СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 600
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Чифлигарова Ние сме на Аптамил,доволна съм и много добре наддават Misc Baby Bottle

# 661
  • София
Момичета, в кои месеци можеше да си сменяш личния лекар? Декември ли беше или януари? Че мисля сериозно да търся друг педиатър за детето  Twisted Evil Тази нашата от петък не си вдига телефона, утре ще ходим на крак до кабинета й да говорим с нея, но вече съм яхнала метлата и надали ще си променя мнението  Twisted Evil Уж трябваше да ходим утре за ваксина, ама няма да стане, тати е болен и аз реших, че ще отложим, та затова не й дадох калции и вит. Ц както трябваше.  Мале, как успя да ме ядосва тая жена  #Cussing out Може ли да си лекар на малки бебета и да не си вдигнеш телефона? При това в работно време???  #2gunfire
В този ред на мислене, препоръчайте добър педиатър в районна на Младост  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:34 от pocahontas80

# 662
Находке, Глория е хубава жена, но ти не си по-долу, мятай твоя снимка  Peace  Joy Hug newsm03
Чифлигарова, може да е под друго име, извинявам се, не съм запозната с млеката там  Grinning Иначе ние това много го харесваме, поне засега, много финно  Peace
 EmiR, ще им хвърля едно око на Горенията  Hug

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 4 нови отговора.      Hands Clap newsm20

# 663
Поздравче с тази песен, защото много ми хареса Simple Smile

http://ww.vbox7.com/play:062ede6a

# 664
Почнах да отговарям на лични за чувалчето, но видях че има и други, които питат, затова направо тук. Ето адреса - http://svoboda.my.contact.bg/otherbul.html. Цената е 84 лв. Незнам да продават другаде, в завода ми казаха, че това е специална медицинска кожа, която е обработена, за да е против алергии и се произвеждат за Швеция. Тук се отива направо в завода, нямат магазин.
Сега се връщам да ви чета!!!

# 665
Ние се дохранваме с Фризолак. Хапва си го за сега Жорката. Даже предпочита, че от гърдата трябва да се труди.
pocahontas80 доколкото съм запозната, ако педиатъра ви не ти е личен лекар, можеш да го смениш по всяко време. Иначе личните се сменят юни  и декември.
kriskata Simple Smile пробвай с кампкомер като даваш на детето настрани. Пак си е мудна работа, но пък може и да свикне.
Ние сме добре. Разходихме се малко, въпреки че нямаше слънце.

# 666
  • Испания и Стара Загора
И ние сме на Аптамил. Peace
Не съм пробвала други млека.И на Алекс също давах Аптамил Peace

# 667
Сима майките пушачки, т.е аз не съм спирала да пуша, цяла бременност по една-две сутрин с кафето ......

Не си само ти и аз пушлявех, че и не само по една - две, едва издържах докато спря да кърмя и сега познай .....нямам напушване.

Находке, не само съм слушала ами и момиче му родих на моичкия - там в техния род това им е първото. Когато се роди сина ми, свеки каза : "То дърводелския род не могат да правят момчета" ама на видиш ли моя е дърворезбар направо Laughing

Чифлигарова, не му се притеснявай на левскарчето имаме връзки в Левски ще го уредим някой да го дундурка..

# 668
Ей ме пак.

За цигарите припалвала съм докато бях бременна и сега пак паля ( особено сега когато почти изцяло сме на ам ) иначе гледах да е веднага след като накърмя.

За млякото бяхме първо на фризо, но взе да ми повръща повечко, та го сменихме с аптамил. По добре е положението харесва си го. И баткото на аптамил ми е бил още от началото.

Днес само чистя, готвя, гладя... преди малко приключих. Бягам сега да ви чета че началото на темата съм я изтървала.
Лека вечер момичета  Hug...

# 669
  • София
Киара абе аз имах някакви подозрания относно зодията, ама то не е като в счетоводството сторно и хоп готова работата Wink
pocahontas80 имам една приятелка дето скоро ще ражда и знам, че правеше проучване за педиатри в 25 поликлиника, та ако се е спряла на някой ще ти кажа...
Ангел днеска направи рекорд...още не е заспал smile3511  и си мрънка ...досега го возих в количката, преди това беше на шезлонга, преди това на люлката, в креватчето...гушкането не се брои..
Мая мерси за инфото..

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 18:00 от EmiR

# 670
Миналата година пак е имало голям интерес към тези чувалчета, та са се организирали, една съгражданка от форума ги е купила и разпращала! Party

# 671
Бреее много сте сте изписали бре. Докато обиколим с как ви Есим Надежденските улици вие сте изписали света.  ooooh! Ама ви прочетох де...
На Алекс днес и е ден за спане. През цялата разходка(3 часа) спа. сега яде и пак спи а довечера ше има паартиии newsm44 Ама тати коки ще се прибере и ще си друса щерката. Ядосана съм му от сутринта и сега ше си го върна smile3516 Малката заспива сутрита след първото  ядене , той като се разтропондри- риза си търси , раздрънча всички закачалки в гаредероба, одеколон си слага - омериса цялата стая  ooooh! #2gunfire телефона си взимаше , който се зареждаше точно зад леглото на Алекс- пък й мести леглото....ауууу несъобразителна работа #Cussing out
Сега пак спи - какво й става незнам един ден така на другия иначе. newsm78
Gaci mama какво си бачкала в 2бе че моите кумове и двамата са там , ама са в корпоративен отдел.
За храната и ние сме на Фризо HA  ама преди това сменихме 1000 вида млека- Хип(давали са им го в Шейново) не го искаше, Нутрилон- не - не се засищаше от него- трябваше да й правя през 1 час ядене, Аптамил- горе долу го хареса после спря - започна да го плюе както го подуши. Сега сме на Фризо от има няма 1 месец вече. За сега го яде пък да видим
Цигарките..ммммм любимата ми тема.... Joy Докъто бях с бременна не пушех- всъщност в начлото пушех но един ден ми текна нещо кафяво и ме загриза съвестта - помислих че е от цигарите пък то си било нещо обичайно, ама като незнам....както й да е за хубаво се оказа. После не съм пушила през другите месеци, макар че не еднократно както съм споделяла и тука ме е изкушавало. Бях убедена че след като родя и спра да кърмя пак ще почна и така и стана. Но хич не съм се и старала да не пуша. Харесва ми и това е , ако ще и в другия блок да трябва да ходя да пуша ще си пуша.
Находке подценяваш се с тая жена- я веднага да се лепнеш ти там  love001

# 672
Аз да си похваля бебчо днес, че много слушка Simple Smile Бяхме на разходка в парка на Студ. град за 2 часа, тя си спа през цялото време. Спа и в къщи досега. Яде малко малко последните 2 пъти и през 1.5 часа, ама това не се брои  Crazy
С Ина си играят, Ина й говори, а Еличка гука Simple Smile Днес ще правим видео на къпането, да се гледа като порасне. Мн ми е удобно коритцето! И мн й отива на Еличка Wink
В темата за цигарите не мога да се включа - отказала съм ги от около 34 години. И със спестените пари смятам да отворя фирма за космически туризъм  Crazy Wink

# 673
dundito 2 консултант-продажби,ама кумовете в София ли са?

# 674
  • София
Миналата година пак е имало голям интерес към тези чувалчета, та са се организирали, една съгражданка от форума ги е купила и разпращала! Party

По тоя повод ти би ли се наела с това Grinning, че аз се съмнявам от завода да ми направят доставка...писах им, но newsm78 така за по една бройка ...незнам...

Общи условия

Активация на акаунт