Досадни аватари, подписи, лични титли

• 77 282
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 900
Estel-V и на мен ми вади очите...едвам ти изчетох поста, извини ме, но бих пропускала твои постове, само заради аватара...наистина ми действа зле на очите това бързо примигване. Ако имаш малко по-дълъг пост е подвиг да се изчете.
Thinking ако не бях писала тук дали щеше да се забележи? Rolling Eyes

# 901
Estel-V и на мен ми вади очите...едвам ти изчетох поста, извини ме, но бих пропускала твои постове, само заради аватара...наистина ми действа зле на очите това бързо примигване. Ако имаш малко по-дълъг пост е подвиг да се изчете.

Айй , все едно съм на две/три уискита или туку що слизам от влакчето на ужасите - така ми действа пейзажа #Crazy

# 902

Ами може, ако пишеш в други теми, в които и аз....но е рядко дразнещ, именно заради примигването.

# 903
# 904
Еstel V, много ти благодаря. До сега рових вътре. В този сайт, който ми показа. Май ще си сменям често аватара през декември. Всички ми харесват там.

Аз се "преоблякох" коледно, но май не се получи хубаво. Сега ще зачакам Вълка да дойде да извърши надзор за подписа и аватара ми като размер. Ама даже и  ще го замолвам да ми изреже някоя картинка. Той предложи преди няколко дни на някой тук да му изреже аватара. Аз искам се възползвам.

# 905
  • София
          Копнеж
          a.k.a Мераче
          Ентусиаст

Някой дали може да преведе какво означава  това а.к.а ?

# 906
Представя нещо като прякор.Т.е. в случая Копнеж с прякор Мераче.Ох,някой ако се наема да го обясни по-добре.

# 907
  • София
a.k.a - also known as - известна като, така позната като и т.н, точно както каза stefka.k в смисъл на прякор  Wink

# 908
  • София
a.k.a - also known as - известна като, така позната като и т.н, точно както каза stefka.k в смисъл на прякор  Wink
Много благодаря!Аз ,като не разбирам и ми звучи миризливо. Embarassed

# 909
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Joy Joy вЕрно  Joy Joy

май не си гледала "Наричана още"  Hug

# 910
  • София
a.k.a - also known as - известна като, така позната като и т.н, точно както каза stefka.k в смисъл на прякор  Wink

Joy Joy вЕрно  Joy Joy

май не си гледала "Наричана още"  Hug
Гледала съм 5-те сезона.

# 911
Бяхте толкова активни,а сега дремете нещо... Mr. Green
Ето малко материал за разсънване...
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=34315

# 912
Внимателно с Мата, че е съсякла тъща си с мотиката.

# 913
  • на брега на морето
Внимателно с Мата, че е съсякла тъща си с мотиката.

Много готин аватар.

# 914
  • под дъгата
Да, идеен е.

Общи условия

Активация на акаунт