Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 209
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 45
Дразнят ме тези аватари, които предстои да се появят- Коледните. Палави Снежанки и Дядо Коледи Sick

# 46
  • София
Руса дама, коледно разсъблечена, в интимни отношения с Айфеловата кула?
Мускулести ....джудженца с бодлива зеленика между краченцата...

# 47
Мен ме дразнят аватарите дето са извън разрешеното, а най-вече тези, дето даже ги и скролваш.

# 48
А ако някой не разбере нечия самоирония, щото чувството му хумор е "друго"?
Какво правим?
Дразним се на тоя, дето се самоиронизира? Или на тоя, дето не го разбира?

ПП Имелда, твоите примери може да са "авангардизъм"  Laughing
Остава да кажеш, че и пикаещ бронзов член върху държавна карта те дразни или кенеф върху такава... Laughing
Никой няма право да посяга на изкуството...

# 49
Много,ама много ме дразни аватарът на мъжът който не плаче.Но не само аватарът.Бих му предложила аватар с Дана Интернешънъл.

# 50
  • София
Холограма, аз съм известна с ретроградността  и консервативността си. Отегчена кучка, к`во да прайш.

# 51
Има много аватари, които не харесвам. Но не ги и гледам.
Връх в антикласацията ми са лентички с "обича ме се от...", "свалих 5кг., остават ми 20 до 75 кг...", "женени сме от ..." и т.н.

# 52
Много пък сте изнервени, бре, хора!
 Ако взема и на тези неща да се дразня, значи съвсем съм изтрещяла. Предпочитам да обръщам внимание на приятното и красивото около себе си, включително и във форума.

Забрави да споменеш, че идва и Коледа и е редно да бъдем по-добри.  Hug

# 53
  • Чикаго / София
Дразнят ме голи задници по прашки, които се дупят от аватара, аха, аха да ти се завре в лицето! Sick

Глуапви лексиконови сентенции, тип 5ти клас голямото м/учасие.

# 54
Като  се дразните от подписите . В настройките има опция да не се показват и няма да ви дразнят!
Едва ли открих топлата вода , но нещо като ме дразни - не го чета (гледам).

# 55
Искам да следя темата, затова отбелязвам, че (не че ме дразнят) не са ми балансирани подписи и аватари с огромни размери и изискават скрол.

всъщност това го преписах от Джей Джей  Mr. Green

# 56
Нищо и никой не ме дразни, всички ви обичам  Hug  Heart Eyes

# 57
Само обширните, независимо какво съдържат - текст или изображение.

А, сетих се още нещо. Всички, дето очевидно  губят доста  време в търсене на оригинален, отличаващ се аватар. Че ги и сменят постоянно, белким впечатлят повече хора..
На  кой му дреме, по дяволите как сте се изтипосали, когато думите така добре говорят?  

Повечето хора си ги сменят в промяна на настроението, няма нищо лошо профилът да го отразява.

# 58
  • на брега на морето
Много,ама много ме дразни аватарът на мъжът който не плаче.Но не само аватарът.Бих му предложила аватар с Дана Интернешънъл.

Това е единственият аватар, който винаги ме обърква. Излъчват някаква безпомощност  тези отпуснати ръце, лицето, кърпата.
Дразнят ме принцовете и принцесите. Лицемерно е. Кой знае как ги тупат вкъщи Mr. Green

Дайте линк към Дражковите цици, моля. Голям хит са в друга тема. Изтървала съм ги Joy

# 59
Пък, колко досадни "творчески" никове, се появиха напоследък...

Общи условия

Активация на акаунт