но явно не много силно инак ,да съм пропушила отново  Whistling.
Инак ,не знам ,май по добре да не пропушваме като че ли  Joy
За Аптамила искам само да кажа ,Мони не възприе двойката  Rolling Eyes,Аптамил1 си го пиеше с голям апетит,но когато трябваше да обърнем на Апрамил2 ударихме на камък,не го хареса и това е......

# 680
dundito 2 Ама аз съм в шумен Laughing
BebEshOnDeL
да бе колко изникнаха от бранша,може а си отворим магазин за бебефони Joy

# 681
  • София
Мацкии...аз си поръчах чувал като на Мая/води се бебешки спален чувал/...правят доставка...немога да повярвам...писах когато Мая даде линка, отговориха ми Grinning...та може да се пробвате и вие...

# 682
Аз хода в Ндежда на фризьор и съм много доволна.

Къде в Надежда? И кога? Обаждай се като идваш, тука см еси яка компания...
Мен ме нямаше заради смотловците от магазини Jeff. Платих си в петък рано следобяд в един такъв магазин телефона и нета (ADSL) и вечерта в петък ми ги спряха  #2gunfire Щото в БТК или както там се казва сега не били получили информация от магазините от партньорската мрежа. Ами ще ви пуснем пак нет в рамките на 2 работни дни - вика ми любезно опереторката от кол центъра... Та така, одеве ми пусната връзката... Ставам, че трябва да се къпем и да лягаме, прочетох ви, ще се включа по-късно по темите...

# 683
dundito 2 Ама аз съм в шумен Laughing

А така ли не съм разбрала - сорриии Wink

# 684
Мацкии...аз си поръчах чувал като на Мая/води се бебешки спален чувал/...правят доставка...немога да повярвам...писах когато Мая даде линка, отговориха ми Grinning...та може да се пробвате и вие...
Аз докато се наканя да отговоря и ти си се справила чудесно без да ти трябвам newsm10
За пушенето - аз пуша от 9-ти клас с едно спиране за 4 мес. Едва сега осъзнавам как съм миришела на околните и колко пари не отиват за дим. Инъче други основания против нямам, но силно се надявам да не се изкуша като спра да кърмя!
На нас ни се върнаха коликите Tired - много ми е жал за малкия Tired

# 685
Момичета, извинявайте ако ви натоваря с моите проблеми, но много искам да чуя вашата гледна точка. Дядо ми почина няколко седмици след раждането на Калоян, а баба ми просто няма как да се гледа сама и дойде да живее при майка ми и баща ми. Освен физическите проблеми има и нещо като деменция, забравя доста и пие лекарства. Много се радвах, че ще види бебето, ще му се радва и ще я разнообрази малко. Но какво се получи, тя почна да иска постоянно да и е в ръцете и в моментите когато не е , виси пред шезлонга и му говори. Той и се смее доста, гука. От една страна се ядосвам, че майка ми и баща ми и аз в това число не можем да му се порадваме. От друга страна постоянно се опитваше да го приспива в началото, аз спокойно и обяснявах че не трябва да спи постоянно, трябва а е буден, после като спи постоянно шътка, а ние обясняваме пак че не може да му се пази тишина, постоянно казва или че е гладен или че иска вода. Аз все си казвам че и е трудно на жената, отделно че не е със всичкия си и не може да разбере, но просто лудвам на моменти. Взема го, тя изчезне в другата стая (обича по принцип да се сърди и цупи жената), на мен ми стане жал, викна я, дам и го и после пак същата история. Дори и сега като го пиша ми се струвам, че съм дребнава, въпреки че мъжът ми, майка ми и баща ми също и се дразнят. Постоянно си задавам въпроса и какво сега като и е на ръцете, има ли проблем. Да уточня, че реших от бременността още, че няма да се сърдя да го носят на ръце и да го гушкат, т.е. няма да се притеснявам, че ще го разглезят. Отделно има и други проблеми, които напрягат обстановката, но вие бихте ли се дразнили от такава ситуация.

