Шоколадов сладкиш "Фантазия".Стъпка по стъпка.

  • 11 182
  • 58
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 905
Здравейте! Понеже правя сладкиша в момента, но прочетох,че след като се сложат разбитите белтъци отново се пече на горен реотан, но аз ползвам печка, на която няма само горно печене /липсват занци по копчетата за фурната, защото копчетата не са оригиналните/, а иначе имам вентилатор.Та какво да правя?Идея как да го печа? Tired

# 31
  • Мнения: 7 420
     Shocked Нямам идея.....

    Освен да пробваш просто да пуснеш фурната на 80-90 градуса и да сложиш слакиша на най-горното ниво. Rolling Eyes

# 32
  • Мнения: 60
Обещаните снимки.Следващия път белтъците ще ги разбия с пудра захар.


http://media.snimka.bg/4849/015953710.jpg
http://media.snimka.bg/4849/015953714.jpg
http://media.snimka.bg/4849/015953716.jpg

# 33
  • Мнения: 7 420
    Много хубави снимки,Свети! Hug
    Защо ще разбиваш белтъците с пудра-захар?Смяташ,че е по-добре ли?

# 34
  • Мнения: 60
Струва ми се, че хруска захарта.Селма, по горе те попитах, защо твоя крем изглежда кафяв , а моят е жълт,какао ли има вътре?

# 35
  • Мнения: 7 420
Струва ми се, че хруска захарта.Селма, по горе те попитах, защо твоя крем изглежда кафяв , а моят е жълт,какао ли има вътре?
  Пудинга е шоколадов.Сега видях,че не съм го отбелязала в рецептата  Rolling Eyes ,но и на снимката се вижда ,че е шоколадов.
   А твоя,сигурно е лимонов?
   Аз помислих ,че нарочно си го сменила. Simple Smile

# 36
  • Мнения: 60
Аз взех бананов! Но яйцата ми са домашни.И така се получи.Три цвята.Не е лошо малко цвят в това мрачно време. Grinning Мъжете в къщи много го харесаха. Още веднъж благодаря!  bouquet

# 37
  • Мнения: 7 420
Мъжете в къщи много го харесаха. Още веднъж благодаря!  bouquet
     Laughing И моите мъже най-много му се радваха!

     А за захарта,може не тя да е хрупкала,а самите белтъци,които са се поопекли повече по краищата...ПОне при мен беше така,но аз харесах този нюанс. Simple Smile

# 38
  • Мнения: 905
Селма , благодаря ти!   bouquet Не изчаках няколко часа, а само да изстине и го разрязах. Сега вече отлежава в хладилника. Laughing Одобри се. А относно печенето- пекох го на горно ниво при 60-70 градуса и на пуснат вентилатор. Ето и снимчици:
http://greta4wpetrova.snimka.bg/cooking/hrana.309982.15955272

# 39
  • Мнения: 7 420
gretacvetina,dallyy,радвам се ,че ви хареса "Фантазия"-та! Hug

# 40
  • Мнения: 759
Хора, прекрасен изглежда, но защо ми се струва, че става малък така като гледам снимките ви?  newsm78 Не за друго, ами съм сигурна, че ще се хареса и няма да стигне  Grinning

# 41
  • Мнения: 60
Сладкиша е много елегантен! Не е кекс, нито пететажна торта.
 А сока , които си пускат бананите  е божествен!Така че не очаквайте нещо огромно, но напълно достатъчно, повярвайте!

# 42
  • Beyond the Frontiers
  • Мнения: 4 748
Не е малък. Нормална доза според мен.

# 43
  • Мнения: 7 420
Хора, прекрасен изглежда, но защо ми се струва, че става малък така като гледам снимките ви?  newsm78 Не за друго, ами съм сигурна, че ще се хареса и няма да стигне  Grinning
   Зависи за колко голяма компания ще се прави...
   Ако са 4-ма ,6-ма е напълно достатъчен. Peace (Според моите представи за наяждане със сладкиш и за 8 човека е достатъчен.  Laughing )
   Иначе не е проблем дозата да се увеличи Simple Smile Но и тавичката трябва да е по-голяма. Peace

# 44
  • Мнения: 759
Мерси за инфото, Селма! Максимум за 3 души става въпрос, но двама от тях мнооого обичат да похапват и винаги искат допълнително, което мен само може да ме радва. Тия дни трябва да го пробвам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт