Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 247
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 255
Но повече от всичко останало ме дразнят аватари със снимки на жени, на животни, на деца, на дървета, храсти и цветя, морски пейзажи, битови вещи, анимирани аватари, анимационни герои, части от тела, псевдо арт, ретро кич и концептуален наивизъм.
Май щеше да е по-лесно да изброиш това, което не те дразни.  Laughing

# 256
Kaк мога да кажа, че ме дразни - не ме дразни ничий аватар или подпис.
Разнообразието им ме кара да приемам всеки различно и да го "усещам" според външните му белези - снимки, надписи, лога, лентички, звезди и кърмачки. Хората са различни, някои просто ме грабват с аватара си!

# 257
Този аватар всеки път ме кара да отвръщам поглед. (или запушвам нос  Laughing)

Имах щастието до днес да не го бях засичала  Confused
Ако не ме грабне никът, давам шанс на аватара, ако и той ми е неприятен се надявам на изложението, накрая е ред на титлата и подписа, които почти не могат да ми променят мнението за даден потребител...
И така- едни ги помня като ник, други като аватар, трети..., а някои- никак. Rolling Eyes

# 258
  • Mediterraneo
Като стана въпрос и за никове, все пак като част от целия пейзаж, ей този ме дразни доста- sъkrovishte...

# 259
Що ли не ме дразни никой?
Явно проблема е в моя телевизор Thinking

# 260
TraYkovA, не съм искала да те засягам, просто се влияя от аватарите и ми става малко объркано!

Изобщо не си ме засегнала,пък и с този ник едва ли имаш съмнения дали съм мъж или жена Wink

# 261
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чак досадни не, но някак стряскащи са подписите от рода на:

Моето ангелче ...
Нашите ангелчета ...
На мама ангелчето .....

Сигурно защото за мен ангелчетата са на небето Praynig

# 262
  • София

Моето ангелче ...
Нашите ангелчета ...
На мама ангелчето .....

И аз се стряскам всеки път, от такива надписи за живи и здрави деца!

# 263
Никой не ме дразни  Peace

# 264
Ей такива подписи харесвам - Тайна, благодаря!  Grinning Страшно симпатична животинка.

# 265
  • на плажа

Моето ангелче ...
Нашите ангелчета ...
На мама ангелчето .....

Аз също. Много неприятно ми става.
П.С.
 Специално за Селтакис - лекичко раздразване от моя страна с аватар  Sunglasses.

# 266
  • София
Ей такива подписи харесвам - Тайна, благодаря!  Grinning Страшно симпатична животинка.
Нали? Лемурчетата са ми слабост, до вчера бях с друго клипче, пак с лемур.

http://vbox7.com/play:f5299e06

# 267

Моето ангелче ...
Нашите ангелчета ...
На мама ангелчето .....

Аз също. Много неприятно ми става.

Странна гледна точка. Confused Никога не съм ги възприемала така.

# 268
Харесвам аватарите, и поне при мен те отразяват до голяма степен истинската ми същност.
Никой не ме дразни. Всеки прави каквото си пожелае.

Фран, Сопранов не е ли баннат вовеки веков? Rolling Eyes

Напълно подкрепям Smartie. Аватари, снимки, мъдри мисли, шегаджийски фрази и прочие са просто начин да изразиш себе си, пък било то и на някакъв чужд език, с риск да подразниш някого, който не го бил говорел или по друга причина не те е разбрал (дреме ми!). Понякога с превода се губи цялата идея, за пример ще дам един много разпространен виц за вълка и Червената шапчица, който бях чувала сто пъти преди това и се спуках от смях, когато отново попаднах на него, само че преведен на латински и смешното се криеше точно в това. Няма да го публикувам, тъй като е нецензуриран, за тези, които не се сещат, ще подскажа, че започва с "Quo vadis, v*lva hipnotica?" Laughing Така че никой не ме дразни. Уважавай уникалността на другите, ако искаш и те да уважават твоята. Peace

# 269
От движещите ми се завива свят и ме разсейват докато най-накрая успеят и да ме хипнотизират.

Общи условия

Активация на акаунт