# 686
gingerina разбирам те прекрасно...  и аз много се дразня, а знам че е тъпо.
не знам какво да те посъветвам... ако измислиш нещо можеш да го споделиш Wink

# 687
  • София
Добър вечер Hug
Да се включа и аз в компанията на "телефонистките" LaughingС dundito2  бяхме колежки в Германос Heart EyesДано няма нищо против,че казвам Blush
Ние първо се дохранвахме с Нан ,но сега сме на розов Hipp от няколко дни. От Hippa като чели съм по доволна, дали защото е с пробиотици незнам, но акаме  по лесно и често. Педито ми го препоръча, защото засилвал имунната система и се понасял много добре от чувствителни коремчета, като ги регулирал. Откакто го давам обаче акото ни стана много зелено, предполагам, че е от смяната на АМ newsm78.
По темата за пушенето, спрях ги миналото лято, като си купих електронна цигара. Бях си решила,че много искам да ги спра, не само защото планирахме бебе ами и защото се чувствах понякога много зле от тях..Почнах електронната цигара с пълнител без никотин и след няколко дни вече ми се гадеше от обикновенни цигари. В последствие спрях и нея, вече не ми се пушеше нищо LaughingСега от време на време си помислям за цигара, но бързо почвам да мисля за нещо друго.Силно се надявам да имам воля и да не запаля повече.
Марти вече все повече търси внимание, скучно му е на детето като е само, смее се много и се заглежда по всичко.През ноща прави паузи от 21.30 до към 4.30 и после до към 8.30 което мн ме радва. Храни си се добре по около 120мл.
Това е от нас за сега. Лека вечер, дано бебоците са благосклонни към нас и да поспят повече newsm17

# 688
  • София
Гингерина, и аз бих се дразнила...Така се разваля "дисциплината"...Детето е на първо място, ти си му майка и решаваш как да си го гледаш, баба ти трябва да се съобразява с теб...ама ако не е съвсем наред с главата е трудно...не знам...аз лесно се ядосвам и най-вероятно щях да се развикам, но това не е решение...
За цигарите, аз ги отказах октомври месец миналата година, уж и мъжът ми щеше да ги откаже с мен ама си продължава да пуши, много ме дразни. Даже в началото се криеше от мен, пушейки в банята, като ми обясняваше колко много пушат комшиите, че чак в нашата баня се усеща миризмата  Laughing Е това да го разправяш на току-що отказала се пушачка е смешно  Joy Докато бях бременна не ми се пушеше но сега...друго е..вече едвам издържам, ама не искам да започвам пак, все се опитам да си припомня гадният вкус в устата сутрин, гадната миризма, парите дадени на вятър и т.н...засега издържам...а аз бях голяма пушачка, пушех по една кутия на ден...И знам, че ако започвам пак няма да остана с по една цигара на ден...
Днес и ние имаме зелено ако...И усещам как се разболявам, тъкмо се оправи тати и започвам аз  ooooh! Като гледам няма да има ваксина нито другата седмица  Rolling Eyes

# 689
Отдавна не ви бях чела,та четох,четоххххи ето какво ми остана в главата:
Киара:моят болничен педи също го е объркала и утре бате ще ходи да го взима,та да го нося пак да го пише наново.Паричките дано поне ми пристигнат за Коледа.
Сима:с теб май имаме един вкус,а? WinkГоляма фенка съм му аз на Васко Heart EyesОбожавам Ревю,Нова Генерация/както си личи по аватара ми/ ,Остава...Абе имаше стойностна БГ музика преди години,сега само чалга,ужасссс! #2gunfire
Отказах цигарите година преди да забременея със Зоя,февруари ще станат 6 години.Бях много страстен пушач,всички бяха изумени,че вече не пуша.И въпреки,че е минало толкова много време все още ми се пуши,най-вече като се съберем на маса и все още сънувам,че пуша.Но не смятам отново да ги почвам,приключих с тях. Naughty
Криската:Зоя така и не се научи да пие с биберон и от шише.Кърмихме се и дълго време.За първи път я оставих за 4 вечери,като беше на 1,4 год.Аз се цедих,за да поддържам лактацията,а тя вече беше на обща храна.Като се върнах си засука без проблем.Докато я отбия съм я оставяла така още няколко пъти,никога не и е било проблем.
Вили:дечицата ти са разкошни Heart Eyesснимката е страхотна Hug
Чифлигарова:много му е хубав лигавника на бебо,ама и малкият левскар е голям сладур Heart Eyes
Моето дете го налегна зимният сън ShockedОт три дни заспива към 21:00,става да яде вечер и после ставаме двете към 12:00.В 13:00 пак заспива и спи до 17-18 часа.Будува до банята и пак.На тези месеци вече трябва повечко да стои будна,а тя го обърна на сън като на новородено ooooh!Не че се оплаквам де Wink
Ладида:не се похвали как мина разходката Wink
Терметър за температура поръчахме на Браун от Ибей.Излезе доста по-евтин Peace
Чувалчето е страхотно.Имам 2 чувала,ама много се поблазних да си взема и такъв. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт